Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 275
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Е, как да ги проучи човек, освен да пробва...

# 91
Е, как да ги проучи човек, освен да пробва...

Отиваш, питаш, слушаш внимателно какво ти се обяснява и си правиш изводите. Ако не могат нищо да ти обяснят или гледат в тавана докато ти говорят ... значи не си на правилното място. Не се връзвай на рекламите ... там всички са "номер 1".

# 92
Аз в Бургас нямах голям избор. Едно студио. Отидох, останах доволна, но и нямам база за сравнение. Отношение - отлично, професионализъм, промоции вече ползвам 4-ти път, макар и никъде необявени.

# 93
Тук имах голям избор от салони- от много високи до нормални цени. Но излезе друг проблем- испанките не се епилират като нас в България. Мустаци рядко пипат, ръцете май никога, обикновено краката ги чистят до коляното само. Даже онзи ден разбрах, че испанките не си епилирали цялата интимна зона никога- триъгълник или бразилска лента, но никога всичко. Това си им било като манталитет, даже ако си легнеш с испанец и си епилирана цялата, имало голяма вероятност да се откаже от секс с теб Shocked Това ми го обясняваше испанец. Не знам дали е така наистина, но масово виждам жени и момичета с окосмение, което мен лично ме дразни. Мъжете рядко си обезкосмяват подмишниците, обикновено си ходят натурални ooooh! Та моят проблем при избора на салон произлезе от това, че нямаше кого да питам за отзиви. Една българка беше правила крака м салона, в който ходя и каза, че е доволна. Цените им са нормални и отидох там. Една друга бг е правила интим в друго студио, но там ме разбиха с цена - 150 евро на процедура за мишници и интим Shocked Shocked Shocked Shocked И сами се сещате защо не отидох там Laughing Поразгледах салоните, цените навсякъде са едни и същи почти, само този салон беше много скъп.

# 94
  • в 1001-та нощ
tanch   newsm78 как е положението при теб  newsm78 скоро трябва да се вижда ефект при леко дръпване на косъмче  Hug

# 95
Ами в момента са ми поникнали, ама на петна, някъде имам голи зони. Ама не смея да се зарадвам, понеже косми няма, но седят черни точки и си мисля, че ще си изникнат пак.

# 96
  • в 1001-та нощ
а ти ги бръснеш постоянно ли? от процедурата до сега  newsm78

# 97
Да, мацката каза, че може да си ги бръсна постоянно. Друга информация ли имаш newsm78

# 98
  • в 1001-та нощ
ами така как ще разбереш падат ли или не  newsm78

аз отивам на процедурата избръсната и след това изчакавам ксъмчетат да се покажат тръгне - да мога да ги хвана и като дръпна съм наясно - ако излизат леко - значи са унищожени, ако си стоят здраво в кожата - значи не са  Peace

така като ги бръснеш постоянно - не знам как разбираш  newsm78 също не съм сигурна дали не им пречиш да излязат  Peace

# 99
Ох, не знам да ти кажа. То може ли 15 дни лятото да ходя с косми. Намерих това
http://fotoepilacia.eu/page.php?n=103825&SiteID=647
Израстват си, но не навсякъде, а тези, които поникнаха не мога да ги дръпна, здраво са си захванати

# 100
  • в 1001-та нощ
значи има някаъв частичен ефект Wink)))  Hug

колко % са оголените зони  newsm78

# 101
Може би към 25-30 %, не мога да определя точно, но пак казвам, имам чувството, че ще излязат пак.

# 102
  • в 1001-та нощ
само мищници ли правиш?
болеше ли те?  newsm78

може би орактиката й е да започва с по-лека степен  newsm78
може да коментирате следващия път - какъв резултат да очакваш?
тя спомена ли?  newsm78

# 103
Само мишници правя за момента, исках да видя как ще ми действа. Ами мен ме болеше, може би, защото четох, че било напълно безболезнено и така се бях настроила. При първия импулс ме заболя доста и тя намали силата. Каза само, че резултата ще се вижда чак след десетия ден.

# 104
  • в 1001-та нощ
е, вериятно е започнала с каквато сила трябва, но заради намаляването и резултатът е по-слаб  newsm78

мен с един по-стар апарат ме болеше, а сега с новите - почти не, само малко около интима по деликатните зони  Blush

Общи условия

Активация на акаунт