Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 908
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
наистина, светът е малък ...

# 586
хмм а текущаща ти количка данебида е чиполино
Бъги под приставка или втора седалка търсиш ?
ето ти един минус на Stokke - не може да му се закачат такива неща
Доколко съм чел закачването на поставките може да е по 2 начина - за напречната ос която държи колелетата или за страничните

С адмирации към доста компетентните ти постове, ще си позволя да поспоря за бъгипода и Stokke. T.e. няма да споря, само ще покажа: http://www.stokke.com/stroller/xplory-basic-package/accessories- … ibling-board.aspx

# 587
Windy, това, което си показала, е бъгиборд, на мен ми трябва бъгипод, който се закачва отстрани и е допълнителна седалка за по-голямо дете. На колички с една ос като Щоке не може да се монтира.
Durango, сегашната ми количка е Инглесина Суифт, нея я ползвам за голямото дете. Сега искам количка, която да ползвам около 6-7 месеца (като за новородено) с бъгипод, както и евентуално след това, или пък след като голямата ми дъщеря вече не иска да се вози да си взема Нуна. Затова и гледам колички, които са с ниски цени, не ми се иска за 6 месеца да давам много. Е, да си призная, започнах от доста по-скъпи варианти, но постепенно отпадат. И понеже беше обсъждано - Пег Перего Скейт имат допълнителна седалка, но тя не може да се ползва с коша за новородено, само със седналия или с кошница за кола, иначе няма място за главата на голямото дете.
zokobako, как слагаш бебето в Мила-та - направо в летния кош, в кошница, или ползваш зимен кош? Ако е в летния, предполагам е закопчано с коланите.....

# 588
  • на Дъждовен остров
Добре де аз не мога да разбера едно, ако човек може да купи за детето си Мрцедес защо да се задоволява с Golf ?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 589
Ами различни причини, може би защото може да си го позволи, но е практичен и не мисли, че разходът си заслужава, или пък има много малък багажник на колата Mr. Green
В случая на Щокето аз бих го сравнила с Escalade по-скоро, а Кангаруто  - с Лада Нива  Mr. Green Ако искат джип, повечето хора вероятно биха си купили нещо между двата модела Joy

# 590
Phil and Teds Smart, за която обаче не съм сигурна, че е съвместима и ше трябва първо да си купя бъгипода и да проверя #Cussing out Някой ако се сеща за други да дава идеи.
Интересно, че тази я няма нито в списъка на колички, на които може да се монтира бъдипод-а, нито в този, на които не може  Thinking

Айде да престанем с историята със Стоке-то, че малко започна да бие на "кое е първо - кокошката или яйцето"   Rolling Eyes

# 591
Windi това наистина е ново. Доколкото знам Buggypod e марката на шведите от La Scale които първи са го измислили и е станало нарицателно (както Jeep казваме на всичките SUV-ove). Та в тяхната документация изрично е описано че не става и защо не става - щото няма за какво да се хване. Това което показваш наистина не го знаех, явно са си пуснали собствени аксесоари, иначе стандартните не Ласкал не стават.
monikabri, с удоволствие бих си взел Escalade и няма да ми пука колко харчи, колко трудно се паркира, колко му струват гумите - кеф цена няма Simple Smile но пък аз съм извратеняк и си падам по американски коли, както се вижда и от аватара. Ако имам възможност за избор - Cadillac CRX Simple Smile

Т_e_A на един светофар спира Maybach и до него голф. Този с голфа сваля прозореца и подвика на майбаха "колега хубава ли е колата ?" другия вика ми хубава е върви. Голфаджията вика "абе добре изглежда, ама май много много не ги карат тези, май им има нещо"

# 592
  • на Дъждовен остров
Durango, приятел на мъжа ми си взе Escalade преди 2, 3 год и му се смеели че като спре да зарежда и бензина в бензиностанцията свършвал.  Иначе на 2 седмица като му доставиха колата в БГ и му надраскаха вратата с цветуща думичка, ама к'во пък човека си е пич, оправи я и си я кара.  Нека им на драскачите.

