Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 680
  • 699
  •   1
Отговори
# 540
Да, важни са лекарите. Не е по темата, но вчера гледах за психиатричните клиники в БГ - без да коментирам състоянието им, само ще кажа какво казаха и мисля, че е точно така. "Човек, поставен в мизерия и нечовешки условия, накрая губи човешкият си образ". Идеята на болниците е да лекуват, да, но на човек няма как да му действа оздравително, оглеждайки се да види такава нечовешка мизерия - не ми се описва. А като си представя, че и някои родилни отделения приличат на кенефи (извинявам се за думата). И там посрещаш новият живот, на ръждясалите кревати, в 21-ви век ooooh!
Хари, всъщност ти Цезерово сечение ли планираш или нормално раждане е възможно според лекарите?. Обсъждала ли си го това с тях? Ако искаш, може и да не ми отговаряш, разбира се Hug

# 541
  • София
По-вероятно е да ражда нормално при диагноза белодробна емболия, защото всяка операция е много рискова при такива състояния.
Обаче не съм сигурна.

# 542
По-вероятно е да ражда нормално при диагноза белодробна емболия, защото всяка операция е много рискова при такива състояния.
Обаче не съм сигурна.
Надявам се тамошните лекари наистина да предприемат най-доброто възможно, предвид състоянието на Хари. Все си мисля, че в София щеше да получи по-адекватна грижа. Но не знам дали изобщо й е възможно да пътува до тук и да роди в София Confused

# 543
Скъпа Hari75, отдавна не съм влизала в този подфорум и още по-отдавна не съм изчитала цяла тема... Но това, което се случва в душата ти, е нещо, над което всеки си заслужава да се замисли и да го почувства. Вярвам, че всичко с теб и двете малки душички ще бъде наред.
Също така, напълно, ама напълно подкрепям поста на КЛОНКА, който цитирам по-долу. Да, малко е ирационален, както тя самата е писала, но е страааашно права. Няма как по-добре да се изкаже онова, което в действителност ти се случва.
Най-лесното нещо е да казваш на някого, че трябва да повярва в нещо, най-трудното е да повярваш. Зная го, но нямам избор и се надявам, че вярата ще бъде силна в теб в действителност. подготви се, животът се е засилил към теб, прегърни го!  Hug

Тежка тема.
...
След раждането, с радост ще се включа в специална тема за мъжа ти. Тоя...идиот.Тъп.

# 544
  • Варна
Хари, стискаме палци! Дано всичко да е добре.

# 545

schreier, разбираемо е че така мислиш защото си Майка. Виж съпрузите са друга работа)) Е, ти си имала късмет, твоят е бил от готените;)

Харе,
аз срещу твоята майка имам най-големи възражения всъщност.

Дано да си добре.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 22:49 от schreier

# 546
Здравейте, момичета! Ето ме и мен:)

Какво да ви кажа, престоят в болницата беше много гаден, както винаги, но необходим и полезен. Условията са мизерни наистина, но ИМА хора които успяват да си вършат отлично работата, дори поставени в такава среда. Разбира се има и такива, които отбиват номера, както навсякъде..

С кръвта, нещата се нормализираха уж. Ще видим като пусна след 2 седмици изследвания пак. Но започна друго, големи контракции, които чак ми спират дъха. Постелният ми режим става още по-строг. Много се страхувам, броя всяко денче, по 300 пъти на ден чета какво се образува в тази и тази седмица.. Фаталната 28ма я прескочих:) Въобще времето минава бавно.. но все пак работи в моя полза. Всеки минал ден за мен е постижение.

Докато бях в болницата, забелязах как се отразяват емоциите на бебенцето в мен. Нямате представа, когато си под стрес , какво се случва с тоновете на детето. Когато моят пулс се учести, неговият направо полудява. И обратното когато съм спокойна и то е спокойно. Същото се отнася и за контракциите, на графиката се отчитат всички тези състояния, удивителното е че когато се успокоя, те коренно се променят в рамките на минути. Затова спокойствието наистина е много важно, особено сега. Решила съм да се ядосвам колкото може по-малко, доколкото е възможно.

Ами, това е в общи линии.. Прегръщам ви всичките  Hug

# 547
  • София
Хари, добре дошла!
Радвам се, че сте добре с бебето! Минавай да разказваш как сте!  Hug Hug Hug

# 548

Докато бях в болницата, забелязах как се отразяват емоциите на бебенцето в мен. Нямате представа, когато си под стрес , какво се случва с тоновете на детето. Когато моят пулс се учести, неговият направо полудява. И обратното когато съм спокойна и то е спокойно. Същото се отнася и за контракциите, на графиката се отчитат всички тези състояния, удивителното е че когато се успокоя, те коренно се променят в рамките на минути. Затова спокойствието наистина е много важно, особено сега. Решила съм да се ядосвам колкото може по-малко, доколкото е възможно.

Дотук си супер! Браво и за 28-мата седмица!  Hug Hug
Брех, това за тоновете, което го казваш, е много важно! Едно е да му го казват на човек лекарите, друго си е да го каже човек, който го изпитва върху себе си. Трябва всички бъдещи мами да се замислят!!

# 549
  • София
Хари, толкова се радвам, че си добре  Hug
Не съм писала тук, но много ме развълнува и следя всичко Wink
Звучиш толкова по-уравновесено и мъдро, браво на теб!
Стискам палци да минава всичко по-лесно и бързо Heart Eyes
Пиши, когато имаш възможност, за да знаем, че си добре   bouquet

# 550

Дотук си супер! Браво и за 28-мата седмица!  Hug Hug
Брех, това за тоновете, което го казваш, е много важно! Едно е да му го казват на човек лекарите, друго си е да го каже човек, който го изпитва върху себе си. Трябва всички бъдещи мами да се замислят!!
Да Gergandi, видях го с очите си. Самата аз се изненадах. Тъй като записите бяха дълги, най-нагло ги обръщах и ги разглеждах)) От дългото висене по болници и контакта си с акушерките общо взето добих представа как се разчитат. Когато майката се мъчи  и малкото човече също, затова: Мами, бъдете спокойни!;)

# 551
Хари, много се радвам, да те "видя" отново. Въпреки престоя в болницата (който знам, че няма как да бъде приятен), въпреки контракциите, отново звучиш бодро и свежо Simple Smile Браво, само така!
Още малко остана. Надявам се да можеш да си почиваш качествено и да си много спокойна.
Най-много ме радва това, че заглавието на темата вече отдавна не е актуално  Hug Hug Hug

# 552
И аз ти стискам палци/преди четях, сега мога и да пиша/ Praynig Още малко търпение, краят на бременносттта наближава. Hug

# 553
  • София
Хари, здравй!
Добре дошла обратно, звучиш страхотно!
Ние те чакахме Simple Smile

# 554
Хари, радвам се че си по-добре и се справяш! Пожелавам ти успех и всичко да е наред до финала, а и след това  Hug

Общи условия

Активация на акаунт