Май- с коремчета големи, Август- с бебчета засмени-еп.13

• 30 787
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, мами:)

Пък аз да се похваля, днес ходих до Next и се сдобих със комплекта за момченце на 29лв.
http://www.next.co.uk/x47852s2

Иначе много ми похвалиха продукцията на българската марка Черноморка-Бургас,
http://www.chernomorka.com/clothes.php?c_id=1
били много качествени, удобни за закопчаване, достъпни като цени и тн., разбрах и къде ги доставят в София и по каталог. Някой някакви впечатления има ли за тях?

Поздрави  bouquet

# 706
  • Варна
Здравейте Тумбачета Hug
Май отдавна не съм се включвала, ама ви чета да знаете Blush
Преди малко дадникнах в теманата на мами и настръхнах, защото осъзнах ще и нашите прекрасни моменти наближават.
knitter много яки бодитата. Останаха ми очите. Жалко, че във Варна нямаме NEXT  Sad
Относно помпите - много ми похвалиха ръчната помпа на Томи Типи и аз смятам да се възползвам от нея.

P.S. Welcome на новите мами:)

# 707
Здравейте и от мен! Страхотни бодита. Май и в Пловдив нямаме Next  Sad

# 708
  • София, Люлин-8
Здрасти Мацки  Hug

Я да питам аз софииските мами, някоя ще ходили на 7 юни на деня на отворените врати в Тина Киркова ( 1 САГБАЛ "Света София")

knitter този ник да не е свързан с плетене  Wink

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 19:24 от romanol

# 709
  • София, Люлин-8
Да се похваля аз какво съм си харесала  Wink

И това комплектче  Simple Smile

# 710
romanol,
Супер комплекти! и на мен това ми е в листата за скорошно пазаруване - 2 обиколника, 3 спални комплекта, възглавничка и протектор(и) за матрак...че чакаме момченце, което всички ми твърдят, ще опишква всичко в пъти повече.

И дам, knitter е свързано с плетенето, но не с това с двете куки, уви, макар че имам някакви неуспешни опити... по скоро идва от шегите на моите приятелки, че съм сладкодумна, но често така подхващам историите, че...оплитам всичко Simple Smile

# 711
  Добро утро сладуранки  Hug ..
 При нас всичко е нормално , и ние вчера ходихме в Айко , мен много ми хареса един голям шкаф и много ми хареса , както и другото обзавеждане за дома , особенно кухните.

Хубав и слънчев летен ден на всички  Hug

# 712
  • Пловдив
Здравейте, симпатяги!
Мислех, че сте изписали поне две темички, докато се наканя и аз да драсна някой ред, а се оказва, че още си влачим старата.
Иначе ние сме добре, още нищо не съм купила за бебо, но чакам да се приберем в къщи и да се впусна в покупки. Имаме още 10-на дена до края на ремонта. После ме чака едно хубаво подреждане и чистене, но си заслужава.
Поръчахме и детската стая - много си харесвам цветовете, които подбрах за нея (оранжево, жълто и зелено).
Хубав и слънчев ден на всички и дайте да я привършим тази тема най-накрая  Wink!

# 713
Добр утро,мацки!!!!!!времето е страхотно-такова слънчице грее,че едва ли  днес ще успеем да завършим темата.....предполагам,че всички ще са като мен по улиците Laughing 
Romanol-очите ми останаха в твоите комплекти-прекрасни са и много свежи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
хубав ден,майчета,разхождайте ги коремчетата докато не е много топло и не тежат..... Simple Smile

# 714
Добро утро Simple Smile))
чета редовно, но нещо хич не ми се пише Sad Нашия батко пак цяла седмица си беше в къщи болен, а бебчо расте и рита все по силно Simple Smile Жегите нещо хич не ми понасят, почнаха да ми отичат краката...ама още малко остава и ще устискаме Simple Smile

knitter- с баткото ползвах няколко бодита на Черноморка и са много качествени, не са мръднали Simple Smile сега пак ще ги ползвам. Мамите от Бургас ако искат да го посетят магазина им е срещу Малибуто Simple Smile)

romanol - много свежо комплектче Simple Smile Макар че според мен обиколници изобщо не си заслужава да се купува. Peace

Единствено жегата ме мори. Пъшкам, затруднено ми е дишането, потя се... Sick Ама дано това да останат болежките, че не искам да се спирам.
и аз съм така ooooh! ooooh! ooooh! ужас нещо хич не мога да вирея на жега с шкембето Sad

Помпа за кърма - този път съм решила да не се мъча с ръчна че с баткото ръцете ме боляха от помпането, т.к. той реши че не иска да суче и се цедях и го храних няколко месеца докато ми спря кърмата, но беше голямо мъчение, сега смятам да си взема Medela Swing. моя приятелка ползва такава и беше много доволна Peace

За коластрата - нямам, и предния път нямах чак след като родих Peace

Приятен ден от нас Simple Smile

# 715
Knitter, има ли вече намаление в Некст, че като ходих преди месец беше ужасно скъпо сравненто с този в Англия. Примерно бодитата тук са 35лв 5 броя, а там 19лв същите. Та аз си поръчах от там.

За коластра (ако е тази прозрачна течност дето ми държи постоянно влажно) - имам от едната гърда всеки ден, другата нищо.

# 716
o_fortuna,
Има някакви частични намаления, но... по-скъпи са, определено. това например http://www.next.co.uk/g36608s3#734938g36
струваше към 34лв. а това  - 19лв http://www.next.co.uk/g36608s4, въпреки, че не мога да проумея защо такава разлика...
С комплекта бодита - същата работа. Моето комплектче беше намалено, пък и просто ми се пазаруваше.

Като си поръчваш от там, доставка до магазина ли ползваш, или на адрес за 5 евро?

# 717
На мен ми ги купуват на място, брат ми пътува често. Те май нямат доставка. Но мисля другите неща да си ги взема оттук. И без това казват, че за новородено бебе осбено лятно много дрехи не трябват. Като видя как расте по натам ще се ориентирам.

# 718
Здравейте мами! Как сте?! Hug
Времето наистина е чудесно за разходки, използвайте го преди да са дошли истинските жеги.. ooooh! Аз вече почнах да усещам тежест, а най-досадното е, че постоянно чувствам умора, не знам на какво се дължи това..?! Rolling Eyes но дано премине скоро, че е доста неприятно.CrazyП.П. нашите дрешки повечето са на H&M, Gerber и Friends..и много си ги харесвам. ppp
нямам нищо на Некст, но сигурно и те си заслужават.. Wink

# 719
Привет и от мен, върнах се от сватба, на която си изкарах супер и се размазах от танци.... само дето сега много ми се спи Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт