Нежелана бременност.Ще заобичам ли бебето?

• 44 714
  • 699
  •   1
Отговори
# 525
Чудесно е да си спокойна.
Не разбирам достатъчно какво означава това.
Опасно ли е, или притеснително и не искат да рискуват и предпочитат да си под наблюдение?
И аз не знам Аzzy..
 Тромбозите ги преодолявам с кръворазреждащи инжекции, които уж са хубаво лекарство и могат да се употребяват дълго време, без странични ефекти. А сега се е получило един вид страничен ефект от лекарството - много ниски тромбоцити/т.е. обратното, опасност от кръвоизливи/. Същевременно другите показатели от изследванията са ми толкова зле, все едно полза никаква от лекарството, т.е продължава активно съсирване. Мисля си, че опасност има ако започна да раждам или да ме режат нещо.. но дотогава все пак трябва да ме оправят.  Wink
Да ме прибират там,  да ме изследват, пък..

# 526
Хари,
дано всичко да завърши добре.

Чета те от самото начало. Какво да ти кажа, ако ти бях майка, отдавна да съм скопила дивака, който ти го причинява. Ей за такова нещо гордо ще си ида после в сливенския затвор,  хем и да си изкупя вината, че не съм научила дъщеря си да се самосъхранява и отстоява.

И не просто така хвърлям думи в пространството - наистина си поглеждам 18годишната дъщеря и изобщо не мога да си представя, че някой ще я рискува така и че тя ще допринесе с пасивността си за това положение (особено пък за втора бременност). Айде първа бременност, всичко се случва - и аз раждах цял ден, и мойто чаве тръгна с дясната ръка напред, че и беше къде 4 килограма (на мойте 44 преди забременяването) и мен ме шиха после до припадък и сума ти неща се случиха други в следващите 2-3 години, докато се позакрепя, щото бая кръв изгубих и някак цялото ми тяло се срина и се почна едно лавинообразно боледуване. А моичкият без малко изобщо да се откаже от секса, само и само да не преминаваме пак през това.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 20:39 от schreier

# 527
Хари стискам палци да помогнат лекарите и да се върнете по-скоро вкъщи живи и здрави и да си износиш бебнцето до край.  smile3525

# 528
  • София
Хари, мисля си за теб, моля се да си добре. Зная, че всичко ще е наред, лекарите ще се справят. Докато дойде време за раждането, всички показатели ще са ти наред, сигурна съм.
Обезателно пиши, като се прибереш.
Там няма ли възможност да си вземеш лаптоп? Grinning
Или...да ти купи Айфон мъжът ти. Или блекбери... Mr. Green
Ако си нямаш нещо подходящо за връзка с нет, искай си!!!

# 529
Оставете жената на мира Laughing. Сега ако поиска и лаптоп в болницата, кой знае какво ще си помисли родата й, само проблеми ще си докара ooooh!. Тя е там да износи детето и да оправдае очакванията им, за какъв Господ й е притрябвал нет точно сега Crazy

# 530
Хари ще бъде добре, сигурна съм. С толкова положителни мисли, отправени към нея, това е неизбежно.

Четейки темата, се размислих по една друга тематика, та да споделя какво си мисля - колко от нас са смели като Хари? Колко от нас биха споделили толкова лични чувства и мисли пред такава широка аудитория, с риск да бъдат оплюти, "нахранени", или както и да го наречем...Ама, честно. Аз не бих. А вие?
Надявам се, че не измествам темата, пък и Хари вече е в болницата, а ние ще й стискаме палци и ще поддържаме темата й.

# 531
  • София
Нали от понеделник? Или бъркам? Thinking

Шанталче, като влязох да раждам, бях при доста прилични условия - самостоятелна стая, телевизор, тоалетна, баня, стационарен телефон, мобилен, не мога да се оплача, но ми беше скучно, само на телефона стоях, вечно някакви приятели се нижеха да ме виждат, а мъжът ми направо се пренесе там Mr. Green В другото време се чудех как да обикалям и да си говоря с някого. А Хари ще е на легло. В отделението за задържане, освен да слушаш ужасии, не зная какво друго ти остава, затова си мисля, че лаптоп или мобилен с интернет е добра идея. Grinning

Моля да забележите, че не казах нищо за книга. Заявявам,че не си носех. И не си поисках. Сега си давам сметка за това, явно не ми се е четяло. Mr. Green

# 532
Хари ще бъде добре, сигурна съм. С толкова положителни мисли, отправени към нея, това е неизбежно.

Четейки темата, се размислих по една друга тематика, та да споделя какво си мисля - колко от нас са смели като Хари? Колко от нас биха споделили толкова лични чувства и мисли пред такава широка аудитория, с риск да бъдат оплюти, "нахранени", или както и да го наречем...Ама, честно. Аз не бих. А вие?
Надявам се, че не измествам темата, пък и Хари вече е в болницата, а ние ще й стискаме палци и ще поддържаме темата й.
Ами според мен то до гуша й е дошло на жената вече, не й пука колко хора ще я чатат и какво ще си мислят. Кво толкова лошо могат да и кажат, тя за съжаление е чула най-лошите неща от най-близките си Sad, така че едва ли непознати могат да я наранят.
Не съм сигурна че биха й осигурили интернет, пак глезотии ще кажат че са и с кой пък толкова иска да подържа връзка. Мъжът й може и да си помисли безброй глупости  CrazyWink
Не знам със сигурност, но предполагам че тя е от малък град или ...градче.. някъде по крайщата на България. Заради начина по който описва бита си, имам такива предположения... Там едва ли осигуряват много комфортни условия на жените Confused

