Октомврийче,дай на мама знак-ритни коремчето й с крак!

• 26 257
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мацки-))))
Върнахме се от Солун в петък ве4ерта и ето днес сядам да ви пи6а, надявам се, 4е не сте ме забравили.
Добре си изкарахме, ама бързо мина, в 4етвъртък  ходихме до остров Тасос, там ми хареса пове4е, отколкото в Солун, мног ое красиво и спокойно.А колко българи има само-направо не е истина-за няколко 4аса престой видяхме 8 сливенски коли.В Солун движението е ад, за паркирането да не говорим, най-хубавото място в града е църквата Свети Димитър и крайбрежната алея.
Много ви благодаря за хубавите пожелания за сватбата, много мило от ваша страна! Hug
Гледам, 4е коментирате бебешки списъци и коли4ки, аз на коли4ка още не мога да се спра, но държа да е с 4 гуми и да е с цяла дръжка, а и да се сгъва лесно, 4е нали ще я возим в колата.Решили сме да не купуваме нищо преди малката ни бебешка душичка да се роди.
Хариела, стискам ти палци за прегледа утре, не 4ети щуротии и не се параноясвай, ще видиш, 4е беб4ето ще е добре Peace
Супермам, 4естито за сестра ти!
Айде да се организираме да се видим бъдещите мами в София, какво ще кажете за тази идея, времето ве4е е хубаво?
Поздрави на всички и приятни разходки в това хубаво време! Hug

# 646
Някоя от вас има ли ниско кръвно? Знаете ли дали е опасно? Пулса ми варира по някой път е 60-70 друг път 90-100?  newsm78

Не се притеснявай,всичко е наред с бебчето.И моето кръвно е ниско,и с предишната и с тази бременност.Даже преди 2-3 долната ми граница беше 48,а пулса ми почти винаги е 90-100.

Хариела, и аз ти стискам  палци Hug

Тони,очаквам снимки от сватбеното ви пътешествие ,особено от любимия ми 0.Тасос.

Сега се сетих нещо-накрайници на помпи Авент продават ли се newsm78

# 647
Blueberry,много ще се радвам,ако успееш да разбереш къде мога да направя ФМ в Сливен.Бих искала да знам още,ако можеш да разпиташ за цена,специалист,телефон,как става записването...Благодаря ти предварително Simple Smile

# 648
Здравейте,момичета.Аз прекарах една вечер в болницата и днес на обяд ме изписаха.
Още в петък вечерта отидохме до болницата и се оказа,че проблемите са ми точно от ниско кръвно.Тогава като ми го измериха бях с 80/50,но само ме прегледаха,обясниха ми какво да ям,какво да пия и ме пратиха вкъщи.Да,ама на мен ми беше много зле,главоболие,гадене,виеше ми се свят,причерняваше ми...През нощта започнах да повръщам,корема започна много да ме стяга,не можех да хапна нищо,нито да пия вода,или каквото и да било друго-всичко повръщах...И вчера след обяд ме закараха в болницата,та ми сложиха системка,за да не се обезводня,пуснаха ми изследвания и ми изписаха лекарства.Като отидохме вчера след обяд в болницата кръвното ми беше 60/30 Shocked,ужасно много беше паднало.Оказа се,че и хемоглобина ми е доста нисък-86 е.Изписаха ми Малтофер за хемоглобина и Вивотон за кръвното.Да пия повече вода,да хапвам шоколад,айрянчета да пия...и никакво излизане в големите жеги.Само сутрин и вечер като се захлади повече.
Та така....Ще пиша утре повече,че...

# 649
  • Sofia
Олеле, Съниии, много да се пазиш миличка.  Hug Когато си  навън, винаги носи със себе си вода и шоколад. Дано хапчетата ти помогнат.  Hug

Тони, чакаме снимки, няма да се измъкнеш.  Laughing Радвам се, че сте изкарали страхотно!

Иветка, ами сигурно трябва да продават такъв накрайник.  Peace

# 650
Съни,миличка много е неприятно това,което се е случило HugНе забравяй да пиеш минимум 2 л.вода на ден,както  и айранчето със сол.На мен много ми помага.А от жегите май всички трябва да се пазим.Харесала съм си няколко книжки и смятам да се отдам на това занимание и разбира се форумчето,а вечер с татито на разходка family

# 651
  • Vaudreuil Canada
Съни много неприятно това но ще слушкаш докторите и ще похапваш каквото трябва. Да се оправяш бързо че цяло лято ни чака.
Пепи и вие да оздравявате - напомняш ми на нашите празници последните години - все някой  е болен в повечето случаи дребния. Гадничко ама някой ден ще изплуваме.
Ивета провери в ибей (може би английския) - преди 4 години от там купувах чаркове за помпа авент - нови фабрично запечатани. Лошото е че не всички доставят в бг но ако имаш познат там може да поръчаш на неговия адрес и да ти ги препрати. А май вече има и фирми които извършват тази услуга с препращането. Виж в подфорум пазаруване от чуждестранни сайтове.
labella наистина ниското кръвно не е толкова опасно като високото, но е много неприятно - редувай сладко и солено в такива моменти и много течности. И като излизаш навън си носи водичка или някаква друга напитка с теб за освестване в жегите.

# 652
Здравейте моми4ета,

Да ви питам колко килограма сте ка4или до тук? Аз съм ка4ила 4 килограма.

Относно ниското кръвно и моят гинеколог казва, 4е е нормалн ода пада по някога през бременността.Аз също знам, 4е е хубаво да се поемат много те4ности, солен айрян, шоколад, кафе, кола.

Ама как не ми се тръгва на работа утрееее, не е истина просто Cry

Има ли някоя бъдеща мама в района на Дървеница, Младост, Студентск иград в София, 4е да се видим?.Ще мие приятно. Аз живея в квартал Малинова Долина

# 653
iveta76, мерси много за информацията. На мен май точно за този доктор ми бяха казали, само че не съм питала за телефон.
Вече бях започнала да ходя при друг и съм доволна...
Ти при д - р Тодоров ли ходиш?
Ще те питам някои неща на лични, тел. и други.
Zeirna, разбира се, че ще питам. Даже след няколко дни на консултацията и ще ти кажа. А ще разпитам и на други места.
На мен, както ти казах, не ми препоръчаха ФМ в Сливен. Казаха ми, че ако искам да ми направят снимка на бебето за спомен и да го видя, да отида. Само че няма да ми кажат нищо съществено, защото няма специалист.
Ако си решила обаче да ходиш в Сливен, ще потърся координати.
Времето стана доста топло напоследък, повече течности трябва... И аз бях с ниско кръвно, сега май е нормално. Препоръчаха ми да пия кола, без да прекалявам - аз не го изпълнявам това де... Обаче пия айран ежедневно.
Честито на supermum за прекрасната новина.
Иве, много ще се радвам да се запознаем...
А за килограмите не ми се говори...

# 654
Съни, много гадно с това кръвно. Два дни не съм влизала и гледай какви неща с теб. Може да ти е станало така и от жегите тия дни. Много да внимаваш! 60/30 направо такова кръвно е ужас! Оправяй се!

Момичета, аз утре сутрин много рано пътувам и май дори и вулкана няма да ме спре Wink Стискайте ми палци всичко да е безпроблемно и се пазете! Като се върна само хубави новини искам да чета!
Еми, чао от мен и до скоро  Simple Smile

# 655
Лусине, лек път утре и да се пазиш Hug

# 656
Hariela, стискам ти палци за прегледа утре  Hug вярвам, че всичко ще е наред! и да пишеш после  Peace
Аз днес бях сред природата и такава ужасна алергия ме налегна....  Cry от пухчетата - направо ще откача  #Crazy и място не мога да си намеря, а и нищо не мога да пия  newsm78
Лека вечер на всички   bouquet

# 657
  • Vaudreuil Canada
Мари разбирам те чудесно. Провери с доктора ти или в аптеката дали няма някое противоалергично което да можеш да пиеш - има по-слаби такива които стават за бременни но не знам в БГ какво се предлага. А до тогава можеш да пиеш витамин С и да си плискаш лицето със студена вода - аз съм слагала студена мокра кърпа на лицето и лежиш така с нея много облекчава.
Не отваряй да проветряваш сутрин защото тогава алергените са най-много във въздуха и най-добре стой в помещения с климатик - той филтрира въздуха и прочиства. Аз лично си мия и косата по-често в този сезон за да се отървавам от праха и алергените. Простички неща са но много помагат като се правят редовно и комбинирано.

# 658
добро утро на всички  Hug  Hug

# 659
Добро утро Hug
Съни, лоша работа с това кръвно, но слушаи лекарите и дано да се нормализират нещата Hug
Хариелка, как няма да се сетя за вас...мисля ви Heart Eyes Стискам палчета за днес и те чакаме с прекрасни новини Praynig

Общи условия

Активация на акаунт