Име за нашата принцеса

• 18 988
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
О, да, далеч е от най-популярните и дано си права, че не излиза на мода. Аз си го харесвам много отдавна, но до съвсем скоро не бях чувала за бебе, кръстено Карина.

# 46
  • София
От предложените много ми харесват  Малена, Савина и Калия. Последното не е особено разпространено, но пък е красиво име на цвете.
Лусия, Бетина, Сесилия, Алина ...

# 47
Аз пък името Малена в тоя форум го научих... още не вярвам, че наистина е име Simple Smile

# 48
  • София
Аз пък името Малена в тоя форум го научих... още не вярвам, че наистина е име Simple Smile
Име е.
Има един много хубав италиански филм с Моника Белучи - "Малена".
Заглавието на филма е името на главната героиня.
По - добре няколко нови момиченца, на име Малена, от колкото още толкова Виктории!   Wink

# 49
Малена в испаноговорящите стрни не е ли съкращение от Мария-Елена? Аз поне само в такъв контекст съм го чувала.

# 50
  • Пловдив
Аз го знам от приказките на Братя Грим - има приказка "Девойката Малена" - много ми беше харесала навремето.

# 51
  • Бургас
Аз името Малена за първи път го чух в едноименния филм.Но си признавам,че форума ме подсети за него Peace.Приятно е,доста по-хубаво от Милена според мен.

# 52

Аз го знам от приказките на Братя Грим - има приказка "Девойката Малена" - много ми беше харесала навремето.
И аз от там, после и от филма с Моника Белучи.
Името е красиво- звучи много нежно Heart Eyes

# 53
Като произход на името Малена съм срещала за съкратена форма на Магдалена, специално за Испания и скандинавските страни

# 54
  • София
Още едно доста приятно име - Мелина.

# 55
Елина, не го харесвам. Моника- може би, Карина - не, Александра - за него гласувах. Елеонора е прекрасно - Елеанор също ми е фаворит.
Илона - познавам една девойка, която се казва така, много е красива, наричаме я Лони Simple Smile
Татяна - Танче на галено, прекрасно ми е също.
Малена - не го възприемам, но ми звучи красиво, като Мадлен, ама галеното на Мадлен е забавно Simple Smile

# 56
Малена и на мен много ми харесва (първоначално прочетох Милена, което ми е ужасно) и си го приемам като съвсем нормално име. Нежна и хубава девойка си представям като го чуя  Grinning

# 57
А аз освен малеби, друго не мога да си представя, като чуя Малена Simple Smile Лепкаво и лигаво ми звучи.
Милена, Мила, Милица са ми в пъти по-благозвучни.

# 58
  • София
Като чуя Малена се сещам за смалена, или някой който е толкова малък, че не можеш да го видиш.
Относно анкетата: гласувах за Елина, т. като е хубаво името.
Карина - не мога да разбера защо е толкова харесвано, хич не ме грабва
Моника - твърде ми е чуждо и не мога да го възприема
Александра - много преекспонирано и омръзнало, по скоро Сандра или Алекса, Алесия

# 59
Определено клоним към Карина, виждам и в анкетата е на челна позиция! Исках да ви питам дали Карина има имен ден, знам, че не е българско, но все пак...И ако се спрем на него как ще и викаме галено?

Общи условия

Активация на акаунт