Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 884
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Да не кажете сега, че оплювам Щокето. Stop Няма пълно щастие. Всяка количка си има кусури. Но пък за 2000 лв. можеха да са доста по-малко. Naughty

# 541
Аз се чудя как се чувства бебето с този "кол" м/у краката. Crazy Гледам, че и кошът за новородено е така, с разделени крачета. В летния кош пък съвсем няма свобода на крачетата. Rolling Eyes Не може да се накланя летния кош назад, когато детето е обърнато по посока на движението.... Аз и недолюбвам тези новите летни кошове, които нямат нива на гърба, а полягат целите... Кошът за багаж е чанта.  Пак казвам, извинете ме за невежеството, но като ще давам толкова пари за количка.... бих си взела Бъгабу (макар, че и нейния летен кош не ми е много на сърце). Blush
"Кола" хич не пречи според мен.  Peace Като е обърнато с лице напред, пак ляга и става за сън.Не до долу, но си ляга.  Peace А кошът за багаж е най-удобния кош за багаж, който съм ползвала както писах и преди.И мен ме притесняваше, но на практика се оказа доста по-удобен, отколкото очаквах.Същото е и за проходимостта.По разбити тротоари се справя учудващо добре.
Бъгабуто на мен са ми грознички, доста при това.Никога не са ми харсвали. (казало кучето  Mr. Green )

# 542
Добре де и какво му е легналото на този тип кошове? Rolling Eyes Все едно да съм седнала на стол и някой да ми го наклони назад... Ще съм по гръб, но пак седнала... newsm78 Ама и аз как го обясних. ooooh!

# 543
  • Варна
Добре де и какво му е легналото на този тип кошове? Rolling Eyes Все едно да съм седнала на стол и някой да ми го наклони назад... Ще съм по гръб, но пак седнала... newsm78 Ама и аз как го обясних. ooooh!

На моята количка/не е Стоки/, доста по-обикновена е, та коша ляга именно така.И наистина не е много удобно за детенце.Малката поотрасна и си личи, че не и е комфортно.

Всъщност и аз не харесвам Стокито.Освен, че ми е грозна/да ме прощават феновете и/, но си личи и че е тясна за порастнало детенце.А ако бебето върви по-едричко, това с отесняването става много скоро.
Е мойто дете е дребно и не бих имала такъв проблем, но има деца които от малки вървят по-едрички.

# 544
Бъгабу-то и на мен ми идват грозновати  Rolling Eyes Но всеки си има вкус все пак, затова и има толкова различни колички  Peace Grinning

А ето как се сгъва Стоке-то

Я сега собственичките на Нуна да ми кажат нещо - като съм натиснала спирачката и после като искам да я освободя трябва доста силно да натисна нагоре, докато изщрака. При вашите така ли е или нещо трябва да й се смаже на моята  newsm78 Притеснява ме да не би да се счупи при често натискане, мъж ми я погледна и каза, че самия механизъм си е такъв и затова трябва по-силно да се натисне и по-силно изщраква, ама аз да си питам и вас, де  Mr. Green

# 545
  • Варна

Аз се колебая между тези 2 колички...
http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-twist-zooper-rozova-278-3285.html
http://kasida.bg/abc-design-bebeshka-kolichka-giro-beigedark-bro … 011-301-7418.html

Зупъра го дават по-лек, сенника пада и напред...
А АВС-то пък сякаш повече ми харесва като фасон...

Моля за мнение  bouquet

Все пак се надявам на още някое мнение за дилемата ми межди тези двете  bouquet:

# 546
Така си е Нуната. Трудно се освобождава спирачката. Peace Едва ли нещо ще ѝ стане при продължителна употреба. Rolling Eyes

# 547
  • на североизток
Охооо, разбирам защо мойта приятелка не я сгъва Laughing Девет дена, осем часа Mr. Green

Я дайте малко отзиви за Бебе Комфорт Мила, изглежда доста добре, пък досега не сме я обсъждали като вариант. Гледам, че има доста легнало положение, лека е, може да и се сложи и предпазен борд, което я прави почти идеална за мен  Mr. Green Също се замислям и за модел Стрийти.

Аз съм виждала Зупъра на живо, не е толкова зле  Wink даже материите ми се струва, че са по-добри.

# 548
enigmata, мерси  Hug Предполагахме, че просто си е така, но да питам за всеки случай, да не взема да я счупя нещо  ooooh! Blush

mmilityy, аз съм ЗА Жирото  Peace НО! Никоя от двете не съм виждала на живо  Whistling

iv4i_79, наистина изглежда голяма философия сгъването  Thinking

# 549
iv4i_79, наистина изглежда голяма философия сгъването  Thinking
Всъщнст не е  Mr. Green Аз като я сгъвам не махам коша за багаж.А и повечето с отделен кош се сгъват така.
Все пак не е лятна количка  Wink

# 550
Здравейте,
Аз продължавам да следя темата и видях две отрицателни мнения за Бъгабу (което си е ок, всеки има различен вкус). Аз обаче съм на противоположното мнение – много ми харесва дизайна на тези колички, мисля че са страхотни и имат какви ли не опции и екстри, сгъват се изключително лесно. В глобален мащаб новите колички са ги минимизирали малко, не са така огромни, груби и евтино изглеждащи като по-старите модели и явно това е тенденцията за в бъдеще.

Като заговорихте за лятни и зимни колички – мисля че Бъгабуто успешно съчетават и двете и може да се използват и за зимна и за лятна количка. Видях ги наживо и са изключително маневрени и леки, за градски условия са много подходящи. Аз лично предпочитам да купя такава количка, макар и малко по-скъпа, отколкото след 1-2 години на купувам „лятна” количка.

На сайта на Бъгабу пише, че количката е тежка 8,5 кг – това много ли е или малко в сравнение с другите колички?

# 551
На сайта на Бъгабу пише, че количката е тежка 8,5 кг – това много ли е или малко в сравнение с другите колички?
Не, не е много, даже е идеално, ако сравняваме с други колички  Peace

# 552
Както обещах, сега ще ви разкажа за ESPIRO
Вчера ходих да ги видя.
Е, страхотни колички. Определено са пипнати.
Категорично не ми приличат на никои други - различен, изчистен дизайн.
http://xn--h1aaebdr9d.com/

Първо прави впечатление високо разположените кошове за новородено на комбинираните модели.
Също важно за мен, а както чета по темата - и за други майки - много широки, че и дълги седящи кошове. Направо на три годишно детенце има къде да подгънеш завивката, без да му стане тясно от това.
Във връзка с това, което обсъждате по-нагоре - всички седящи кошове имат пълно легнало положение, без анатомична чупка, без да му виси дупето и стърчат краката
Помпащи гуми, помпи в комплекта.

А само да им видите чантите. Особено на Enzo Evo такава чанта с толкова разделения не съм имала дори като дамска чанта Laughing. Затваря се с магнити. Като говорим за този модел - пълен е с екстри - джобове по коша за новородено, по седящия кош...
http://www.bebe-best.com/espiro-bebeshka-kolitchka-2v1-enzo-col0 … olet-p-28050.html

Atlantic Espiro също прави впечатление с различния си дизайн, свежите цветове и удобни кошове.

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&pro … 87c7fe54d9b5c379d

Cvetka 1 се интересуваше от кош, който не се люлее, при количка с помпащи гуми и широка седалка.
Няма никакво люлеене на кошове при нито един модел на Espiro - всеки кош се закрепва или на три точки - или на две оси (разбирайте на две прави), както е при Atlantic.

Интересни, изпипани и много красиви са и летните колички. Една мама по-назад питаше за някоя от летните колички. На тях не им запомних имената, но определено грабват.

Мисля, че за да прецени всяка една майка в своя избор трябва все пак да види лично количките. В магазина, в който ги гледах бяха подредени заедно с колички на други марки и определено се открояваха.

А, забравих да кажа друго, на което ми обърнаха внимание продавачките - всички кошници за кола имат допълнителна вложка под гърба на бебенцето, така че докато е много малко не се налага да подлагате нищо за да изравните коша - аз някога редях тонове хавлиени кърпи...

Това последното го има и коша на количката на по евтината марка Baby Design
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9112&cat=66

Е, това на първо четене от мен. Като заведа там братовчедка ми ще разкажа още, ако и тя ги хареса.

За Стокето, понеже го обсъждате него - на мен ми изглежда като количка, която за да спечели с екстравагантния си дизайн е загубила от функционалността си, но пък хора, за които визията е на първо място определено намират плюсове в нея - разни хора, разни идеали... Simple Smile

# 553
За Стокето, понеже го обсъждате него - на мен ми изглежда като количка, която за да спечели с екстравагантния си дизайн е загубила от функционалността си, но пък хора, за които визията е на първо място определено намират плюсове в нея - разни хора, разни идеали... Simple Smile
Това е тъпо вече  Laughing
Няма как да си позволя дизайна да е пред функционалността.Много съм мързелива, за да си усложня живота така.

# 554
Грозното Пате,мерси за мнението за стоккето  bouquet Определено не е само дизайна който впечетлява.Тествах я в магазина,тествах и други.Ами не ми изглежда да е толкова нестабилна,колкото я изкарват хора,които не са се докосвали до нея.
Стоккето има само два "проблема"единия е цената,а другия малката чанта,която всъщност е подобрена за новия модел.
Продавачката в един от магазините каза,че са правили тест,на няколко различни колички са сложили пробно цена от около 300 евро,80 % от клиентите са предпочитали стокке  Laughing В момента в който са сложили истинските цени процента е паднал на 30  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт