Оттук нататък ще ти е по-лесно, сигурна съм; най-вече защото ти самата вече си в мир със себе си
Пиши в подфорума за проблемно забременяване. Там много момичета лежат за задържане, ще те разберат и ще ти споделят как се справят. Да се почувстваш истински разбран е голяма утеха в трудни моменти. И си намери някакво занимание подходящо за лежащи, играй някаква компютърна игра, например, за да се разсейваш и да не циклиш все в едно и също раздразнение. Умишлено не препоръчвам четене, защото, когато човек е така напрегнат и изнервен трудно се концентрира, прочетените думи си минават, а мислите за изнервянето вървят ли вървят. Отпусни се и се опитай да си доставиш някакво удоволствие.
Мъничето ще се появи и определено ще промени отношенията ви. Не разбирам обаче вината към сина ти, той е още малък и определено знае коя е майка му, а това никой не може да го промени. Лято пак ще има, но твоята мъка няма кой да върне. Сега помисли за предстоящите хубави моменти и сама си подреди емоциите. Не е необходимо да бъдем идеални, а и е невъзможно. Ние всички грешим и нараняваме хората около себе си, неволно или не... такъв е живота

Ако поотупаме признанията от баластрата и отнемем от драматизма им, всичко ще изглежда по -...човешко. Бебето ти никога не е било нежелано от теб, затова си участвала в създаването му. Но ето че нещата вървят трудно, има и рискове и те е хванал познатия страх. И хайде да намерим виновника - ми ,разбира се... мъжът, този егоист...
Не за него е темата обаче... За твое успокоение ще ти кажа да не се плашиш, тялото ти знае, че ще се справи и затова е решило да не изхвърля бебето. Прочетох и предишните ти постове и виждам, че твоят организъм има вече няколко победи при трудни обстоятелства и има изграден защитен механизъм, който го пази. По тази причина можеш да бъдеш спокойна за предстоящото раждане. 
Да не си помислиш сега, че се каня да ти вменявам чувство за вина? 
Иначе успявам и да почета и игрички играя, и тук при вас си ми е мн. приятно

,
Препоръчани теми