Бебешката количка- цяла наука за второ висше №10

• 60 934
  • 742
  •   1
Отговори
# 615

Добре, де, без да се заяждам, ама ти лично в каква кола предпочиташ да се возиш - в такава дето ще подскачаш докато изпадне ченето на баба ти или искаш да се возиш мазничко и леко, по-точно казано меко или твърдо предпочиташ да се возиш.
Друго с което мога да го сравня е с това дали би се возил седнал на седалката в колата или на някаква табуретака, която не е прикрепена и се мести?

Добре де и аз съвсем в в тона на шегата:

Като предпочитате да количката да върви "мазничко" защо УМИШЛЕНО ще минавате през дупките Simple Smile

Това се получава на практика когато "клатите" количките, за да успокоите децата, а после във форума се притеснявате, че коша се клати Simple Smile

В крайна сметка клатенето успокоява ли децата или ги притеснява, а вас ? Simple Smile

# 616
  • на Дъждовен остров
...
Теа, аз пък си докарах от там количка  Joy

Каква количка си докара от тук?  Дай линк ако обичаш.

# 617
Нищо общо не намирам  между Нуна и Сенз. Нито конструкция, нито начин на сгъване, нито спирачки, нито цена. Абсолютно нищо общо. Виж, новата Маки Кози- Ноа, има доста общо като визия. както и като конструкция.

# 618
идеята не е  да се плюе дадена количка а да си каже кои какво го сърби. Имам един домейн които не го ползвам от година две, ще го пусна WP за вторник сряда.
За количките в Англия - не съм бил ама ми правят впечатление две неща за английските марки
1. Нямат борд, в най-добрия случай може да има борд като опция
2. Бахти гнусните цветове - едно кафяво, едно сиво, ама избеляло. Ако някои случайно направи готин цвят, то задължително е да му лепне каре.

# 619
  • на Дъждовен остров
Ами аз гледам в тези магазини и съответно сайтове.
http://www.mamasandpapas.com/range/travel-systems/5866/?cm_re=Pu … r-_-TravelSystems
http://www.mothercare.com/
Съответно чета ревютата на майките, а те англичанките въобще не си поплюват.  Като кажат три месеца я имма тзи количка и предните и колела правят ужасен шум.  Laughing newsm78 Laughing За това я върнах в магазина.

# 620
Quinny Senz и на мен не ми прилича много на Нуната, но така или иначе ако ще я взимам нея ще е по-нататък, за лятна количка за новото бебе. Дуранго, кошът на Streety става за Mila-та, така ли? И още нещо - ако си взема Макси Кози Мила, ще може ли да се комбинира със столче Бебекомфорт и обратно - т.е. има ли някаква разлика в адапторите?

# 621
Все си мисля, че идеята на темата не е да си чешем езиците, нито да казваме на черното бяло
Аз все пак не разбрах ти как точно се возиш - на седалка или на табуретка.
Това за дето не извади конструктивен довод в защита на люлеещите се кошове, а го даваш само за идеята да си се драчим. Е, тогава ще ти кажа:
Не си търся дупките, а те си ме намират - пътища с дупки бол, а и тротоари също. И десет Бойко Борисовци няма да стигнат, за да се променят нещата. Аз пък съм от майките активистки - обичам да ходя и то не само по Мол-ове. Обикаляла съм с часове по градинки и междублоково пространство - обичам и направо през тревните площи около блоковете да си минавам...  

А твоето дете като го приспиш пак ли си стоиш до него и си го дондуркаш и си го клатушкаш докато си спи? Защото с количката като си го приспиш детето то и спящо пак си се дондурка(да не говорим, че аз самата никога не съм си дондуркала детето, за да заспива - до мига, в който започнах да чета приказки за лека нощ детето ми заспиваше само в леглото без клатене и люлеене, ама щото съм нещо нередовна)  

Мисля си да им отворим очите и на дизайнерите на автомобили да започнат да ги проектират с люлеещо-подрусващи се седалки за пътниците - супер екстра. Как ли още не са се сетили. Ноу-хау - ще си го патентовам. Да не си говорим какво удобство би било това за автобусите - до морето комфорт - ще си мислят пътниците, че вече са яхнали вълната...

# 622
  • София
Рони, няма що да се пениш толкова, за някои си е търсена екстра това. Има и колички, на които не ми се люлее коша, има и комбинирани, където пък такова нещо съвсем няма. Всеки си избира за това, каквото му допада.Може би все трябва да направи някой друг компромис, може би не, според зависи какви са му изискванията.
Факт е, че много майки друскат количките, за да си приспят децата, други бутат напред-назад, трети си купуват и люлеещо легло...

Аз лично не мога да повярвам, че ако искаш сега да си купиш количка за новородено, където то не се люлее и това е най-важното ти изискване, не може да намериш такава.

# 623

Мисля си да им отворим очите и на дизайнерите на автомобили да започнат да ги проектират с люлеещо-подрусващи се седалки за пътниците - супер екстра. Как ли още не са се сетили. Ноу-хау - ще си го патентовам. Да не си говорим какво удобство би било това за автобусите - до морето комфорт - ще си мислят пътниците, че вече са яхнали вълната...

Понеже ми се струва, че набираш инерция ще приключа спора.

Онези клатещите се кошове ги произвеждат Дорел (Куини, Макси Кози,Бебе Конфорт и още 10тина марки), Пег Перего и още сигурно най - малко 20тина от производителите които продават продукцията си в целия свят.
Може да почнеш с тях отварянето на очите. Сигурен съм, че отдавна чакат някой да им даде акъл как да произвеждат нещо което цял живот правят.
Между другото има автомобили които имат амортесьори на седалките и със сигурност возят по - добре  Laughing

# 624
  • Пловдив
Пвг Перего не се люлеят, коша за новородено не мърда.

# 625
Пвг Перего не се люлеят, коша за новородено не мърда.

Моля те, нека не влизаме в спор.
Знам ти GT3-то.   Simple Smile

Повярвай ми видял съм повече колички Пег Перего, закрепват се на 2 точки и имат лек луфт, това за което говори RoniBonboni

Обаче пък единствените колички които съм виждал с едни допълнителни "телове"  Laughing от коша към шасито са само (или предимно) китайски

# 626
  • Пловдив
Имам поглед и върху Плико. И там не мърда.

Закрепват се на две точки, но не "виси" коша само на тях, а има допълнителна подпора.

# 627

Не съм убеден, но няма да споря.  Laughing

# 628
  • Пловдив

Не си убеден, че имам поглед върху Плико, или че не мърда?

# 629

Не си убеден, че имам поглед върху Плико, или че не мърда?

Да кажем, че съм убеден в това, че не си права, обаче понеже ти не си убедена, че съм достатъчно компетентен за да споря с теб ще си замълча тактично  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт