Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ... 2

• 62 058
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Много е важно кой прави процедурата, каква е техниката и да сме постоянни. Трябват поне 6 процедури. Все ще има някой заспал фолекул, който да се активира, но са много тънички и рехави.

Съгласна съм с masha24, важно е кой прави процедурата и каква е техниката.
Аз на този етап съм доволна. Направила съм 4 процедури и мисля още 2 за по-сигурен ефект.
Разбира се колкотое  по-тъмен е косъма и съответно по-светла кожата, толкова по-бързо се стига до желания резултат, но пък технологията, която аз използвам - elos, мисля че влияе и върху светлите косми. И да ... постоянство е решението:)

# 406
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
аз съм след своята първа процедура лазерна епилация.
Резултат на десетия ден - като ги дръпна падат лесно.
Моля кажете ми сами ли ще си изпадат или трябва да им помогна по някакъв начин?
 Thinking

ако ти се занимава, аз първия път преди години ги подръпвах, сега изобщо и резултастът е един и същ  Peace

# 407
  • София

Съгласна съм с masha24, важно е кой прави процедурата и каква е техниката.
Аз на този етап съм доволна. Направила съм 4 процедури и мисля още 2 за по-сигурен ефект.
Разбира се колкотое  по-тъмен е косъма и съответно по-светла кожата, толкова по-бързо се стига до желания резултат, но пък технологията, която аз използвам - elos, мисля че влияе и върху светлите косми. И да ... постоянство е решението:)

Първо, да се изжиня на ажторката на този пост, че точно него хванах да цитирам. Нищо лично и не нарочно е. ПРосто има удобни точки, които да се коментират.

1. За техниката съм съгласна. Последния път като ходих в Пикасо да ми праеят епилация, имаха сериозни проблеми с апаратите. Прегряли ли бяха, стари ли бяха, но имаше жени, начертани с маркер в коридора, които нервно чакаха да ги прехвърлят на друг апарат, че този, с който ги били започнали, отказал да работи... Ми за какво плащаме такива огромни суми, като ни епилират с потрошени апарати!  #2gunfire НЕ могат ли да отделят от парите, които плащаме, за да си поддържат апаратите!

2. Моите косми са гарваново черни, дебели, а кожата ми много бяла. Всеки път всеки косъм беше унищожен, изгорял и падаше. Но всеки път от същия фоликул на 4-тата седмица изникваха по 2 нови косъма. Т.е. равносметката е 0 загубени трайно косми. За заспали фоликули и дума не може да става. Сега пак съм си същата космата, но със 700 лв по-бедна!

3. И да, постоянство е решението, т.е. ако сте будали да плащате цял живот всеки месец стотачки, за да ви епилират, така няма да имате косми. Но прескочи ли се месец - пак си поникват ВСИЧКИТЕ!

Ако има единици хора, на които епилацията да се е оказала дълготрайна, значи са извадили специален късмет.

# 408
  • в 1001-та нощ
в интерес на истината  newsm78 наскоро си изследвах хормоните .... .. 'от-до" и само 1 беше под норма - отговаря за окосмяването по тялото  ewsm78 , всички други бяха в норма

но при мен и с първата епилация преди години беше така, вкл. и гаджето ми тогава и една приятелка  newsm78

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 09:33 от a.l.e.n.a

# 409
Освен вече да пишем не къде,в кое студио, си правим епилацията ,ами с какъв апарат е направена!

Аз си правих последните пъти фотоепилация с IPL апарат SMART PULS,ей такъв модел:

http://www.sunkingbg.com/pages/ipl_apparatus

# 410
Момичета знаете ли дали пиенето на противозачатъчни и фотоепилацията са съвместими  newsm78

# 411
  • София
Не съм си изследвала хормоните. Нямам никакви симптоми свързани с хормонални аномалии (медицинско лице съм). Космите ми са нормални за жена. ПРосто съм брюнетка със светла кожа и това даже би трябвало да е лпюс при епилацията. ПРеди 5 години почти родих, противозачатъчни и изобщо някакви лекарства не пия.  Значи проблемът не е в мен, а е в апаратите и дори се съмнявам, че правят "шашми" като искат да ходим на 4 седмици, когато космите едва са набрали сила от предишната епилация. Дали някой има наблюдение, ако се ходи по-нарядко, например на 6-8 седмици, а не на 3-4 (както ни предлагат дерматоложките в салоните), дали епилацията не е ефикасна?
И в сдруго се съмнявам - сигурно не ползват оптимална комбинация от импулси (или там каквото е) и дали не трябва да "нащтракват" една зона многократно, защото в мен досега са ме минавали с апарата само по веднъж на процедура?

Не мога да си обясня защо метод, който в чужбина е ефективен, тука се дъни!

# 412
  • в 1001-та нощ
е мен много са ме щракали - интим и мищници 20-30 мин със събличане и обличане  newsm78

много пъти повтаря 1 място  newsm78

# 413
  • София
a.l.e.n.a, кой хормон отговаря за окосмяването, защото аз знам, че са много?

# 414
  • София
Мен ме щракат едникратно!!! Абе бясна съм и си искам парите! Аман от търгаши и далавереаджии!

# 415
Освен вече да пишем не къде,в кое студио, си правим епилацията ,ами с какъв апарат е направена!

Аз си правих последните пъти фотоепилация с IPL апарат SMART PULS,ей такъв модел:

http://www.sunkingbg.com/pages/ipl_apparatus

Е ти като им гледаш рекламите, уредите на всички им са най-добрите в света, последно поколение, съчетаващи предимствата на бла-бла ...  Laughing

# 416
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, кой хормон отговаря за окосмяването, защото аз знам, че са много?

аз изследвах доста  Peace но под норма е DHEA-S

до колкото зная се изследва при съмнения за прекомерно окосмяване и ПКЯС

също до колкото зная при жените за окосмяване по тялото тестостерон и DHEA-S
а по главата други  Peace

# 417
  • в 1001-та нощ
Мен ме щракат едникратно!!! Абе бясна съм и си искам парите! Аман от търгаши и далавереаджии!

къде ходи  Rolling Eyes

# 418
  • София
Prolet, за студио Пикасо не съм чула една добра дума. Много жени са се оплаквали,  ходят на процедури и резултатът е никакъв.

# 419
Здравейте мамчета,
Чак сега разбрах за този невероятен сайт, хич ме няма...
И директно въпросът ми е : от това лято по една от главните улици ( Княз Борис I) във Варна наникнаха 2-3 студия за фотоепилация, разположени буквално на метри едно от друго. Тотално съм объркана кое от всичките да пробвам. Объркването ми се увеличава от това, че 2 от тях извършват услугите на тройно и четворно по-ниски цени от установените, а онзи ден видях че и в третото са срутили цените. Ако не бях в БГ бих се зарадвала много, тъй като 30-40 лева за едни цели крака е дооооста по различно от 150 -200 лв, че и 300 лв на процедура. На пръв поглед всичко е супер, но от друга страна никъде другаде във Варна не са променили цените. Нещо понамирисва сериозно. Конкурират ли се, какво става ?! Много се изкушавам да пробвам, но като знам колко недоволни има от " скъпата фотоепилация " , какво остава за тези новоизлюпени студийца, които работят кажи-речи на доброволни начала. Или може би тези цени са само за зарибявка от начало ? На едното място твърдят, че това са им постоянните цени. Някой да има впечатления ?? Ми какво може толкова да изгубя освен 40 ина лева. Ами ако си струва ?! Офф не знам, объркана съм. Ако някой има впечатления моля да пише.  Или аз ще пиша какво е станало, че отдавна съм се навила за такава процедура, ама на по-човешка цена. И разбира се качествена.
Аха, точно едното от студиата беше No Vello, където вадят 40 кинта универсална цена. До колкото разбирам така си работят в цялата страна ли ?! Много моля някой от Варна да сподели впечатления и мнение за обстановката. Че другите две на същата улица дават оферти от 30 - 35 лв.  И това без разни ваучери, промоции и т.н.

П.С. Поста го копирах  oт друга тема, че още не знам какво правя и къде да си задавам въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт