Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 673
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
За втората процедура ще си купя Лидокаин и ще й кажа да ми увеличи апарата повечко. И да ме боли все някак ще изтрая 2 мин. Не ми се ходи 10 пъти на мишници ако падат толкова малко. За интима още се чудя и то много, заради болката ме е страх.

# 106
  • в 1001-та нощ
този, който ползваха за мен е с пръскане, а не с мазане Peace

не е нормално да те боли на мищници със съвременен апарат  newsm78

# 107
При мен май болката дойде от психическата нагласа да ти кажа Grinning Очаквах, че няма да усетя нищичко и явно затова бях така неприятно изненадана, когато усетих опарването Simple Smile Аз за друг вид Лидокаин, освен за пръскане, не съм чувала newsm78

# 108
Има го във всякакъв вид, като най-разпространеният е на маз Grinning

# 109
Имам добра новина Laughing Бях казала, че там, където няма косъмчета,  стоят едни черни точки. Сега пробвах да стисна няколко и при съвсем леко стисване тези точки излизат под формата на малко косъмче и си падат Laughing Явно косъма е мъртъв, но понеже  ги бръсна и няма как мъртвата част да пробие и да излезе, та си трябва малко помощ. Сега ще направя един лек пилинг на мишниците, а което не излезе от пилинга, ще го махна ръчно. Много съм щастлива, май ще правя и интим Hug

# 110
Имам добра новина Laughing Бях казала, че там, където няма косъмчета,  стоят едни черни точки. Сега пробвах да стисна няколко и при съвсем леко стисване тези точки излизат под формата на малко косъмче и си падат Laughing Явно косъма е мъртъв, но понеже  ги бръсна и няма как мъртвата част да пробие и да излезе, та си трябва малко помощ. Сега ще направя един лек пилинг на мишниците, а което не излезе от пилинга, ще го махна ръчно. Много съм щастлива, май ще правя и интим Hug

hahaha все едно аз съм го писала.днес направих абсолютно същото! ама за пилинг не се сетих! ай да се махат тия гадни косми #2gunfire

# 111
Спарклинг, без пилинг ще ми е малко трудно да си настискам сама мишниците, ще ми се изкриви врата вероятно Laughing Ще направя пилинга и каквото остане ще го отстъпя на половинката Joy Има светлина в тунела, ще се прави и интима Wink Друго си е да ги видиш как мрат гадовете.

# 112
  • в 1001-та нощ
Браво и на двете  Hug аз точно това предположих и затова бях толкова досадно-обстоятелствена "в разпита", но исках и малко да подкрепя, защото в такв момент - търпението все не достига  Peace

хайде и скоро да засиете от щастие съвсем  Peace Hug

# 113
Дано, Алена Hug То май само ние трите си пишем в тая тема. Аз съм си направила една снимка на мишниците преди първата процедура, с косми на три дни. Преди втората ще направя друга снимка, пак с косми на три дни и така до края на процедурите. После ще ги кача, за да виждат момичетата нагледно какво да очакват.

# 114
Кажете ми - преди процедурата ( става въпрос за фотоепилация) бръснете ли се или гледате косъмчетата да са поне милиметър дълги?

# 115
Бръснене или депилиране се прави предишния ден, преди да отидеш на фотоепилация.

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 16:57 от monii

# 116
Само бръснене или депилатоар, никакво скубане Naughty
Бръснеш 2-3 дни преди процедурата, за да могат да поникнат Wink

# 117

и на краката малко паднаха,надявам се,че ще има още жертви Wink  Praynig

# 118
Само бръснене или депилатоар, никакво скубане Naughty
Бръснеш 2-3 дни преди процедурата, за да могат да поникнат Wink
Поправих се!

# 119
  • в 1001-та нощ
Кажете ми - преди процедурата ( става въпрос за фотоепилация) бръснете ли се или гледате косъмчетата да са поне милиметър дълги?

ако косъмчетата са дълги - ще те боли повече, защото те се нагряват

аз съм бръснала винаги преди да отида и не съм имала проблем - 1-2 пъти съм забравяла и са ме почиствали на място - пак проблем не е имало

единствено първия път преди години - от престараване се бях престъргала и тогава ...не беше приятно .... раздразнена кожа, после "опърлена" ...но ...вече си знаех - никакво престараване  Peace

и вероятно знаеш - няколко седмици преди това не тряба да си се епилирала - за да има макс. брой косъмчета в растеж (които да проведат топлина до луковицата)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт