Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 664
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Кое е вярното? Това:
" изкушен от смъртта" - не не съм чувала. Въобще доста ирационално обяснение, дори трудно го осмислих. Надявам се и така да си остана, неразбрала го  Wink
или това:
unadaptable, още от първият ти пост разбрах какво искаш да кажеш с думите "изкушен от смъртта"

Съжалявам, но не мога да се отърся от усещането за прекалено драматизиране и прекалено много поза.

Hari75, здраво и усмихнато бебе ти пожелавам!
Излез малко от филма и ще видиш, че дявола не е толкова черен.  Hug

# 586
Смисълът на "изкушена от смъртта" - да разбрах го.
Но, не искам да го изпитвам на гърба си. В този смисъл - "дано никога да не разбера какво е" , да остана"неразбрала го"
Получило се е двояко, но какво да направя..

Да, това ме вълнува, да не умра след 1 месец. Лежа в една стая и се страхувам. Съжалявам ако ти е драматично.
Поза няма.

# 587
Смисълът на "изкушена от смъртта" - да разбрах го.
Но, не искам да го изпитвам на гърба си. В този смисъл - "дано никога да не разбера какво е" , да остана"неразбрала го"
Получило се е двояко, но какво да направя..

Да, това ме вълнува, да не умра след 1 месец. Лежа в една стая и се страхувам. Съжалявам ако ти е драматично.
Поза няма.
Хари, никой не смята,че има поза в постовете ти - напротив. Всеки обаче избира подхода и тона, за да ти даде кураж и да ти влее нови сили, за да си повярваш. Независимо каква опасност същестувува или какви са обстоятелствата, ако ти самата се настроиш на малко по-друга честота   /зная, че трудно, но тук всички това искат да ти помогната да го направиш/ ще видиш нещата от друг ъгъл и ще учудиш на резултатите дори. Peace
Пример - ти видя как твоите мисли и емоции влият на малкото човече пряко , нали- по същият начин са свързани човешката психика и мисъл/душевност/ с физическата кондиция на тялото ни. Именно към това те насочват повечето съфорумки, да си повярваш, че можеш да се справиш, че си силна, въпреки всичко.  Това е цялата философия, никой не мисли ,че има поза в теб или в определени постове.
Усмихни се и помисли - как нещата са взаимосвързани. Ние сме пак с теб!
Hug

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 17:15 от Fortune

# 588
Хари, сега си много притеснена и изнервена, защо не намериш твоето "нещо" за отпускане, както казва Бояна. Ние тук си пишем и тълкуваме нещо дето много не го разбираме, просто защото не сме на твое място. Не е нужно да ни обръщаш толкова внимание.
Слушай музика или играй някаква игра в нета или  намери кое ти доставя удоволствие...
Остана малко до края, събирай сили, защото ще ти трябват, ти си борбено момиче  Hug

# 589
Хари, сега си много притеснена и изнервена, защо не намериш твоето "нещо" за отпускане, както казва Бояна. Ние тук си пишем и тълкуваме нещо дето много не го разбираме, просто защото не сме на твое място. Не е нужно да ни обръщаш толкова внимание.
Слушай музика или играй някаква игра в нета или  намери кое ти доставя удоволствие...
Остана малко до края, събирай сили, защото ще ти трябват, ти си борбено момиче  Hug

Hug
Хари, тук (в темата) никой не е губил деца в напреднала бременност и не знае страха от преживения ужас. Никой не се е борил със стерилитет до бременност и безкрайни усложнения по време на бременност.
Тук пишат хора, които не следят темата от началото, просто изръсват един бълвоч думи и вкарват някоя друга диагноза (пази Боже от поназнайване или дочуто нещо).
И аз да ти кажа "хвани се за нещо" - песен, мисъл, за да я докараш до края  Hug
...
Думите на unadaptable са груби. Не малко, а много. Жалко, че се разбира подобен пост, изпълнен с емотикони и с обръщение "Авторке...".
И после "Излез от филма", "дяволът не е толкова черен", "прекалено драматизиране и поза"...
Чудя се понякога такива ли са хората и в реалния живот или през нет-а е по- лесно?
Защо са тези виртуални плесници? На вас хубаво ли ви е, когато сте объркани и ви е гадно някой да ви зашлеви така?
Хайде сега.  Повечето сме били бременни. Знаете, че чувството за тревожност, без да сте имали проблем, е изострено. И също, че дори и да не сте бременни понякога си имате моментите, когато ви е черно, но да кажем на следващия ден в друг час се чудите как изобщо сте си го помислили? Обаче вече сте го споделили...
Да бяхме разказали по един виц, да пуснем по една хубава песен, след като се изписа толкова много, а не да измисляме и гадаем диагнози, случайно подхвърлени от някого най- накрая.
Мир на всички ви.

# 590
Слушай музика или играй някаква игра в нета или  намери кое ти доставя удоволствие...
Остана малко до края, събирай сили, защото ще ти трябват, ти си борбено момиче  Hug

Hug
Хари, тук (в темата) никой не е губил деца в напреднала бременност и не знае страха от преживения ужас. Никой не се е борил със стерилитет до бременност и безкрайни усложнения по време на бременност.
Тук пишат хора, които не следят темата от началото, просто изръсват един бълвоч думи и вкарват някоя друга диагноза (пази Боже от поназнайване или дочуто нещо).
И аз да ти кажа "хвани се за нещо" - песен, мисъл, за да я докараш до края  Hug
...
Думите на unadaptable са груби. Не малко, а много. Жалко, че се разбира подобен пост, изпълнен с емотикони и с обръщение "Авторке...".

Извинявай, че пиша неща, които ти е трудно да осмислиш. Извинявай, че употребявам стил, който не разбираш, а може би не си срещала....Обаче няма изискване изказът да е максимално опростен, за да е разбираем за всеки. Значи стилът чукча не е задължителен и може да се избира.
 И на мен ми се е случвало да не разбирам това, което хората си говорят. Не съм се чувствала добре, но пък никога не ме е било срам да попитам. Когато съжалявам, че други разбират нещо, което аз не, съм искала и аз да се приобщя към разбиращите. С питане. Не са ми отказвали досега Simple Smile И тъй като и аз сега нещо не разбирам, ще попитам: какво му е на обръщението "авторке"? Не се ли нарича така всеки, който е пуснал тук тема? Негативно и обидно ли е към този, който пуска тема? И друг път съм го използвала и искам да разбера дали пък не съм обидила някого, без изобщо да ми мине през ум?
И тъй като не си силна в риториката се чудя какво ще отговориш, ако се окаже, че има хора в темата, които са преживели подобни неща и не само поназнайват някои диагнози, но са ги изпитали на гърба си? Mr. Green Само с категоризации от рода на "бълвочи" не става, трябва и друго....тези, които не само пишат, но и разбират знаят какво. Wink

# 591
unadaptable, не се ласкай, няма нищо неразбираемо, нито сложно в поста ти. Няма нужда и да си опростяваш изказа, просто няма какво да му опростяваш. Но може да приемеш, че не всички приемат това, което си написала и че не е вярно по презумпция. В случая на тази тема очевидно не е вярно.
Думите ти изобщо не са от най-ласкавите, не че нещо - всеки има право на начин на изразяване. Но не сме длъжни да харесваме всички начини на изразяване, нали?

# 592
Ако тук имаше само един човек, който дава съвет с 2 последвателни спонтанни аборта в начални седмици, никога нямаше да удари отрезвителна "плесница".

В няколко теми срещам ник-а ти. В моите очи ти си невероятно груба и заядлива. "Аворке", звучи като Христинке, Павлинке и т.н. подигравателно, високомерно отношение към човек. В качеството на каква се подиграваш с "мнения достойно за бг-мамма"? (ухилена емотикон).
Не само, че те разбирам, но се учудвам, че си учител и имаш безкрайно плитко виждане за неща, които съвсем, ама съвсем не разбираш. Пази Боже!
Не ме интересува какви са ти здравословните проблеми.  Диагноза по интернет не се поставя. От човешка гледна точка, дори и да си права, на бременна жена, която лежи не се говори за "изкушена от смъртта".

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 21:41 от Niki1

# 593
  • Варна
Ако тук имаше само един човек, който дава съвет с 2 последвателни спонтанни аборта в начални седмици, никога нямаше да удари отрезвителна "плесница".
Имам един в шестия месец, брои ли се?
Обвинявате другите в грубост, но и вие, "защитничките" не сте от най- благите.
Следя темата от самото и начало. Каквото съм имала да кажа съм го казала. Съжалявам, че не ви допада.
И пак да повторя, залитате в крайности и разигравате мелодрами, да. И не и правите добра услуга на Хари, никак даже.

# 594
Северина, разбира се, че всеки има право да пише каквото намери за добре. По- добре ли се чувстваш сега? Това ли прочете в цялото ми мнение или си избра част, защото се почувства засегната?
Има неща, които не се забравят и ако ти си щастлив, някой да те нарита, за да станеш, си е лично твой избор. Аз избирам да подам ръката си.

# 595
  • Варна
Niki1, като зомбирани сте. Simple Smile
В последното ти мнение нямаше нищо съществено. Само това изречение носеше някаква критика към тези, дето не са страдАли, а имат дързостта да се изказват по подобни теми. Втората част беше "набиване на канчето" на unadaptable щото била груба. Какво да му коментирам?
Няма смисъл да се обяснявам повече. Явно говорим на различни езици.  Stop

# 596
  • София
Хари вече си е много добре. Бъдещото бебе е повече от обичано, преди да се роди, както си е нормално.
Какво още ви гложди???
 newsm78
Каква драма търсите?

# 597
Хайде със здраве и на теб  Grinning

# 598
Niki1, като зомбирани сте. Simple Smile
В последното ти мнение нямаше нищо съществено. Само това изречение носеше някаква критика към тези, дето не са страдАли, а имат дързостта да се изказват по подобни теми. Втората част беше "набиване на канчето" на unadaptable щото била груба. Какво да му коментирам?
Няма смисъл да се обяснявам повече. Явно говорим на различни езици.  Stop

Спокойно, канчето ми може да набие човек,  чието разбиране на нещата не мога да достигна. Или поне схваща за какво иде реч и може да извади някакви аргументи. За различните езици няма какво  да кажа, освен, че някои не само не разбират езика на другите, но и смятат, че всички трябва да говорят техния  език- "бълвочи, отрезвяващи плесници и плитко виждане на нещата", тъй като неупотребяващите такива изрази не разбират дълбокия смисъл и съдържание, който те носят Joy...... Crazy Карай... Joy Joy Да не оспамваме темата на жената. Peace
П.П. Не разбрах и защо който не е преживял репродуктивни проблеми не трябва да се изказва, но няма значение. Слава богу, повечето не са имали толкова драматични моменти, пък се изказват.

# 599
unadaptable, не се ласкай, няма нищо неразбираемо, нито сложно в поста ти. Няма нужда и да си опростяваш изказа, просто няма какво да му опростяваш. Но може да приемеш, че не всички приемат това, което си написала и че не е вярно по презумпция. В случая на тази тема очевидно не е вярно.
Думите ти изобщо не са от най-ласкавите, не че нещо - всеки има право на начин на изразяване. Но не сме длъжни да харесваме всички начини на изразяване, нали?

Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт