Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 884
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • София
 ooooh! ок , извинения - кратък отговор - страшна драма е, ако трябва да си дигнеш детето , за да го сложиш на количката... а ако то не е катерачески тип, най-добре да го откажеш от возене още на годинка...

# 526
Драма? !
Защо реши, че го мисля за драма? Просто количките в очите на различните хора, са естествено- различни. Не знаех, че се сваля коша, а иначе ми се струва твърде висок и понеже се замислих, че не съм виждала по-голямо дете в такава количка, затова реших да питам.  Tired

# 527
  • София
не си виждала,  защото самата количка е тежка и повечето хора, предпочитат да я сменят (както и другите комбинирани) с някоя лека "лятна" количка...аз всъщност съм виждала и три-четири годишни деца в стоки...

а за това какви са количките в очите на различните хора, съгласна съм, за мен спец стокето по принцип си е ужасна количка.

# 528
  • Варна
Самоцитирам се, че май никой не ме забеляза.

Аз се колебая между тези 2 колички...
http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-twist-zooper-rozova-278-3285.html
http://kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-giro-beigedark-bro … 011-301-7418.html

Зупъра го дават по-лек, сенника пада и напред...
А АВС-то пък сякаш повече ми харесва като фасон...

Моля за мнение  bouquet

# 529

http://kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-giro-beigedark-bro … 011-301-7418.html

Моля за мнение  bouquet
Аз съм за АБЦ-то.А и една майка, която писа в темата си я взе и писа, че е доволна.
Зупъра ми се вижда доста дървен.
А и ако ти е проблем сенника, винаги можеш да вземеш от тези с УВ защита.Те са огромни.

# 530
  • София
И аз продължавам да избирам newsm78

Моля ако някой има отзиви за ABC Design Moving Light? Маневрена ли е и става ли и за ползване през зимата за около 1-годишно дете? Благодаря ви!

http://www.shopmania.bg/prinadliezhnosti-za-biebieta/p-liatna-ko … rown-2011-3112841

# 531
Ооо, ама те и багажника са направили по-голям и дръжката е цяла...А дали се регулира на височина? Също положението на поставката за крачетата може ли да се вдига?
Както се вижда от подписа и аватара ми моето дете не е новородено, но се чудя за зимата може ли да се изкара с Нуна? Или с Куини Зап, Бъгстър...изобщо кое леко бъги е по-закътано за през зимата? Естествено като се добави и зимно чувалче.
Ако става въпрос за Нуната, и  на предишния модел дръжката си беше цяла. Конструктивно промени няма. Само багажника е по-голям заради третата позиция на гърба. През зимата , в снега майките си бутаха Нуните по улиците. Тя си има много хубав цял чувал, както и Бъгстера, така че не виждам проблем. А с Weather pack-a  пък съвсем е защитено детето.
И аз за дръжката се зачудих.... newsm78 И на новия и на стария модел е еднаква...  Peace
Иначе си мисля, че няма да е проблем през зимата с нея  Rolling Eyes Но ще видим как ще е де  Whistling

Ето в тази количка се загледах вчера в нета цък Изглежда ми много симпатична и много готино се сгъва  Peace

А знаете ли на тази какъв й е проблема, че е спряна от производство, поради фабричен дефект.  newsm78

И аз продължавам да избирам newsm78

Моля ако някой има отзиви за ABC Design Moving Light? Маневрена ли е и става ли и за ползване през зимата за около 1-годишно дете? Благодаря ви!

http://www.shopmania.bg/prinadliezhnosti-za-biebieta/p-liatna-ko … rown-2011-3112841
Аз не мога да изкажа мнение, не съм я виждала количката... но на пръв поглед веднага ми заприлича на Casualplay S4  Whistling

# 532
  • Варна

Моля за мнение  bouquet
Аз съм за АБЦ-то.А и една майка, която писа в темата си я взе и писа, че е доволна.
Зупъра ми се вижда доста дървен.
А и ако ти е проблем сенника, винаги можеш да вземеш от тези с УВ защита.Те са огромни.
За сенника не бях се сещала.Може и така да направя.
Много ти благодаря за мнението Hug

# 533
Добре де, аз може ли да попитам какво толкова му харесвате на това Щоке? Rolling Eyes Простете за невежеството.Whistling

# 534
Добре де, аз може ли да попитам какво толкова му харесвате на това Щоке? Rolling Eyes Простете за невежеството.Whistling

Либов! На мен ми харесва най-вече защото коша е нависоко.
Достъпа до багажника не е затруднен, без значение дали детето спи или не.
Мноого маневрена и лека за конструкцията си.

# 535
  • на североизток
На мен лично на Stoke-то ми харесват материите и изчистения дизайн, макар и малко странен. Само не съм я виждала сгъната и не знам дали става лесно и бързо. Тука имам една съученичка с такава количка, но тя я слага в джипа цялата, и не смее да я кара по по-разбити улици. Затова се чудя колко ли е удачна за нашите условия. А иначе да питам Грозното пате за колко продаваш твоето Стоке, че в Продавалника не ми отговаряш Simple Smile?

За дръжката на Нуната, явно съм се подвела по снимката, която пуснахте, че беше от съвсем друг ъгъл снимана и ми се стори доста различна Grinning Но това не е най-главното в една количка, така че да не издребняваме Mr. Green
Ако има някой, който да е карал Нуна през зимата, нека да сподели наистина става ли или не.
Явно, че дилемата на доста от нас е една и съща - като мине първата година със комбиниранта количка и после се чудим как да олекотим нещата. Обаче все пак идва и втора зима, през която също ще се налага да се ползва количка и така стигаме до въпроса коя лятна количка става за зимата  Mr. Green Joy

# 536
Не я продавам вече.Забравила съм да изтрия обявата.
Сгъва се най-лесно от всички колички, които съм имала до сега.

коя лятна количка става за зимата  Mr. Green Joy
Това много ми хареса  Laughing

# 537
Аз се чудя как се чувства бебето с този "кол" м/у краката. Crazy Гледам, че и кошът за новородено е така, с разделени крачета. В летния кош пък съвсем няма свобода на крачетата. Rolling Eyes Не може да се накланя летния кош назад, когато детето е обърнато по посока на движението.... Аз и недолюбвам тези новите летни кошове, които нямат нива на гърба, а полягат целите... Кошът за багаж е чанта.  Пак казвам, извинете ме за невежеството, но като ще давам толкова пари за количка.... бих си взела Бъгабу (макар, че и нейния летен кош не ми е много на сърце). Blush

# 538
Аз се чудя как се чувства бебето с този "кол" м/у краката. Crazy Гледам, че и кошът за новородено е така, с разделени крачета. В летния кош пък съвсем няма свобода на крачетата. Rolling Eyes Не може да се накланя летния кош назад, когато детето е обърнато по посока на движението.... Аз и недолюбвам тези новите летни кошове, които нямат нива на гърба, а полягат целите... Кошът за багаж е чанта.  Пак казвам, извинете ме за невежеството, но като ще давам толкова пари за количка.... бих си взела Бъгабу (макар, че и нейния летен кош не ми е много на сърце). Blush
  Peace точно така
а пък и
тя я слага в джипа цялата, и не смее да я кара по по-разбити улици. Затова се чудя колко ли е удачна за нашите условия.
решението явно е една количка за мола и главната и една за разбитите ни улици  Laughing

# 539
  • на североизток
Енигмата, Това е всичко останало, което мисля за тази количка, освен това което вече казах. Не знам колко големи деца сте виждали в такава количка, но на тази моя позната детето съвсем скоро направи 1 годинка и вече му е почти тясно вътре, а то е съвсем нормално по кг и размери дете, не е нещо екстремно Simple Smile И сега разбирам защо тя все я кара с коша обърнат към майката, щото то иначе не лягало назад Laughing Пък и като я питах тя се прави на разсеяна, а то каква била работата Mr. Green Как да си признаем, че нашата количка, която струва толкова пари има недостатъци  Joy

Общи условия

Активация на акаунт