Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Девочки имам нужда от помощ
след дълги безсънни нощи реших да правя сайт за ревюта на колички. Ще ми помогнете ли с малко матр'ял.
Ако не знаете какво е ревю - това е диалектно произношение на думата РЕВА т.е. кои каквото има да си изреве от количката да го каже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Марки като Бертони, Чиполино, Маг Ингланд ще има ли в този сайт?

# 571
  • на Дъждовен остров
...
Ако имаш бол пари пък що не си я вземеш. Ще идваш с колата си и с един джип или камион специално да превозва стокето  ще се РАЗОЖДАШ ГОРДО да та видАТ всички че си със СТОКЕ Simple Smile

Ами както каваше една мама - една количка за разбитите улици, една за МОЛа  Grinning . Така ще завиждат останалите майки, че си попаднала на мъж от класа по скоро може и без класа, ама с пари.  Mr. Green

# 572
  • Бургас
RoniBonboni,после ако братовчедка ти си вземе Еспиро да споделиш как е Mr. Green.И на мен на първо четене ми изглеждат читави,в последствие ще се разбере какво е качеството им,като започнат да се ползват по-масово. Peace

# 573
Ами стокето първо няма амортисьори ( с което всичко останало е излишно) Все пак софийските улици не са за колички без амортисьори

Ако не махнеш седалката все едно не си сгънал количката. А ако трябва да сгъваш и количката е .... става дълго и ако през това време ще имаш бебе да ти дава зор просто не става.

Ако имаш бол пари пък що не си я вземеш. Ще идваш с колата си и с един джип или камион специално да превозва стокето  ще се РАЗОЖДАШ ГОРДО да та видАТ всички че си със СТОКЕ Simple Smile
sinapovaaya ,няма да си я взема,защото дори не съм бременна.Просто ми е интересно.И се обърнах за мнение към Durango,а не към теб.

Момичета никой не съм искала да обидя. Просто днес наобед слънчасах и се поизразих тук по цветисто.

# 574
  • Варна
Благодаря на всички, които ми отговориха по моята скромна дилема Hug

# 575
RoniBonboni,после ако братовчедка ти си вземе Еспиро да споделиш как е Mr. Green.И на мен на първо четене ми изглеждат читави,в последствие ще се разбере какво е качеството им,като започнат да се ползват по-масово. Peace

Ще пиша, как.
Легнаха ми на сърцето тези ESPIRO .
Иначе аз ще направя подарък на братовчедка ми, че ми е като сестричка и много искам тя да си я хареса. Та ще чакам тя да си реши. Каквото каже тя - това. Laughing

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 16:58 от RoniBonboni

# 576
Колко тежeше Щокето?

# 577
  • Пловдив
Като гледам марката май е чешка, но някои модели ми изглеждат доста познати.
Не се прави на паднал от Марс, всичките ги правят в Китай, естествено е да ти изглеждат познати Simple Smile

# 578
Всички ги правят в китай, затова казах за марката не за количката. Понеже се зачетох в сайта и там пишеше популярна марка, която има представители в скандинавските страни реших да проверя каква е. Quinny и Jane също в китай, ама в собствени фабрики и не можеш да идеш да кажеш "Напиши ми на този Бъз Зъб и на Jane Яне за Янтра"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 579
конкретно за хипп може и да греша, изглеждат ми познато заради Baby Lux, и онези май бяха чешки. В България май Galiano ги внасят. Чехия и Полша май много си падат по т.нар Pram големите гуми незавиващи се ...

# 580
Колко тежeше Щокето?

Max. Gewicht   20.38 kg за стария модел ,възможно е новия да е по-лек.
Аз тук в Германия няма на кого да се показвам,тук хората не са комплексари като нас  Grinning

И да не съм чула повече лоша дума за стоккето Crossing Arms влюбена съм  Mr. Green край  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ТЕА,в линка който съм дала струва 720 евро с безплатен транспорт-лятна количка,зимен кош,мрежа за комари,дъждобран,матрак,чанта.
Ако все пак се решиш на стоккето,казвай да я поръчвам,тъкмо ще ми дойдеш на гости и ще си я вземеш baby_neutral

http://baby-online-kaufhaus.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?actio … froogle&ls=de

# 581
ъррр тово със Stokke-to взе да прилична на тема с чантите на LV
Кеф им е на хората Stokke, могат да си ги позволят интересуват се от Stokke. Въпросите бяха съвсем смислени от гледна точка практичност. Гъзарията и комплексарщината е в следния въпрос
"Откъде да си взема евтина втора употреба от UK и кой най-евтино ще ми я докара. Ще се побере ли в багажника на Golf III без да се сваля метана"  Mr. Green Mr. Green
Stokke - мерцедес на бебешките колички
Cangaroo Dayna - Golf II на бебешките колички  Mr. Green Mr. Green

# 582
Simple Smile Да, количките са доста като колите. Онзи ден ми се прецака едната дръжка на Инглесината (обели се малко парченце от дунапрена и едва не се разревах, а мъжът ми вика, какво толкова. Аз му казах - на теб ако някой ти одраска колата как ще се чувстваш? Той помисли и каза, дааа, май разбирам, много неприятно това с дръжката.
Относно Щокето ще се изкажа и аз - явно собствениците му имат причина да са го купили, а противниците му - да не са Mr. Green
Аз продължавам с дилемите за количка до 8 кг, която да става за новородено и да е съвместима с бъгипод. Засега опциите ми са Cosatto Yo (която обаче идея си нямам къде бих могла да видя на живо), Бебекомфорт Мила и Phil and Teds Smart, за която обаче не съм сигурна, че е съвместима и ше трябва първо да си купя бъгипода и да проверя #Cussing out Някой ако се сеща за други да дава идеи.

# 583
хмм а текущаща ти количка данебида е чиполино
Бъги под приставка или втора седалка търсиш ?
ето ти един минус на Stokke - не може да му се закачат такива неща
Доколко съм чел закачването на поставките може да е по 2 начина - за напречната ос която държи колелетата или за страничните

# 584
  • Пловдив
От няколко дни карам Макси Кози Мила и искам да споделя,че съм по-скоро доволна! Определено става за новородено, доста маневрена за лятна количка с малки гуми, доста компактна и сладурска Rolling Eyes Сенника е подвижен, лекичка е, мисля около 7-8кг., багажника е с нормални размери, рамата също е боядисана в цвета на тапицерията, няма борд,но би могло да се поръча отделно, в комплект е с хубавко зимно чувалче:peace: Това е,  което мога да споделя - доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт