Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 932
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Някои си купуваме втора ръка Simple Smile Тоест получаваме стар мерцедес на цената на нова дачия Simple Smile

# 601
Девочки имам нужда от помощ
след дълги безсънни нощи реших да правя сайт за ревюта на колички. Ще ми помогнете ли с малко матр'ял.
Ако не знаете какво е ревю - това е диалектно произношение на думата РЕВА т.е. кои каквото има да си изреве от количката да го каже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Идеята ти е супер, но ако приемаш съвети - нека ревютата не са само за негативните, а да се почне с позитивното. Все пак и в количка за 50 лв. може да се намери добра страна, не всеки в тая държава кара Стокета и пр. Честно казано, без да обиждам някой тук, настоящата тема е адски разочароваща. Прилича ми на авто-форум, в който на всеки му се иска да кара ламборджини и ферари и му е под достойнството да обсъди един Голф II примерно. А огледайте се по улиците - хората масово бутат бертонита и чиполино. И сигурно и тези мами искат да разберат кое бертони е по-добро. Та мисълта ми е - опитай да включиш за всекиго по нещо. Аз лично бих съдействала за 3-4 модела, които съм пробвала.
Peace

# 602
  • на Дъждовен остров
Ами аз наблюдавам че БГ има огромен избор на колички.  Да не говорим за цветове.  Тук общо взето се свеждат до цвят черен.  Стокито са може би единствения вариант който идва в малко повече цветове.  А иначе като цяло съм абсолютно против количката да има 4 малки колелца отпред и толквоа отзад.  Видя ли такава въобще не ходя да я оглежда и минавам на следващия модел.

# 603
  • София
интересно, аз пък като гледам английските сайтове, никак не намирам, че там има малко колички и че са все черни... ама карай...

# 604
И на мен ми е правело впечатление,че в Лондон се бутат предимно ( почти само такива виждах) МАкларън, Щоке и Бъгабу. Щокето по-малко, в определени райони. Но Бъгабу  и макларън- имах чувството,че няма други колички направо

# 605
  • София
може би се бутат предимно, но съвсем не значи, че по магазините други няма Wink

# 606
Щокето по-малко, в определени райони. Но Бъгабу  и макларън- имах чувството,че няма други колички направо

И аз съм с такова впечатление. И Phil and Teds за породените.

Теа, аз пък си докарах от там количка  Joy

# 607
моникариби Днес в кауфланд случайно гледам една баба бута нещо подобно на нуна. Поглеждам аз пише куини на него. И сега се поразрових във нета и го намерих това куини. На него може да му се слага и кош за новородено ето ти линк с видеоревю
http://www.youtube.com/watch?v=5XJ2QBO9rjk

# 608
# 609
Синапоповаая, не ми се отваря линка, който си дала:(
За бъгипода - някои колички ги няма, защото не са тествани или пък са много нови. Азписах на производителите и ми отговориха, че още нямат информация за смарт-а, но пък ми пратиха размери, на които дадена количка трябва да отговаря, за да може да се монтира (всъщност тези размери май и в самия сайт ги има).
А някаква идея къде да видя Косато Йо? Ходих в 9+, но не са й чували за такъв модел:(

# 610
Аз да си кажа, защото всички вече знаете, че не ги долюбвам клатещите се кошове, е та това I'COO е с най-клатещия се кош, който някога съм виждала, това за ревюто на Durango, но ако има някой с наблюдение на по-клатещ се кош може да ме поправи... newsm78

# 611
не ги долюбвам клатещите се кошове

Добре де я ми изяснете някой неща.

Като не долюбвате коша за новородено да се клати, защо тогава повечето майки клатят количките си, напред, назад, напред, назад когато искат да успокоят децата си и не само ?  Laughing

Всъщност на по - рано коментирания се кош на Bebe Confort сложите детето в долния край (т.с. да е повече до долната част на коша, където са краката) вместо да го качвате колкото може по - нагоре, то тогава коша няма да се накланя напред.
Още повече това се получава само когато детето е много малко и заема малка част от коша и тежи само в единия край. Когато е малко по голямо товара се разпределя равномерно и нещата не стоят така  Wink

Между др. повечето кошове са с 2 точки на прикрепяне и е нормално да се клатят.

# 612
Моникариби Quinny - Senzz потърси из нета този модел ще ти се покажат и видеота и снимки и спецификации.
Като облик и като контур адски прилича на нуна. Колелата са единични и малко по-големи. Като кила е даже по-лека.

# 613
не ги долюбвам клатещите се кошове

Добре де я ми изяснете някой неща.

Като не долюбвате коша за новородено да се клати, защо тогава повечето майки клатят количките си, напред, назад, напред, назад когато искат да успокоят децата си и не само ?  Laughing

Всъщност на по - рано коментирания се кош на Bebe Confort сложите детето в долния край (т.с. да е повече до долната част на коша, където са краката) вместо да го качвате колкото може по - нагоре, то тогава коша няма да се накланя напред.
Още повече това се получава само когато детето е много малко и заема малка част от коша и тежи само в единия край. Когато е малко по голямо товара се разпределя равномерно и нещата не стоят така  Wink

Между др. повечето кошове са с 2 точки на прикрепяне и е нормално да се клатят.

Добре, де, без да се заяждам, ама ти лично в каква кола предпочиташ да се возиш - в такава дето ще подскачаш докато изпадне ченето на баба ти или искаш да се возиш мазничко и леко, по-точно казано меко или твърдо предпочиташ да се возиш.
Друго с което мога да го сравня е с това дали би се возил седнал на седалката в колата или на някаква табуретака, която не е прикрепена и се мести?

# 614
  • Варна
Странно! Аз пък не намирам прилика между Senzz-a и Nuna-тa. Рамата е със съвсем различна конструкция. Задните колела на Nuna са свързани и спирачката е на оста между тях, а на Senzz и двете имат отделна спирачка. Легналото положение също се наглася по съвсем различен начин. Освен това Nuna е мн. по-ниска и няма степенка за крачетата. А и начина по който се сгъва Sennz-a  е много странен и различен от повечето колички. На мен лично този сенник на Quinny ми изглежда малко смешен. А в крайна сметка и цената е доста различна.

Общи условия

Активация на акаунт