Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 107
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
Браво момичета  newsm18 newsm18 newsm18 това трябва да се чува и все по-доволни и по-доволни newsm18 като след чудна нощ на плажа  Blush

# 286
  • В La Redoute и по света
Ден 5-ти .... жертви няма след фотоепилацията Mr. Green Чакам още 5-6-7 дни и сменям студиото  Peace Въпреки, че ми казаха чак след 10-ти ден  Thinking
Докладвам: Две седмици минаха - мишниците оплешивяха 80%, интим - около 40%. Изключително съм доволна, като само за 1 процедура  Peace
Мелфин, ти беше на 22-ри там, до колкото виждам по постовете ти? Чак сега ли опадаха или сега пишеш? Питам, защото при мен след същата процедура на 28-ми в същото студио, до сега почти нищо не е паднало. И което е по-странно, избръснах, но те продължават да растат. Т.е. ако са мъртви, би трябвало на тези места да останат точици, а не пак да никнат ...
И още нещо - бикините каква област ти покриха в орхидея? Интересно ми е, дали за всички е еднакво?
И дали се сети да броиш стрелканията - т.е. импулсите, на мишници и бикини?

# 287
  • София
Аз вчера бях на втора елос процедура на интим. Бях при друга мацка, много готина. Нащрака ме едно яко!  Crazy Без да спира и стана за има няма 10 минути. Боля ме пак, но като че ли по-малко. Предложи да ме прави и отзад, ама аз отказах.  Mr. Green Нямах сили за повече. Интересното е, че още вчера паданаха 5-6 косъма.  Party Предният път това се случи около 10ия ден. Нямам търпение да почнат пак да падат. Голям купон е!  Laughing  За следващата процедура имам закупен ваучер за Мелоди  newsm78 http://www.dalavera.bg/275/35-lv-za-lazerna-epilatsiya-na-intim- … m_campaign=offers. Да видим от къде ще остана по-доволна, за да ги довърша.

Да питам, има ли някакъв задължителен минимум процедури, които трябва да направя. Защото на мишниците ефектът от 2 процедури е поразителен и според мен 3 ще са ми достатъчни. Според мацката в Лазър център трябвало поне 5, ама аз и не очаквам да ми каже, че по-малко са достатъчни. Та, чували ли сте за някакъв задължителен минимум?  Thinking

# 288
  • в 1001-та нощ
ами идеята е, че с процедурите след третата ще обхванеш косъмчетата, които през първите процедури не са били във фаза растеж  Peace сега не ги виждаш, защото спят  Peace

във всички случаи ще е добре после на 6м да правиш по 1 поддържаща  Peace

ако не ти е финансов моментът - направи 5-6 процедури - на следващите няма и да те боли така, защото няма да има косъмчета   Peace

# 289
  • София
 Hug Аха значи имало някаква логика! Благодаря ти!   bouquet

# 290
  • в 1001-та нощ
да ти кажа - след 2-та процедура - ходих, като на кафе .....всичко приключва бързо, не ме боли, лафим си нещо ..... и съзнавам, че правя нещо добро за себе си  Hug

според мен стартов пакет от 6 процедури и една поддържаща на  6 месеа - е успешната стратегия - в дългосрочен план  Peace освен, ако няма някакви внезапни хормонални обрати  newsm78

ние планираме втора бременност след година .....та ще съм жив пример  Laughing

# 291

Да питам, има ли някакъв задължителен минимум процедури, които трябва да направя. Защото на мишниците ефектът от 2 процедури е поразителен и според мен 3 ще са ми достатъчни. Според мацката в Лазър център трябвало поне 5, ама аз и не очаквам да ми каже, че по-малко са достатъчни. Та, чували ли сте за някакъв задължителен минимум?  Thinking
Краси, това е супер, че си доволна. Въпроса е, след 3 месеца, дали няма изведнъж да се появят "приятелчетата". Не мисля че е задължително да правиш 5-6, ако са паднали всички, но нека тези с повече отпит да кажат.

А аз искам да попитам, има ли човек сред нас, който е правил повече от 3 или 5 примерно последователни процедури, спрял е, защото видимо са паднали почти всички и изведнъж пак всичко е израснало след 1-2 месеца?

a.l.e.n.a - има го този момент. И ние сме се замислили, така че  бързам преди да забременея поне да ги намаля.

# 292
  • в 1001-та нощ
там е работата, че една бременност - може да прати целия труд на вятъра, но въпреки това си струва да си доволна - до бременността, а след нея - ще се радваш на други неща и като се възстановиш - хайде пак фото  Laughing

аз забременях планирано - точно, като тръгвах на фото за 2 път (години сле първото); само, че не очаквах бебето да стане от 1 път  Rolling Eyes та така - изчаках да спра да кърмя и хормоните да се успокоят  Peace

# 293
там е работата, че една бременност - може да прати целия труд на вятъра, но въпреки това си струва да си доволна - до бременността, а след нея - ще се радваш на други неща и като се възстановиш - хайде пак фото  Laughing

аз забременях планирано - точно, като тръгвах на фото за 2 път (години сле първото); само, че не очаквах бебето да стане от 1 път  Rolling Eyes та така - изчаках да спра да кърмя и хормоните да се успокоят  Peace
Хихи, аз по същия начин, но на електрото. Направих първа процедура, записах си час за втора и разбрах че съм бременна и отказах часа Simple Smile . Планирано не мога да го нарека, по-скоро - правено Simple Smile и при нас от 1-ви път.  baby_neutral

# 294
Да попитам и аз, тези от вас, които имат повече опит - чудя се за тези поддържащи процедури, та дори и между процедурите, защото някой път ми е дошло времето за следваща процедура и няма никакви поникнали косъмчета или са много малко... Има ли смисъл въобще да се ходи така или да просроча времето, защото като няма косми какъв е смисъла да щракат  Thinking

# 295
Да попитам и аз, тези от вас, които имат повече опит - чудя се за тези поддържащи процедури, та дори и между процедурите, защото някой път ми е дошло времето за следваща процедура и няма никакви поникнали косъмчета или са много малко... Има ли смисъл въобще да се ходи така или да просроча времето, защото като няма косми какъв е смисъла да щракат  Thinking
Колко процедури си направила? И къде, ако можеш да споделиш? Съответно, за колко време ги направи?

# 296
А аз искам да попитам, има ли човек сред нас, който е правил повече от 3 или 5 примерно последователни процедури, спрял е, защото видимо са паднали почти всички и изведнъж пак всичко е израснало след 1-2 месеца?

ох,аз имам 5 процедури на мишници(3 фото и 2 лазер) имам още 10 буквално косъма,ама вече ми писна на тази зона да ходя! сега ще видим дали и кога ще избухнат в растеж!ако не-след 6 месеца на поддръжка! уж,най лесно там падали-пък аз след 5 има още! или и вие сте така newsm78 смисъл всъщност на 100% ли са ви опадали или все пак имате някои друг косъм? а на краката-само 2 процедурки лазер съм имала-та по нататък ще кажа ! пднали са доста,ама има и доооста още! аз съм си космата Crazy

# 297
  • София
Аз след две процедури лазер на мишниците имам 5 косъма и мъх  Shocked какъвто никога не съм виждала там.  Joy

# 298
Ден 5-ти .... жертви няма след фотоепилацията Mr. Green Чакам още 5-6-7 дни и сменям студиото  Peace Въпреки, че ми казаха чак след 10-ти ден  Thinking
Докладвам: Две седмици минаха - мишниците оплешивяха 80%, интим - около 40%. Изключително съм доволна, като само за 1 процедура  Peace
Мелфин, ти беше на 22-ри там, до колкото виждам по постовете ти? Чак сега ли опадаха или сега пишеш? Питам, защото при мен след същата процедура на 28-ми в същото студио, до сега почти нищо не е паднало. И което е по-странно, избръснах, но те продължават да растат. Т.е. ако са мъртви, би трябвало на тези места да останат точици, а не пак да никнат ...
И още нещо - бикините каква област ти покриха в орхидея? Интересно ми е, дали за всички е еднакво?
И дали се сети да броиш стрелканията - т.е. импулсите, на мишници и бикини?
Сега чак оплешивях  Joy Не се притеснявай - ще опадат до няколко дни  Mr. Green Под мишниците ме цъкнаха по 5-6 пъти, интим - не съм броила, ама около 10-12 може би  Thinking А относно областта - пълен интим без дупе  Crazy

# 299
Пак ще докладвам: Ден 19-ти - под едната мишница - 1 косъм остана, под другата - 5-6 . На триъгълника останаха около 15-20 % , ама няма да ги броя косъм по косъм  Mr. Green Мноооого съм щастлива, наистина не съм очаквала чак такива резултати   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт