Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 61 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Искам след раждането да си подновя лазерните процедури.  Колко най-рано мога да го сторя или няма срок - когато желая?

Според мен трябва да изчакаш да ти се нормализират хормоните и тогава.

# 706
Благодаря ви за отговорите. Няма да бързам Simple Smile

# 707
Колко щраквания ви правят при фотоепилация на подмишници? На мен ми направиха по 2 на всяка, като ми казаха, че накрайникът бил голям и за това са толкова малко. Днес е 17ти ден от 1вата процедурата и са ми окапали по-малко от половината косми. 

Нормално ли е толкова малко косми да окапят или козметичката си е спестила труда?
Tanati, броя на "щракванията" си зависи от машината и накрайника. Ако е "петното" е голямо, а зоната не голяма- да, с две щраквания може да се обхванат всички косъмчета. Има ли опадане- значи е имало и правилно направена процедура. Окапването за тази зона, според цвета на косъма и самото окосмяване може да варира между 40% и 75% .
Искам след раждането да си подновя лазерните процедури.  Колко най-рано мога да го сторя или няма срок - когато желая?
anichka.bs изчакай поне 3-4 месеца, след като си родила, за да си подновиш процедурите. Не за нещо друго, но хормоните все още "бушуват" след това хубаво събитие  Grinning

Спорен ден, момичета

# 708
  • Orihuela Costa,Spain
Мерси момичета,значи фотото е http://remington.bg/catalog/i-light.Вчера я пробвах на половинката,защо аз си правих фото в събота,ще изчакам към 2 седмици и ще се мятам.Чета из форумите,има доволни и недоволни,гадното е,че лампичките им не издържат много,1500 щраквания,на Филипс Лумеа са 40 000.Стига да има полза съм съгласна всеки месец да си купувам лампичка,щото пак ще ми е по евтино.Другото,  което ми е странно,пише на книжката,че не трябва да се използва на лице и на интим newsm78,апък на диска ,който е в кутията една мацка прави показно точно на интим зоната ShockedНакрайника е малък и бая щраквания ще падат,ама айде стига съм се оплаквала Hug

# 709
Здравейте момичета.
Купих си 6 ваучера за фотоепилация на горна устна с немската системата HP Light- в салон Хармония, моля ако някой има отзиви и впечатления да сподели. Другото което ме притеснява е, че ми казаха да обръсна зоната на която ще се прави процедурата newsm78 а ако не ми намалеят косъмчетата, да не стана след това като Филип Тотю Mr. Green. Благодаря.

# 710
  • София
Идеята е, че космите трябва да са много къси, дори да не се подават над кожата. Аз лицето не бих си обръснала. По-скоро бих ги махнала с кола маска и час след седмица-две като се покажат бих отишла на епилация.

# 711
За мустак трябва да си купиш поне още 6 ваучера. Косамчетата може и да са по - дълги не им пре4и, но да се да пове4е от 7-8 мм. Тогава може да си пострижеш с ножичка само дългите не е нужно да се бръснеш  newsm03

# 712
  • в 1001-та нощ
аз не мога да си представя, че ходи с дълги косми  newsm78 но не бива да ги изскубва

реално не е проблем, че ще са дълги,  важното е да не са изскубнати  Peace

# 713
  • Orihuela Costa,Spain
ама това за Филип Тотю е яко Joy,те и моите си личат малко,ама не смея да ги пипам newsm78

# 714
  • София
Някой има ли отзиви от студио Савана в Борово?

# 715
  • Тра-ла-ла
Ако е "петното" е голямо, а зоната не голяма- да, с две щраквания може да се обхванат всички косъмчета.
Т.е. един участък от третираната зона трябва да се щраква еднократно, а не да се повтарят няколко щравания или да се застъпват?

# 716
Никога не трябва да се повтаря- това означава да те изгорят- гаранция!!! Застъпване на "петното" на не повече от милиметър- два, тъй като в средата енергията е най- концентрирана, а по краищата започва леко да се разсейва.

# 717
Не съм сагласна, че като те повторят задължително си изгорена . Много зависи степента и цвета на кожата както и вида на апарата. Ако е с гел пра4китески е невъзможно изгаряне, а само по - силно зачервяване, а ако е без гел и на силна степен е възможно тогава  Peace

# 718
  • в 1001-та нощ
мен също не са ме изгаряли  Peace

# 719
Може. Моето мнение изхожда от опита. 90 % от всички изгаряния, които съм имала "щастието" да видя се оказват от повтаряне на едно и също място.

Общи условия

Активация на акаунт