Май- с коремчета големи, Август- с бебчета засмени-еп.13

• 30 787
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Мерси за инфото, че то е на супер място магазин Simple Smile
Гери чакам отзиви, да кажеш дали има читави нешица, защото е доста евтно  в  сравнение с други магазини.. newsm78
И аз нямам коластра....

# 691
Тити, и аз с предната бременност имах чак след раждането, не е притеснително:)

# 692
Здравейте августинки, наминах само да ви пожелая успех, леко раждане и много здрави и щастливи бебчета на финала. Аз съм от августинките 2010  Hug   bouquet

# 693
veni9, според мен са те метнали нещо. Това беше първия магазин, който посетих, когато исках да разгледам колички на живо. И пак беше същата. Почти никакъв избор. Сектора ужасно малък.

Аз също се влюбих в продуктите на Томи Типи. Шишенце, помпа за кърма, стерилизатор, козметичния комплект (ножичка, термометър, помпата за нос...), всичко го поръчах на тази марка. Сега чакам с нетърпение да пристигнат.

В Джъмбо и аз си мисля, че са основно китайски боклуци. От там евентуално играчки, които така или иначе децата трошат за нула време.

Който има възможност, да посети Вис Виталис. Аз много харесвам магазините им. Поне двата в Пловдив, които съм посещавала често.

Аз нямам търпение да дойде края на месеца. Ако всичко е наред това ще е последната ни разходка до София преди раждането на беба. Последна обиколка на софийските ни доктори.
Но най-вече чакам с нетърпение да видя количката на САМ, която харесах Simple Smile

По отношение на пътуването - миналия петък бяхме в София, като за по-пряко от Стара Загора до там стигнахме през Нова Загора. На връщане спряхме и в Пловдив Simple Smile
За един ден уравнението беше - 12 часа на път; 600 км. На мен все още пътуването не ми тежи. Даже краката не ми отичат. Единствено жегата ме мори. Пъшкам, затруднено ми е дишането, потя се... Sick Ама дано това да останат болежките, че не искам да се спирам.

Аз кърмачески тениски не съм разглеждала. Ще го направя. Но днес си взех една нощничка за кърмене. Много ми е сладка.

За покупките - Илианка:-) направо ме зарази с тоя и-бей. Страшно се пристрастих. Напълнила съм две чекмеджета с дрехи вече Simple Smile До деветия месец на хлапето съм готова. Вчера пристигнаха още дрехи и заявих на половинката пред свидетели, че ако ме хване да купувам още нещо, може да упражни физическо насилие върху мен за назидание  Laughing

Лелеее, аз по принцип не съм много по писането. Ама днес нещо ми става  Rolling Eyes
Явно съм решила да докарам темата до 50-та страница за нула време сама  Wink

# 694
Минавам само да кажа"Добър ден" и да отговоря за коластрата-аз имам,доскоро имаше само от едната гърда,но сега вече и от двете капе Simple Smileи с предната бременност пак бях така-от седмия месец започна,а след раждането на втория ден вече имах от по-сериозната коластра,обаче за мое съжаление се кърмихме само три месеца Sadдано този път да успея повечко да покърмя,защото желание не ми липсва!!!!!

# 695
Здравейте!Искам да попитам каква помпа за кърма трябва да купя и на каква марка?

# 696
  • София
Момичета, сетих се да ви питам, ако знае някой, дали помпата за кърма на Авент може да се използва с широките стъклени шишета на Нук? Ще си ползвам старата помпа, а искам да купя шишета Нук и се чудех дали ще ми трябва и такова на Авент  newsm78
За коластрата, аз се радвах, че имам, но сега пък се появи проблем - бяло топченце на зърното, което като се разрових във форума, се оказа, че си има и име - блистер и всъщност е запушена млечна пора  Confused Има информация за справяне с проблема, но всички, на които се е случвало, са кърмещи вече и май ще трябва да пусна тема в кърмаческия за моя случай, защото не е ясно дали мога да направя нещо, преди да родя, освен да чакам да мине само.

# 697
Bubble79, на широките пластмасови шишета със сигурност не става помпата на Авент, за стъклените не знам.

# 698
Моята помпа е механична на Томи Типи, много съм доволна, продава се заедно с кутия, която става за стерилизатор на шишетата:) Преди това имах Чико - помпа и стерилизатор, които счупих, но определено помпата на Томи Типи е по-лесна за ползване. Иначе шишетата им не ми допадат особено, но съм ползвала и от тях. Този път мисля шишетата да са Нуби силиконови (целите от силикон) или Мам, но това с оглед на дизайна, иначе като удобство съм супер доволна от Чико с каучукови биберони, много лесно ядеше Ирина от тях.

# 699
Чувала съм различни мнения зза помпите. Много от майките ми казват,че и от най-евтините да вземеш щяло да  свърши работа, други, че на ръка им е било по-лесно. Хич не ми се дават и на мен 90лв за помпа, я имам кърма я не!! Ама ще трябва да се купи..

# 700
  • Sofia
Помпа за кърма съм ползвала 2 вида:
1. Ръчна на Авент - добър вариант за родилния дом, докато ви слезе кърмата или ако имате нужда инцидентно да стимулиране кърменето. Такава е напълно достатъчна за повечето майки, защото щом регулирате кърмата помпата трябва рядко.
2. Електрическа - Медела суинг - това е най-доброто възможно на пазара. Нова струва 300 лв, но аз си взех от Продавалника за около 100. Невероятна помпа - ти почиваш, тя помпа перфектно  Peace Но е безмислена когато става дума за безпроблемно или стандартно кърмене, каквото е при повечето мамита. Безмислено е в смисъл, че си е голям разход.

Блистер имах и аз докато кърмех, но си изчезна само.

# 701
Здравейте момичета!
Аз ползвах помпа на Авент-механичната,и съм много доволна,много добре си работеше,сега само се налага да сменя силиконовите накрайници,четох че се поръчват от представителството на Авент в Бг,но още не съм се занимавала с това,има още малко време.Но определено е важно дрешките на бебето да са качествени,само те са ми се запазили от каката,а другите дето са по-обикновени и евтини-за нищо не стават-едни раздърпани.... Hug

# 702
Аз също нямам коластра и с каката не съм имала Peace
Десинка,благодаря,много си мила Hug
Ох и аз днес си гледах стерилизатора и като гледам само Чико и Нук ще мога да ползвам за него,другите са все широки-Томито,Авента newsm78или ще ги изварявам в тенджера Peace

# 703
Здравейте мили дами  bouquet !!! ДА ви се похваля взехме количка не бебока  и от утре почваме да му правим стаята избрах малко нестандартни цветове но според мен синьото е вече изтъркано като мода ще му направя стаята в два топли цвята керемидно червено и лимонено като над леглото ще му направим рисунка на на мечо пух и другите герой от филма дано стане хубаво ако заварим проекта ще ви се похваля стискайте палци  newsm10 !!!Лека бременност на всички от мен

# 704
здравейте
за всички от Бургас и околностите искам да кажа че определено си струва да отидете до aiko. Ние сега се връщаме от там. Мога да кажа че харесахме количка и легло от там. Също така от там ще купим шишетата на avent и помпата за кърма, както и бебефона. Нещата са на добри цени. Може и да съм срещнала някои от вас, защото по едно време имаше още 4-5 бъдещи мами около мен. Аз за сега си взех само 1 възглавница за кърмене за 17лева и сега съм се подпряла на нея и си лежа. Удобна е  Laughing

На тези които са от по далеч и случайно са решили че ще идват към Поморие на почивка- обадете се да ходим заедно на плаж  Party че да не съм само аз дебела на плажа   Joy

Общи условия

Активация на акаунт