Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 669
  • 699
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хари, по-добре не мълчи. Поне тук можеш да не мълчиш. Не се превърщай в тенджера под налягане за мощни емоции, а и е съвсем, съвсем нормално да кипиш от такива. То затова е форумът - да за трещим на воля.

# 91
  • София
Хари, по-добре не мълчи. Поне тук можеш да не мълчиш. Не се превърщай в тенджера под налягане за мощни емоции, а и е съвсем, съвсем нормално да кипиш от такива. То затова е форумът - да за трещим на воля.

Подкрепям изцяло. 

# 92
Hari, аз при диагноза емболия, ако е това, което си представям, също не бих се осмелила да забременявам. Но положението сега е такова, че бебето все ще трябва да се роди, това са фактите. То наистина не е виновно за нищо. Всички ще ти стискаме палци да е лесно и безпроблемно раждането! Hug Имаш 3 месеца до момента, в който ще бъдеш жизнена, подвижна, ще можеш да се грижиш и за двете си деца. Това е важното сега.  Peace

Бъди сигурна, че след няколко месеца ще си пишем тук колко си доволна от това, че имаш две деца  Wink

# 93
Хари75, мислила ли си за психолог? Не бива да те плаши едно такова посещение, но мисля, че ще ти помогне...Опитай.
Хора, знам, че един психолог ще ми е добре дошъл. Не се плаша, дори имам позната, при която бих искала да отида на прием. Но това за сега е невъзможно. След раждането предполагам също.  Така че , ето тук се обърнах, да си споделя, защото виждам че още малко и ще експлоадирам.

# 94
Пиши си спокойно, всички сме имали критични периоди в живота си, негативната енергия и притесненията трябва да се изхърлят навън, а не да те тровят теб.

# 95
А какво правя, за да разрушавам семейството си? Аз общо взето лежа и мълча.
Това, което се натрупва като негативна емоция и отношение към мъжа ти имах предвид. Това да се случва като същевременно мълчиш и не комуникираш с него.

# 96
Извинявам се - прочетох само 1-вата страница.Ако не е писано или коментирано досега - авторката може да пише тук в консултациите с психолог.Мисля, че ще и бъде полезно!  bouquet

# 97
  • София
Хари75, мислила ли си за психолог? Не бива да те плаши едно такова посещение, но мисля, че ще ти помогне...Опитай.
Хора, знам, че един психолог ще ми е добре дошъл. Не се плаша, дори имам позната, при която бих искала да отида на прием. Но това за сега е невъзможно. След раждането предполагам също.  Така че , ето тук се обърнах, да си споделя, защото виждам че още малко и ще експлоадирам.
Хайде, тогава.
Разказвай.

Писала е вече на психолога.
Сега, трябва да пише на нас.
Без да се страхуваш.
Давай да го оплюем този твой мъж, ще ти олекне!
Какво го жалиш толкова!

# 98
Elf4eto, благодаря! Съвсем съзнателно запазих детето. Под спестяване на драми и скандали имах в предвид откритата съпротива срещу съпруга ми.
Flip, Аzzy, всичко е точно така както сте го написали  Hug

# 99
  • София
Като е така, защо се плашиш да кажеш на глас, че си му бясна?
Кажи го, бе, момиче!
На "глас", имам предвид в темата, да го напишеш.
Дори нямаш представа колко помощ и подкрепа можеш да получиш тук.
Ще почувстваш, че много хора са с теб, няма да се усещаш самотна, ще усещаш тооплина, която те залива, приятели, с които ще можеш да си поговориш и през нощта дори, ако не можеш да спиш, само си отвори душата!

Ще се опитам да ти обясня какво трябва да направиш.
Наистина си като една тенджера под налягане.
Представи си, че трява да и оттвориш капака и да изпуснеш парата.
Тогава цялото напрежение ще изчезне, ще се отпуснеш и ще те обземе едно спокойствие и усещане като след много хубав масаж.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 16:09 от Azzy

# 100
Хари,аз също имах тежка бременност,9 месеца на легло и раждане,от което оцелях като по чудо.Напълно те разбирам,по същата причина и аз се страхувам да има второ дете,но честно да си признае тайничко се надявам да се реша все някога.Защото вярвам,че Господ ще ме опази отново.
Затова не се страхувай,вярвай,че всичко ще мине добре.Аз съм убедена,че щом родиш и се почувстваш пълноценна отново и няма опасност за твоя живот,ще се успокоиш и ще обикнеш детето си,даже може би ще го обичаш повече и от първото,защото ще чувстваш вина за тези си мисли сега.

# 101
     Винаги се страхувам да пиша в такива теми. Моля, поправете ме, ако греша.

Хари, на твое място бих крещяла от бяс в къщи, бих обвинила мъжа си,
че с причинените ми емоционални страдания вреди повече, отколкото аз с каквото и да било. С най-грозните думи, които главицата ми може да измисли.
     А съм изключително търпелив човек, и подобно поведение въобще не ми е присъщо.

# 102
Може и аз да не съм права, обаче мъжът на Хари не ми се вижда чак такъв звяр. Най-вероятно много е искал да има две деца и е настоял за това. Но не мисля, че е щяло да стане трагедия, ако жената е отказала категорично. В този смисъл трябва поне мъничко да го е искала и тя (или поне аз така си го представям).

# 103
  • София
Тя Е отказала.
Спокойно можете да я третирате като претърпяла насилие жена.

# 104
Звяр - едва ли. Най-точно ми се струва "егоист".
И за мен Хари е жертва на насилие.

Общи условия

Активация на акаунт