И стига с този охлюв. 
И стига с този охлюв. 
Наскоро се раздели с домашната си помощница и ми звъни. Аз - куп мои си проблеми, а тя, раздразнено:"Ти, какво, не мислиш ли да минеш да ме видиш, а?" Аз:"Ами, ще мина". Тя:"Кога?". "Когато успея, майко, може днес, може утре..." Тя"Аха...а аз, докато на теб ти дойде музата да минеш, какво да правя, да спя три дена в едно и също бельо, ли? Или какво, да повикам съседката да ми пусне пералнята, все едно нямам дъщеря?"

Всяко мое пътуване в чужбина или където и да било е съпроводено с упреци от рода "пак ме зарязваш тук сама, да умра от скука, да взема нещо да се разболея..."

), че дори и мен се опитват да въвличат в това на семейни сбирки. Чувствам се неловко и странно в такива ситуации. 
Дерзай, ти можеш и още, нали знаеш 

Успех Hari75 и здраво бебче на финала
. Аз не бих могла така, познавам се. Не мога да се заливам от смях, ако майка ми се държи така с мен
. Въобще целият пост на КЛОНКА го прочетох с много голямо учудване и все си мисля, че ето, децата винаги прощават, винаги намират начин да оправдаят, поне в повечето случаи такива наблюдения имам... Препоръчани теми