Иначе Maybach доста си го карат по улицте на Лондон. Виж Голфове не съм виждала много.  Ама щом казваш сигурно нещо и има на колата след като в БГ е рядко явление  newsm78 Sunglasses Laughing Sunglasses newsm78

# 593
преди 2 месеца ми надраха цялата кола щото съм спрял на мястото на някакъв. Говорим за паркинг пред блок, а мястото било негово щото от там можел да си гледа колата от прозореца ..... Брат ми вика какво ще правиш а онзи се прави на ударен .. викам голем праз така или иначе ми пристига новия Chrysler (пълна лъжа) но пък онзи подви опашка

# 594
Durango: Buggypod   е седалка,  A buggyboard е "стъпалка"Simple Smile Ласкал нямат седалка, само такъв борд за стъпване

# 595
  • София
monikabiri, в Продавалника гледах бъгипод закачено за Хай трек.
Опс, сега видях, че търсиш количка до 8 кг, на Номад-а също става, той май беше доста лек и zooper-ите.
Ето ги тук всичките
http://www.buggypod.com/docs/customer/Buggypod_compatibility_list.pdf

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 00:13 от tanini

# 596
Windy, това, което си показала, е бъгиборд, на мен ми трябва бъгипод, който се закачва отстрани и е допълнителна седалка за по-голямо дете. На колички с една ос като Щоке не може да се монтира.

Грешката е моя, в такъв случай, извинявам се за което! Но виждам, че се е разразила цяла дискусия!  Laughing

Durango, това приспособление може би наистина е ново в колекцията аксесоари на Stokke. Мен обаче повече ме радва кошницата за кола iZiSleep - има напълно легнало положение, подобно на Jane Matrix, което отменя необходимостта от покупка на кош за новородено.

monikabiri, Bugaboo Donkey нямаше ли опция за втора седалка, която може да се маха и на нейно място да се сложи кошница за багаж? Имам някакви такива спомени, защото темата за количките още ми е прясна.

Аха, ето това търсех: http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-donkey#excite. Не знам дали отговаря донякъде поне на изискванията ти, но се надявам да съм била полезна!  Hug

И на мен ми предстои покупка, но още не съм взела окончателно решение, защото не съм видяла всички модели, които си бях набелязала предварително. Когато ги разгледам, ще споделя впечатленията си.

# 597
Колко тежeше Щокето?

Max. Gewicht   20.38 kg за стария модел ,възможно е новия да е по-лек.

А, това трябва да е лимитът на кг на детето. Иначе е : Chassis with seat 10,5 kg/23 lbs
Chassis with carry cot 12,5 kg/27.5 lbs
Chassis 8.3 kg/18,3 lbs

# 598
Колко тежeше Щокето?

Max. Gewicht   20.38 kg за стария модел ,възможно е новия да е по-лек.

А, това трябва да е лимитът на кг на детето. Иначе е : Chassis with seat 10,5 kg/23 lbs
Chassis with carry cot 12,5 kg/27.5 lbs
Chassis 8.3 kg/18,3 lbs
Ааа,ясно,объркала съм се нещо Crazy мерси   bouquet

# 599
  • София
Девочки имам нужда от помощ
след дълги безсънни нощи реших да правя сайт за ревюта на колички. Ще ми помогнете ли с малко матр'ял.
Ако не знаете какво е ревю - това е диалектно произношение на думата РЕВА т.е. кои каквото има да си изреве от количката да го каже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Идеята ти е супер, но ако приемаш съвети - нека ревютата не са само за негативните, а да се почне с позитивното. Все пак и в количка за 50 лв. може да се намери добра страна, не всеки в тая държава кара Стокета и пр. Честно казано, без да обиждам някой тук, настоящата тема е адски разочароваща. Прилича ми на авто-форум, в който на всеки му се иска да кара ламборджини и ферари и му е под достойнството да обсъди един Голф II примерно. А огледайте се по улиците - хората масово бутат бертонита и чиполино. И сигурно и тези мами искат да разберат кое бертони е по-добро. Та мисълта ми е - опитай да включиш за всекиго по нещо. Аз лично бих съдействала за 3-4 модела, които съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт