Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 642
  • 699
  •   1
Отговори
# 645
Честита рожба, мила Хари.   
  bouquet

# 646
  • София
Честито, Хари и браво на теб!   bouquet Hug

# 647
  • Варна
Да са ти живи и здрави момчетата, Хари! Да им се радваш дълги, дълги години. Браво на теб, момиче! Много се радвам, много!  bouquet  bouquet  bouquet

# 648
  • София
Хари, много ме зарадва, миличка!
Честит син, да ти е жив и здрав и  много да те радва!
Как ще те забрави, бе, момиче, майка забравя ли се Simple Smile
Много съм щастива да чуя, че си на крака и вече си успяла и на разходки да ходиш, сигурна съм, че ще се възстановиш много бързо, щом толкова бързо си се развихрила.
Много те мислихме, да знаеш. Ужасно много хора.
Надявам се състоянието ти да е стабилно, но когато пишаш пак, ще кажеш, предполагам, че ако е имало нещо притеснително, лекарите нямаше да те пуснат.
Много те моля, сега не е моментът изобщо за личните каши, старай се да мислиш само за бързото си възстановяване и за децата, после ще говорим, сега се наслаждавай с пълно сърце на децата си и на разходките, без това много дълго беше на легло.

Прегръщаме те и ние!

# 649
  • София
Хари, честито детенце!
Много се зарадвах на поста ти! Hug

Важното е, че звучиш много по-уверена и силна, вероятно пълноценния контакт с баткото също е помогнал доста Wink
Възстановявай се сега, наваксай си моментите с голямото детенце, радвай се на малкото, а  личните каши ще ти се избистрят сами, като им дойде времето.

# 650
Хари, честито и от мен   bouquet, настръхнах... Embarassed

Кога се роди "големия" мъж, ама той верно голям, че и красив казваш...
Много късмет желая на всички ви!!!

# 651
  • на брега на морето
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН, ХАРИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!

# 652
Хари,честита ти рожба,
здрави и спокойни да сте,бързо да ти се нареждат хормоните в правилния ред,
имаш още две ръчички,които да те прегръщат,още една устичка,която да ти се усмихва и още две очички,в които да се оглеждаш....ееееееееееееееееееехххххххххххх..... Simple Smile

# 653
  • София
Хари, не знам как е на личния ти фронт, но от поста ти струи щастие, бре жена   bouquet  Hug
Да сте живи и здрави всички, много късмет и прекрасни моменти оттук насетне с твоите дечица. Лошото вече е зад гърба ти, сега бъди твърда и смело напред. И ти пожелавам да получиш цялата обич на света от твоите двама юнаци  Hug

# 654
Хари, не знам как е на личния ти фронт, но от поста ти струи щастие, бре жена   bouquet  Hug
Да сте живи и здрави всички, много късмет и прекрасни моменти оттук насетне с твоите дечица. Лошото вече е зад гърба ти, сега бъди твърда и смело напред. И ти пожелавам да получиш цялата обич на света от твоите двама юнаци  Hug

Peace, бих добавила твоите трима юнаци   Wink

# 655
  • Galaxy 13197853088
знаех си!
  bouquet

# 656
Хари , честито! Да ти е живо и здраво момчето , че и всичките!  bouquet
Не забравяй , че си една много силна ЖЕНА! Прегръщам те.

# 657
Имаме бебе, имаме бебе  Hug
Честито! Отсега само хубави неща предстоят, бъди сигурна в това. Благодаря, че сподели с нас радостната новина. Миличка, трябва да знаеш, че си една много силна жена, която може да се справи с всичко. Гушкай бебоците и се радвай на живота.  Hug
Как кръстихте бебокът?
(Не бързай с отговора, сега вече може да посветиш изцяло вниманието си на малките сладури, ние няма да се разсърдим, ако по-рядко пишеш тук)

# 658
  • Mars Hotel
Хари, честито! Много се радвам, че вече се чувстваш пълноценна майка и на двете момченца.   bouquet

Не съм се включвала в темата досега, но я следях от самото начало и много ме развълнува. Ти си много силна жена! Успех! Hug

# 659
Харииииииииии, браво!!!! И двамата живи и здрави! Освен това си герой - то виж какво голямо момченце!!! Честито!

Пожелавам всичко да си дойде по местата, по възможно най-добрия начин!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт