Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 911
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,
и аз съм чуденка относно количките. С големия след 6-тия месец бях с Peg Perego Aria ()
и съм супер доволна, но ни я откраднаха. Сега се двоумя между нея и една, която е само с промени във външния вид. Ето я води се Перего 2011 Vela Easy Drive. Тази, която откривам в онлайн магазините е стария модел с едно предно колелце и за която четох отзиви, че са направили корекции и сега е вече с 2 предни гуми. Някой случайно да я е виждал или да има отзиви???
продължавам да търся Simple Smile

# 496
enigmata, Нуна-та е от стария модел. Малката и без това почти не се случва вече да спи навън, така че липсата на легнало положение не ме притеснява.   Grinning

Ulla, от английския Ибей я взех  Peace

# 497
Някой вече да е виждал или да има отзиви за марката Espiro?Едно момиче прояви интерес в темата "Hauck или Chipolino",та ми стана любопитно и на мен.Коментираше се по-назад,но май никой не беше виждал въпросните колички на живо Thinking.

Сега схващам, че то май ги има в Люлин. Ако е така, то ми е близо и мисля да отида при първа възможност да проверя и ще разкажа.

# 498
  • на североизток
А някой може ли да покаже снимка на новата Нуна в най-легнало положение?

# 499
Не става за новородено, но мои приятели изкараха с кошницата за кола на Макси Кози . За разходки по час-два -става. Според мен е за от третия месец.

# 500
  • на Дъждовен остров
Точно това е проблема при мен с количката, че бебето ще е зимно и задължително трябва да има опция за легнало полужение първите месеци.  Даже в дъждовна Англия не знам ще ми трябва ли лятна количка някога с тези постоянни дъждове и ветрове  newsm78

# 501
А някой може ли да покаже снимка на новата Нуна в най-легнало положение?

ето

# 502
На мойта приятелка Бъгстъра е от по-стария модел и аз лично го предпочитам пред този с помпащи гуми.
Друга позната има помпащи и каза, че и писнало да ходят на вулканизатор или да спира да си помна гумите из пътищата ooooh!

помпещите се гуми много по добре и по приятно возят и се карат, ни то веднъж не съм помпила на ни то една от 4, които съм имала с помпещите се, я кажи за статистиката коя марка количка притежава приятелката ти?
Хаук е, ама не се сещам точно за името на модела.
Ами ето сама си отговори, не е до гумите а до марката.

newsm11

Ще споделиш ли кое не ти хареса в нея? 10x
Много неща, но най вече малкото колело отпред за мен лично няма смисъл от триколка ако колелото отпред ще е малко с изключение на летните колички.

# 503
  • на Дъждовен остров
... най вече малкото колело отпред за мен лично няма смисъл от триколка ...[/quote]

Аз май разсъждавам по същия начин.  Колкото по малко колела, толкова по добре.  Все пак някога ще ми се наложи качване по влакчета, метра, автобуси като видя някоя майка да си омотава така предните колела на количката докато слезе или се качи за пореден път се замислям искам ли нейния модел. А и тук тротоарите без дупки и няма уж кал по улиците, ама все пак.

# 504
  • на североизток
Ооо, ама те и багажника са направили по-голям и дръжката е цяла...А дали се регулира на височина? Също положението на поставката за крачетата може ли да се вдига?
Както се вижда от подписа и аватара ми моето дете не е новородено, но се чудя за зимата може ли да се изкара с Нуна? Или с Куини Зап, Бъгстър...изобщо кое леко бъги е по-закътано за през зимата? Естествено като се добави и зимно чувалче.

# 505
Ооо, ама те и багажника са направили по-голям и дръжката е цяла...А дали се регулира на височина? Също положението на поставката за крачетата може ли да се вдига?
Както се вижда от подписа и аватара ми моето дете не е новородено, но се чудя за зимата може ли да се изкара с Нуна? Или с Куини Зап, Бъгстър...изобщо кое леко бъги е по-закътано за през зимата? Естествено като се добави и зимно чувалче.
Според мен Бъгстъра по този показател ги бие.Поне Запа по лични наблюдения.За Нуната незнам.

# 506
  • Варна
iv4i_79 , аз ползвах Бъгстер от 6-ти месец, за зимата взех чувал и нямам забележки  Peace.

# 507

За зимата определено Бъгстър. Peace  Аз съм далеч от идеята да използвам Нуна-та за зимна количка. Много малки гуми и ще имаш проблем според мен със сняг и киша. Rolling Eyes На дъжд избягвам да я вадя, защото отдолу е ниска и се сещаш какво мазало ще стане. Crazy Имам още 2 колички и ще си ползвам тях за зимата. Миналата зима разхождах каката с Чиполино Омния 4. Peace Жалко, че ги няма вече. Tired

# 508
За зимата определено Бъгстър. Peace  Аз съм далеч от идеята да използвам Нуна-та за зимна количка. Много малки гуми и ще имаш проблем според мен със сняг и киша. Rolling Eyes На дъжд избягвам да я вадя, защото отдолу е ниска и се сещаш какво мазало ще стане. Crazy Имам още 2 колички и ще си ползвам тях за зимата. Миналата зима разхождах каката с Чиполино Омния 4. Peace Жалко, че ги няма вече. Tired

Shocked

# 509
Кое по-точно провокира реакцията ти? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт