Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 61 971
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • Orihuela Costa,Spain
Мерси за отговора Тане,поразрових се из темата и видях,на 12 страница мисля ,че беше има снимки Филипс лумеа е единия и Ремингтън е другия апарат.Точно Ремингтън гледах аз днес,сега четох из испанските форуми,от 2010 г е инфото и пише ,че лампичките които се сменят са 26 или 29евро,апарата се продава със 3 лампи,после трябва да се поръчват.За Филипса има по добри отзиви,той е към 500 е,не ми харесва това,че не е с кабел,а се зарежда.Незнам ,доста се навих,а и мъжа ми ме гледа тука влюбено baby_neutral,пък и утре е  празник,като нищо може и да си изпрося един подарък newsm78.Аз така,като си навия нещо  и сън не ме хваща,не го ли направя веднага и ми минава мерака.Лека вечер на всички  bouquet

# 691
  • Orihuela Costa,Spain
Честит празник на всички влюбени,и на тези които все още не са. HugМай почти само аз пиша,ама не мога да се сдържа да не се похваля.Снощи се рових до късно в нета,мъжа ми само се подхилваше.Тази сутрин хич не ми се ставаше,светнах лампата и изненада ... фотоепилаторчето беше на масата+ оферта,зареждаща се самобръсначка,която може да се ползва и под вода+цвете в саксия.Много съм щастлива. CrazyПожелавам на всички само хубави емоции  bouquet

# 692
Еееей, това е супер мил и адекватен подарък. Браво на досетливия кавалер Simple Smile

# 693

Благодаря за отговорите!

Мога ли да попитам дали някой е опитвал с кола маска да си разреди косъмчетата, а после да се пробва с лазер? Simple Smile
Започнш ли един път с лазер, забравяш за кола маската. В противен случай ефекта ще е нулев!

Мерси! Идеята ми е да започна първо с кола маска, защото сега нямам възможност и време да се интересувам за разните салони или ваучери. Като се освободя, ще проуча повече и ще отида на лазер. Като след това само на него ще се подлагам. Без кола маска. Simple Smile

# 694
Честит празник на всички Simple Smile
danylony, много хубав подарък  Wink Честито и ще ча ка ме  информаця с резултатите
Весел празник

# 695
  • в 1001-та нощ

Благодаря за отговорите!

Мога ли да попитам дали някой е опитвал с кола маска да си разреди косъмчетата, а после да се пробва с лазер? Simple Smile
Започнш ли един път с лазер, забравяш за кола маската. В противен случай ефекта ще е нулев!

Мерси! Идеята ми е да започна първо с кола маска, защото сега нямам възможност и време да се интересувам за разните салони или ваучери. Като се освободя, ще проуча повече и ще отида на лазер. Като след това само на него ще се подлагам. Без кола маска. Simple Smile

dobre си го решила, между последната кола и лазера - да са минали поне 20 дни  Peace

# 696
Честит празник на всички влюбени,и на тези които все още не са. HugМай почти само аз пиша,ама не мога да се сдържа да не се похваля.Снощи се рових до късно в нета,мъжа ми само се подхилваше.Тази сутрин хич не ми се ставаше,светнах лампата и изненада ... фотоепилаторчето беше на масата+ оферта,зареждаща се самобръсначка,която може да се ползва и под вода+цвете в саксия.Много съм щастлива. CrazyПожелавам на всички само хубави емоции  bouquet

Честито за прекрасния подарък! Да си го ползваш със здраве!     Hug

# 697
  • Тра-ла-ла
Колко щраквания ви правят при фотоепилация на подмишници? На мен ми направиха по 2 на всяка, като ми казаха, че накрайникът бил голям и за това са толкова малко. Днес е 17ти ден от 1вата процедурата и са ми окапали по-малко от половината косми. 

Нормално ли е толкова малко косми да окапят или козметичката си е спестила труда?

# 698
Колко щраквания ви правят при фотоепилация на подмишници? На мен ми направиха по 2 на всяка, като ми казаха, че накрайникът бил голям и за това са толкова малко. Днес е 17ти ден от 1вата процедурата и са ми окапали по-малко от половината косми. 

Нормално ли е толкова малко косми да окапят или козметичката си е спестила труда?

Не са ми правили само по 2, но може накрайникът наистина да е бил с по-голям обхват.
Иначе, няма как да паднат всичките от раз. Аз до тук съм с 2 процедури и 40% от космите са опадали.

# 699
  • Тра-ла-ла
То е ясно, че няма "магията" да стане от раз. Но си мислех, че след първата процедура окапват всички. А със следващите се махат само новопоникналите newsm78

# 700
  • в 1001-та нощ

поне 10-15 на мищница - с голям накрайник  Peace

# 701
  • Тра-ла-ла
Ццц, значи здраво ментят в някои козметични студиа, особено ако си с ваучер  Whistling

# 702
  • в 1001-та нощ
и аз с ваучер, но зависи от човека

има места, на които броят щракванията - на ваучер - за мишници - примерно по 30 щраквания (на 2 мищници х 15 щраквания)

като направят по-малко - операторите (на заплата в студиото), могат да нащракат клиенти без ваучер и да приберат парите, както в заведение може персонала да внесе алкохол и да го продава, като прибира всичко

съвсем не означава, че навсякъде е така, но по-малко от 7-8 щраквания ми се вижда малко newsm78

# 703
Искам след раждането да си подновя лазерните процедури.  Колко най-рано мога да го сторя или няма срок - когато желая?

# 704
  • в 1001-та нощ
мен от различни студия ме убеждаваха, че няма риск, но аз изчаках да спра да кърмя и да мине малко време  Peace

Общи условия

Активация на акаунт