Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 904
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Кое по-точно провокира реакцията ти? newsm78

Странно ми е, че за всеки сезон имаш количка  Grinning
Не мисля, че от дъжда или снега може да ти направи проблем количката.

# 511
Кое по-точно провокира реакцията ти? newsm78

Странно ми е, че за всеки сезон имаш количка  Grinning
Не мисля, че от дъжда или снега може да ти направи проблем количката.

Laughing Просто така се случи.
За голямата дъщеря си взех Chicco Trio For Me. След като стана на годинка и нещо реших, че ще ми трябва по-лека и малка количка и си взех Чиполиното. Whistling Сега за малкото дупе си използвам пак Чико-то. Peace С Нуна си беше любов от пръв поглед, пък и да си има малката нещо новичко, все пак... Blush Мъжо вече мрънка да разкарвам някоя от количките, но пък така си ги харесвам. Whistling

А някой има ли отзиви за Chicco Skip? Thinking

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 16:17 от enigmata

# 512
  • Варна
Аз се колебая между тези 2 колички...
http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-twist-zooper-rozova-278-3285.html
http://kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-giro-beigedark-bro … 011-301-7418.html

Зупъра го дават по-лек, сенника пада и напред...
А АВС-то пък сякаш повече ми харесва като фасон...

Моля за мнение  bouquet

# 513
Днес загледах една Нуна в парка. Ами не е ли неудобна тази плоска дръжка?  Thinking

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 08:56 от Дъгичка

# 514
  • на североизток
Ооо, ама те и багажника са направили по-голям и дръжката е цяла...А дали се регулира на височина? Също положението на поставката за крачетата може ли да се вдига?
Както се вижда от подписа и аватара ми моето дете не е новородено, но се чудя за зимата може ли да се изкара с Нуна? Или с Куини Зап, Бъгстър...изобщо кое леко бъги е по-закътано за през зимата? Естествено като се добави и зимно чувалче.

За зимата определено Бъгстър. Peace  Аз съм далеч от идеята да използвам Нуна-та за зимна количка. Много малки гуми и ще имаш проблем според мен със сняг и киша. Rolling Eyes На дъжд избягвам да я вадя, защото отдолу е ниска и се сещаш какво мазало ще стане. Crazy Имам още 2 колички и ще си ползвам тях за зимата. Миналата зима разхождах каката с Чиполино Омния 4. Peace Жалко, че ги няма вече. Tired

Добре де, те и на Бъгстъра са малки гумите и е ниска количката. Мислиш ли, че ще са по-проходими през зимата спрямо Запа newsm78 А другата към която повече клоня е Пег Перего Си, но и нейните гуми ме притесняват, че са малки.

# 515
Ооо, ама те и багажника са направили по-голям и дръжката е цяла...А дали се регулира на височина? Също положението на поставката за крачетата може ли да се вдига?
Както се вижда от подписа и аватара ми моето дете не е новородено, но се чудя за зимата може ли да се изкара с Нуна? Или с Куини Зап, Бъгстър...изобщо кое леко бъги е по-закътано за през зимата? Естествено като се добави и зимно чувалче.
Ако става въпрос за Нуната, и  на предишния модел дръжката си беше цяла. Конструктивно промени няма. Само багажника е по-голям заради третата позиция на гърба. През зимата , в снега майките си бутаха Нуните по улиците. Тя си има много хубав цял чувал, както и Бъгстера, така че не виждам проблем. А с Weather pack-a  пък съвсем е защитено детето.

# 516
Записвам се и се връщам да ви чета,дано имате отзиви за любимата ми количка Stokke  bouquet

http://baby-online-kaufhaus.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?actio … froogle&ls=de

# 517
  • на североизток
Ако става въпрос за Нуната, и  на предишния модел дръжката си беше цяла. Конструктивно промени няма. Само багажника е по-голям заради третата позиция на гърба. През зимата , в снега майките си бутаха Нуните по улиците. Тя си има много хубав цял чувал, както и Бъгстера, така че не виждам проблем. А с Weather pack-a  пък съвсем е защитено детето.
А този Weather pack колко струва и откъде може да се закупи в БГ?
Аз иначе си имам зимно чувалче и то доста хубаво.

И като става въпрос за Стоке, много ми е интерено как се сгъва тази количка newsm78 Май само в джип може да се събере Laughing

# 518
SteiN , какво точно те интересува? Аз съм много доволна, но зависи на какво държиш  Peace А във варианта, в който си я показала не става за новородено.

iv4i_79 , задните колела падат към предните, а дръжката се смъква до най-долното ниво на пластмасата( под седалката).Колелата(задните) падат и се събира навсякъде. Не сме с джип и багажника не е голям, даже бих казала малък.  Peace

# 519
Добре, а Сток-а за колко годишно детенце е максимум? Интересно ми е ако е по-голямо, все трябва да го повдига родителя, то само май не може да седне само в нея.  newsm78

# 520
Незнам " по книга" колко го дават, но може да седне само детенце в нея.Цялата седалка пада надолу.

# 521
  • София
Добре, а Сток-а за колко годишно детенце е максимум? Интересно ми е ако е по-голямо, все трябва да го повдига родителя, то само май не може да седне само в нея.  newsm78

и какво от това, дори да не падаше седалката надолу. стандартна количка е , значи до 3 години.
то никак не е задължително детето да може да се катери по нея....и новороденото не може само да се качва, а трябва да се повдига Wink а едно дете на три, се налага така и така по доста поводи да го вдигаш...едната количка само да е...

# 522
Е, според мен едно е да повдигнеш бебе, друго едно тригодишно. Това няма значение де. Стана ми интересно просто, а и ето научих нещо ново за мен, че коша пада надолу. Така или иначе, количката не ми изглежда много удобна. Но това е сигурно защото не съм й голям фен. Ако ми харесваше, най-вероятно щеше да ми се струва супер.  Simple Smile

# 523
  • София
ами на 3 години все още носех детето си като се умори....и то на не малки разстояния, така че едно  вдигане, за ад го сложиш или извадиш от количка за мен не е дори повод за замисляне, по същият начин на тази възръст може да ти се налага да го повдигнеш, за да го сложиш и в стол за кола или за да се качите на рейс, за да го сложиш в количка в магазина,  или за да прескочите локва и много други.
на пет и половина, все още ми се налага понякога да го повдигам или свалям  поради причини разни.

# 524
Мхм, благодаря за пояснението! Като се хванете така за нещо и вече на човек да му се от ще да пита и да се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт