Май- с коремчета големи, Август- с бебчета засмени-еп.13

• 30 779
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро и от мен!
Исе, приятно изкарване на почивката и на вас! Ще чакаме някоя снимчица после  Wink
desunche, milenahm  welcome

# 661
Emalina, ALEXA18, благодаря ви за отговорите! Ще се насочя към Кожният диспансер, (впрочем не знаех, че там има и алерголози, въпреки че е логично  Simple Smile)
На всички мами лека бременност до голямото събитие и много положителни емоции!

# 662
Ние ще ходим в Тасос, но досега не сме ходили - всъщност и на море в Гърция ще ни е за пръв път, по принцип винаги си казвам, че има по-интересни места, а Гърция е толкова близо - явно сега е дошъл момента и за това. Иначе толкова много ми се ходи някъде на екскурзия, но няма как Rolling Eyes

# 663
Добро утро мили мами Simple Smile
Официално от 16 Юни съм в отпуска  newsm44 newsm68
Тази сутрин си подадох и молбата, а в понеделник съм на ЖК ... ще трябва да говоря с доки кога ще ми издаде болничния лист, кога да мина да си го взема и така Simple Smile
Иначе при мен все същото - краката като тухли, тоалетната е като втори дом, а бебчо доволно си мръдка, шава, хълца и прочие в корема ми  newsm32
Купонджия от малък  newsm08

# 664
Момичета, излагаме се. Вече е трети юни, а заглавието на темата ни е още майско.
Къде се попиляха всички. Стопли се времето и излязохме от виртуала Simple Smile

Приятно прекарване на всички запътили се към морето. Аз ще им завиждам от централна България Simple Smile
Надявам се и ние скоро да намерим време да го видим, че на мен започва вече да ми тежи и, ако чакам още, сигурно няма да ми е много комфортно на плажа.

# 665
Иначе при мен все същото - краката като тухли, тоалетната е като втори дом, а бебчо доволно си мръдка, шава, хълца и прочие в корема ми  newsm32
  Joy
Гери, и моите крака са като тухли вечер, до тоалетна тази нощ ставах 3-4 пъти, но ще издържим още малко.
Веси, много бавно върви темата вярно Rolling Eyes

# 666
Веси и аз така мисля мила, съвсем сме изоставили темата ама сигурно е заради топлото време  Sunglasses
Само да вметна за всички бургаски мами, че вчера откриха "АИКО" в Бургас, а доколкото видях в интернет сайта им, те имат и бебешка секция.....колички, дрешки и т.н.
Скоро трябва да отворят и "ДЖЪМБО" ако се нелъжа така, че гответе се за голямото пазаруване  Laughing

# 667
Миме така, ще е мила. Още два месеца поне ще си мъкнем тухлите, а и по зле ще става с тия жеги, но пък поне си заслужава. Само като си представиш, че ще гушкаш макото ангелче... baby
И още нещо за Бургаските мами, ако вече не сте видяли:
http://poligraff.net/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8F/%D0%91 … %D0%B8%D1%8F/4111

# 668
   Хоп , здравейте прекрасни ... ние се завърнахме вчера оста изморени , но така успокоени от прегледа  Crazy , нашия момък расте , вече е 1,260кг , върви си 1 седмица напред както миналия път , всички органи се развиват нормално , само се оказа , че се е завъртял напречно и толкова много шаваше , че доки неможа и ена снимчица да ни направи ... позата му беше по гръб опънат като едното краче вирнато до нослето и ръцете в боза готов за бокс  Joy hahaha Joy , горката жена така се претисни , ... идвате , чак от Бургас , пък без 1 снимка да ви изпратя ...  Питах я за оттеклите крака , тя каза , че лека е да се лежи повече и то на лявата страна , и аз го знам , но като трябва да се работи ... няма начин. Питах и за това положение в което се е обърнал , али има шанс да се завърти, тя каза , че понеже е много жив се надява да го направи ... иначе операция  Confused  Това е при нас .

Сега за всички пътуващи , ако се чувствате добре спокойно може да си пътувате , аз вчера навъртях от Стара Загора до София и после обратно до Бургас ... единствения дисконфорт бяха оттеклите крака  Hug Весело изкарване на летните отпускари и а се починете добре  Hug

GerryBaby , и ние чакаме Джъмбо , но вчера като минахме покрай него , те още нямат пъркинг .. дано да го отворят скоро.

Хубав ден на всички  Hug  bouquet

ПП Гери , жив и здрав да е ,управителя на болницата , но ще ме извинява за това изречение „Бургазлийки продължават да ходят  в Сливен, само защото е без пари." за съжаление , не това е причината , както казва една позната "В бардака и златни кошетки да сложат ... к...те  си остават същите". Съжалявам , че съм толкова крайна , но последната ми среща с "добър лекар" от тяхната болница беше на 6-7. април и отношението беше отвратително , а аз исках просто да се запиша при личен лекар , е отговора беше меко казано отвратителен ... г-жата ми се развика , че тя не записвала хора от 3 години , защото пътеките й и коридорите й били пълни , от къде на къде я безпокоя ... Това ми се случи след като чаках 40минути пред кабинета й. За такива болници благодаря.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 09:32 от mmmshushy80

# 669
Сега пък да не вземете да се засилите и да изпишете темата.  Mr. Green Утре заминаваме за Сандански и в неделя като се върнем ще пусна новата тема. Надявам се да ме изчакате!  Wink

# 670
  • София
Хайде да взема да се разпиша.
Вчера ходих до Некст и напазарувах една торба дрешки и за бебун и за големия калпазанин. Има много прилични цени, особено за качеството, което предлагат. На Кало купих панталон тип дънки за 19 лв, а по принцип под 25-30 не мога да му намеря качествено нещо, дори по кварталните магазинчета. На бебо купих 5 бодита за 28 лв - излиза по малко над 5 лв за парче! И комплект гащеризон и боди за 35 лв, което нарекох, че ще е за изписването. Така че - щурмувайте  Mr. Green На мен това ми беше пъравата покупка за бебко, поне си има с какво да го посрещнем, ако ни изненада по-рано (нали се напатих с какви ли не заплахи от преждевременно раждане, та гледам да съм готова).

Аз лично, не съм много във възторг от Джъмбо, особено за по-големи дечица. Качеството не е добро на дрешките. Имаче има голям избор от шишета, биберони, играчки, други разни бебешки артикули. Последно гледах и памучни пеленки, спални комплектчета и т.н., ама ще трябва към средата на юли да завлека мъжа ми, за да поопразня портфейла му, да не ми дърпа само ушите, че много бързо ми изхвърчали парите от моя портфейл  hahaha Ще се разходя и до Вис Виталис, че и там има прекрасни неща, особено креватче ще трябва да си изберем скоро, там ми се стори че има избор.

Сега съм се наточила на новата кърмаческа колекция на Шаманката. Много ми бяха удобни кърмаческите блузки, докато кърмех Калоян, ако има заинтересовани - щурмувайте в кърмаческия форум, че до края на седмицата ще приема поръчки.

Вчера и бебунчо ходих да гледам, около 1.5 кг е вече, всичко си му е наред, въпреки грамадната глава  Crazy, ама - типична мъжка структура - голяма глава и гръден кош, иначе фино парче  Heart Eyes

Ани, темата за Фейсбук е дълга и пространна, няма да се впускам в дълбоки разсъждения защо не ми се харесва да общувам от там. Само ще кажа - затворено общество, не търпи кой-знае какво развитие, липса на конфидеднциалност, прекалено много луди пъркат в пространството...абе ей такива неща  Simple Smile. За това тук се чувствам много по-комфортно. Пък ще чакам и вие да се разписвате от време на време в БГ-Мамамата.

Тазио седмица и друга треска ме тресе, пуснахме голямото чааве за пръв път на детска градина. Големи притеснения са за мен, пък и за него вълнения, ама няма начин, трябва да се оправяме. По-добре сега да посвикне за около месец (юли и август ще почива нашата градина), та на есен да не страда и да не се чувства като изхвърлено от къщи заради бебето.

Такива ми ти работи, за сега чао и до скоро писане  Mr. Green

# 671
Грийни, никакъв Сандански, ще чакаш тук да не изпишем темата  Mr. Green
Арианка, честити покупки! Във Фейсбук групата е тайна и никой друг няма достъп до нея, освен нас. Браво на бебчо, колко голям е станал.
Шуши, браво и на вашето момче  Hug

# 672
Грийни, никакъв Сандански, ще чакаш тук да не изпишем темата  Mr. Green

smile3534

Ариана, в кой Некст ходи да пазаруваш? Честити ви покупки!

# 673
  • София

Ариана, в кой Некст ходи да пазаруваш? Честити ви покупки!

В този на Цариградско шосе, в мола.

# 674
Грийни, я по-добре вземи пусни новата тема преди да си тръгнала за Сандански Laughing. Приятно изкарване там, както и на всички останали, тръгнали да почиват.
Ариана, радвам се, че имаш успешен ден вчера. И аз си чакам доставката от Некст, От Мадъркеър са пристигнали при сестра ми, а тя в сряда ще си е тук, така че общо взето основните неща ще ги имам другата седмица - шишета, биби, стерилизатор, незнам дали ви писах, в крайна сметка поръчах на Томи Типи, имаха хубави промоции...
Арианче и аз записах баткото на градина, даже сега отивам до личната да му оформи медицинското и скоро стартираме, че и аз не искам да съвпадат събитията...
mmmshushy80, радвам се, че и при вас всичко е наред.
На дрешките от Джъмбо и аз не съм фен. Веднъж само съм купувала, незнам късмета ми ли беше такъв, но след второто пране още, приличаха на износени от 5 деца.
Аз в събота ходих в Айко Ст.Загора и там беше малко пообрано в бебешкия сектор, казаха, че понеже се откривал магазин в Бургас, натам били насочени артикулите, особено колички...
И още нещо мислех да пиша, ама .... забравих си Blush... айде, хубав ден от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт