Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 61 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • в 1001-та нощ
сигурно зависи и то техниката, настройките .... ти с кой тип машина работи - IPL, PTF, лазер .... Rolling Eyes

# 721
Права си a.l.en.a, може би наистина си е спрямо машината, как и на какви параметри се "твори" Simple Smile

Виждала съм изгаряния и белези и от лазери и от фотоепилатори. И при двата вида машини най- големият процент е от повтаряне. По- малък процент са тези, при които е ходено на плаж/ солариум, но не е питано/казано , или пък е мазано нещо по кожата ( автобронзант или нещо с блестящи частички) или са пити някакви лекарства.

# 722
  • в 1001-та нощ
на едно от местата, на които ходих - аз нямам никакви оплаквания, но една от стажантките беше правила изгаряния - става въпрос за IPL

на мен - по повод застъпването - примерно в бикини зоната - накрайникът се движи като елементи на отворено витрило - поне ми изглежда, че леко застъпва - щракванията - няма предвид, че слага накрайника на 1 място и щрака няколко пъти без да го мести  Peace

# 723
да, има леко застъпване, аз казах и в по- преден пост, но не трябва да има пълно препокриване и пускане на един и същ импулс - няколко пъти.

# 724
  • в 1001-та нощ
хубаво беше да се уточни кой какво има предвид  Hug , при мен има застъпване, а не щракане на 1 място няколко пъти последователно  Peace

# 725
Момичета, привет Simple Smile Отдавна следя темата, но чак сега се реших да се включа. Миналата седмица ходих за първи път на лазерна епилация. Добри отзиви четох за мястото, което посетих, но получих изгаряне и едно странно петно, което си седи вече няколко дни. Мисля да сменя студиото, затова исках да ви питам- някой има ли наблюдения от Femme Clinic? Купих си ваучери от тях преди време, но никъде в мрежата не намирам отзиви. Цените им са по-ниски, но пък дали не е за сметка на качеството Rolling Eyes Въпреки че знае ли човек. Всяка информация ще ми е от полза. Благодаря ви. bouquet

# 726
Здравейте дами!  bouquet
Преди седмица си направих първата  процедура фотоепилация на интим. На третия ден някъде започнаха сърбежи на кожата. Моля ви, ако някой може да ме орентира от какво би могло да се получи това и да дадете някакъв съвет, защото вече откачам!!!Много ме сърби кожата,  и е леко зачервена иначе видимо няма нищо. Възможно ли е да са гъбички?... Моля ви, помагайте!

# 727
  • София
Някой има ли отзиви от студио Савана в Борово?
Аз ходя там, имам направени по 2 процедури на мишници и интим. След първа процедура на мишниците бяха останали 20-тина косъма, а интима на 80% беше гол. Преди 10 дни ходих за втори път и сега започнаха да падат пущинаците. Като цяло съм доволна, макар че нямам представа колко дълготраен ще е ефектът, а нали всички това целим Simple Smile

# 728
  • в 1001-та нощ
Момичета, привет Simple Smile Отдавна следя темата, но чак сега се реших да се включа. Миналата седмица ходих за първи път на лазерна епилация. Добри отзиви четох за мястото, което посетих, но получих изгаряне и едно странно петно, което си седи вече няколко дни. Мисля да сменя студиото, затова исках да ви питам- някой има ли наблюдения от Femme Clinic? Купих си ваучери от тях преди време, но никъде в мрежата не намирам отзиви. Цените им са по-ниски, но пък дали не е за сметка на качеството Rolling Eyes Въпреки че знае ли човек. Всяка информация ще ми е от полза. Благодаря ви. bouquet

7-8 пъти съм ходила там за друга процедура и закъсняваха с около час  Sick в началото спирах наоколо нямаше как да наблюдавам от колата; ужасяваш студ

не бих те насочила по ред причини, но ако искаш пробвай веднъж Confused

# 729
Здравейте момичета   love001
Аз съм на 21г....от известно врвме,имам проблем с окосмяването.Цикълът ми беше малко нередопвен,и пия "Дуфастон".....дълго е за обяснение....
Под брадичката започнаха да ми излизат косъмчета-не много,но все пак забележими....взех да ги скубя с пинсетата,но сякаш станаха повечеми по тъмни и твърди.Ходих на фотоепилация-но нямаше голям ефект,а и все пак си е доста скъпичко,а имам чувстовото,че тези гадове,никога няма да се махнат.
Та въпросът ми е,дали бих могла с епилатова да ги махам...те не са много пак казвам,може би 10-20...но на светлина се забелзват.Много ми е кофти,че така се получава... Weary tantrum

# 730
Извинявам се за правописните грешки....Мисля,че ще ме разберете какво искам да кажа.Просто в бързината съм сгрешила. newsm47

# 731
  • в 1001-та нощ
според мен с пинсета е по-прецизно, с епилатор, особено, ако не е много хубав - рискуваш да прекъснеш някой косъм, без да си го изтеглила от луковицата  Peace - и ще стане все едно е прерязан или бръснат, може да се възпали - да стане пъпчица - особено, ако е дръпнат от луковицата,а е частичка е останала подкожно

# 732
Абе тези косми са си гадна работа за нас жените.Може да са малко,но на светлина доста си личи  Weary
Аман вече  smile3514
Някой казват,че евентуално един ден като родя,хормоните ми биха влязли в норма,и може би окосмяването би намаляло.Макарче аз съм светла,и нямам кой знае какви ....но от известно време по брадичката и шичта изникват тук там и е доста дразнещо   animal037

# 733
здравейте
ами и аз имам проблеми с окосмяването  Rolling Eyes
и съм си записала час за след седмица Simple Smile
но малко ми е стряскащо, че ми казаха 4е трябва да ги обръсан преди процедурата-а все пак говорим за муха на бузите и брадата  Shocked ами ако няма ефект няма ли да стане наистина ве4е брада......малко ме е страх дано мине всичко наред
записвам се да следя темата Peace

# 734
Sladoranaglezana,  не ги бръсни!Отиди така, както си, и  ако се наложи, ги подкъси с ножичка, но не бръсни!

Общи условия

Активация на акаунт