# 533
От понеделник, да, моя е грешката; сега се върнах да чета назад  Embarassed
Клонке, ти да раждаш ли тръгна или на купон, а  Mr. Green И двата пъти влизам да раждам с една гола нощница и един телефон (плюс каквото се изискваше от АГ-то). Ама хич не ми беше скучно - всеки ден бях в приключение - кеф ти кюртажче, кеф ти мастопатийка, кеф ти температурка от 39 нагоре, причинена от гореспоменатите благини. Нито ми се четеше, нито ми се пишеше, нито исках някой да ми се мярка пред погледа  Crazy Ако се наканя да родя за трети път, мисля, че може и да се спомина  Laughing И все пак ми преминава тази еретична мисъл отвреме навреме, ама аз упорито я прогонвам  Mr. Green
Шанталче, по принцип си права. Аз, обаче, бих реагирала точно наобратно, или така си мисля - колкото повече ме обиждат, толкова повече бих се затваряла в себе си и бих спирала да споделям...Хипотетично говоря; може и да не се случи точно така  Thinking

# 534
Шабла, Каварна?

# 535
Цитат
Не знам със сигурност, но предполагам че тя е от малък град или ...градче.. някъде по крайщата на България. Заради начина по който описва бита си, имам такива предположения... Там едва ли осигуряват много комфортни условия на жените
Уф и не само това... Роднините и мъжете им си правят всичко на гърба на жените си... Нищо чудно ако реши да и затворят тръбите и да не ражда въобще повече, мъжът и да си намери извинение да хойка след време напред назад (не че ще прави повече деца) , а просто ще я счита за "непъноценна жена" , а сега както казва Хари е утроба, която да му задоволи Прищявката  ooooh! ooooh! ooooh!
Колко ги има такива...
Но да гледаме момента, че момичето е много зле и дано изхода да е положителен за нея и децата и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedСтискам палци и ти пожелавам само хубави дни нататък Хари... Не му мисли много, много.
Бъдещето е пред теб и не се съмнявам, че ще е щастливо, но не го щади твоичкия ами му кажи всичко, което мислиш в момента, защото като таиш в себе си всичко самата се натоварваш, а той се чувства много комфортно като гради свои планове, които счита за общи!!!  Hug Hug  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverHug

# 536
Някак си имам чувството, че никога няма да обичам бебето, най-малкото никога няма да обичам двете си деца еднакво.  Знам че звучи ужасно Sad 

Ще обичаш бебето повече от всичко на света, точно както обичаш и първото!  Hug

# 537
Мацки, какъв лаптоп, какви 5 лв))) Там е толкова мизерно, няма място къде да сложиш манджите дори, вие лаптоп. И най-вече с постъпването веднага ми закачат и буркана с кабелите- 3-5 дена денонощно ако вс е ок, просто не може да се мръдне човек..
ВечеПетя, каква ти смелост, просто така се стичат обстоятелствата и искам не искам, скачам според тоягата)) А, ти за споделянето ли? Ами дотам го докарах, чуждите хора да са ми по-близки..
schreier, разбираемо е че така мислиш защото си Майка. Виж съпрузите са друга работа)) Е, ти си имала късмет, твоят е бил от готените;)
Благодаря на всички, всички!! Като се върна, разбира се, че ше пиша!!
 Hug Hug Hug

# 538
Мацки, какъв лаптоп, какви 5 лв))) Там е толкова мизерно, няма място къде да сложиш манджите дори, вие лаптоп. И най-вече с постъпването веднага ми закачат и буркана с кабелите- 3-5 дена денонощно ако вс е ок, просто не може да се мръдне човек..

Така и предположих Rolling Eyes. Няма значение, важното е лекарите да си свършат добре работата, мизерията действа подтискащо наистина, но за съжаление държавните  болници  в БГса в окаяно състояние. Никога не бях влизала в Пирогов. Наложи ми се преди няколко дена- направо щях да припадна каква мизерия е на първият етаж, вратите мръсни, коридор - ужасен.  Stop

# 539
  • София
В Пирогов са крайни кретени. Преди години ни тикнаха с детето в токсикологията, щото разсипа едни хапчета при майка и решиха, че може да е погълнало някое. Изследванията бяха добри, но "за всеки случай" да го наблюдавали. Цяла нощ някакъв кошмар - висях на един стол, докато вкарваха натровени младежи, а детето се стряскаше и ревеше, добре че не бяха много. А от съседната стая се чува телевизор. Там лежи кротко санитарката. Питах я каква е тая стая, тя ми вика - за персонала. А се оказа, че е ВИП стая със заплащане, самостоятелна, с две легла и т.н. Лекарят ми го каза, чак като ни изписваха. Даже не ми се вдигаше скандал, но му казах, че са адски прости да си държат санитарката в стаята, вместо да вземат кинти за нея. Все едно, гадно преживяване си беше не заради мизерията, а по други причини. В една болница мизерията е последното, което те вълнува, поводът да си там обикновено е достатъчно потискащ, че да си мислиш за битовите условия.

Хари, стискаме палци лекарите да си свършат максимално добре работата и да се оправиш. Останалото няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт