Октомврийче,дай на мама знак-ритни коремчето й с крак!

• 26 212
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
shemet_neveroiaten , благодаря ти за съветите   bouquet днес съм по-добре, но вчера се бях притеснила, защото кихнах сигурно 100 пъти и непрекъснато си духах носа. Днес ще си стоя вкъщи и никъде няма да мърдам за по-сигурно  Wink
Хариела,   Hug

# 661
  • Пловдив
Добро утро!
Съниии,мило,много кофти с това кръвно,за първи път чувам такова....сигурна съм,че ти е било много зле.Как си сега? Hug
Хариелка,много ясно,че ще си правиш списъци.И ще мечтаеш,и планове ще правиш за малката бебка.Така се разсейваш и се настройваш положително.Според мен това е сигурна рецепта за по-спокойно състояние!
мари84,и аз съм така,но не е в много обострена форма моето.Търпи се и се проявява само понякога.Мен повече ме удря в очите-сърбят ме зверски и стават червени.
Днес отиваме на Марково на сестра ми на къщата,ей сега тръгваме.И в гората ще се разходим.А утре сме се замислили да идем на вилата,за един ден да я подготвим за по-дълго стоене-да проветрим,да изчистим,че все пак никой не живее там и се ходи няколко пъти годишно....та....сещате се какво ще е.Но пък дотам има мноооого дупки и аз се чудя дали да ходя.На мен от паветата и дупките в Пловдив ми става мноооого неприятно.На вас действат ли ви така?Много ми е гадно,имам чувството,че ще изсипя бебето.... Whistlingужасно ми е.Та се чудя,дали е просто дискомфорт,или е опасно за бебо?Вие знаете ли нещо по въпроса?Как се чувствате при дупки и павета?
Айде,тръгвам!  bouquet Hug

# 662
Здравейте момичета.И аз се разболях.Чувствам се ужасно,носа ми тече,гърлото ме убива и се чувствам като разглобена..А малкия никак не ми влиза в положение Simple Smile Преди време пак се бях разболяла така и не можах да намеря капки за нос,които да ми помагат.Беше ужасно,какво ли не пробвах-стример,цитросепт..то май друго не може.Този стример ми се вижда изключителна глупост-промивки на носа..ми аз мога да си го плацикам и със солена вода ако си поискам.Ако някой се сеща за лек какъвто и да е за гърло(ям мед с лимони и мисля да ям сладолед..чувала съм че помага)и нос-отворена съм за всякакви идеи.Как може да ми се случи,нямам време за боледуване!Много се ядосвам!
labella-не се притеснявай за кръвното си,не е толкова ниско.Аз изкарах цяла бременност с такова кръвно без никакъв проблем.А колкото за бебчето- всички си го мислим..дали е добре,дали не му е станало нещо без да разберем..(особено аз,като се има предвид колко е преживяло горкото)не се притеснявай и мисли позитивно Simple Smile много помага  Naughty
Съни-много лошо,че си изкарала такава гадна вечер в болницата,за жалост не мога да помогна със съвет,само мога да стискам палци да не се повтаря. Praynig

# 663
  • Пловдив
 Добро утро, момичета  Hug

Съни, дано това с ниското кръвно не се повтаря.Много неприятно, но сега си лежи и почивай  Hug
 Аз също съм с ниско кръвно и няколко пъти съм припадала,но преди да забременея,беше ужасно даже са викали линейка вкъщи,бях изкарала акъла на милото единия път,направо в безсъзнание.  Сега само се надявам да няма такива инциденти,макар че често ми причернява напоследък. Сигурно е от жегата.
 Ние днес ще се разходим сред природта,но само по сянката,че много пече от сутринта.
 Хариелка  успех днес на прегледа  Hug Hug Hug
 А болничките да се оправят бързо  Hug
 Приятен ден   bouquet

# 664
  • варна
Здравейте ,момичета и аз да се оплача хващат ме гъбичките май  #Cussing out
Толкова ги мразя ,този гаден сърбеж  течение все още нямам дано и да не се появи  Praynig
Взех някакви мерки да го пресека ама май няма да успея.

Всички болни да озравяват и да се пазят повече  bouquet Hug

# 665
Здравей на всички:)Отдавна не съм писала,понеже бях от един месец на гости в Турция...Там разбрах и за пола на бебчо...Очаквам да се роди момченце:)Причтен ден на всички мами...

# 666
Здравейте момичета!
Леле колко сте изписали сега започвам да ви чета  за да наваксам Grinning
Отдавна не съм писала така че набързо да спомена, че прегледа ни на 16-ти мина добре, получихме резултатите от късния БХС, които също са наред. Ние онзи ден се върнахме от почивка в к.к. Циков чарк, която ни се отрази много добре. Сега с нетърпение очакваме да дойде 09-ти юни за ФМ при доц. Томова и дано вече тогава бебчо да пожелае да си покаже пола, а и всичко да е наред разбира се.

Пожелавам на всички болнички бързо да оздравяват Hug

# 667
Хариела, пожелавам ти всичко да е наред.

# 668
Desert`Rose , приятно изкарване в Марково днес Simple Smile И на мен паважът ми е отвратителен- чувството е ужасно и гледам да избягвам да минавам през улиците с паваж  Peace

# 669
Привет, момичета!  Hug

Наминавам да ви видя. Не очаквах да сте изписали толкова много през почивните дни!  Whistling

Аз тези дни прекарвам много време в търсене на идеалната детска количка - направих си списък и чек лист с предимствата и недостатъците на всеки модел, който съм си харесала. След това мога да издам труд, толкова листа изписах (и не съм приключила)...  smile3529
В тази връзка, искам да питам мамите от Варна: знаете ли къде продават колички на Neo Nato? Прочетох, че имало някакъв магазин на бул. "Цар Освободител", но това е доста широко понятие. Някой знае ли как се казва магазинът и къде точно се намира? Впечатлих се от описанието на количките, но все пак не ми се рискува да поръчам направо, без да съм видяла и пипнала.

Hariela, успех на прегледа днес, миличка! Ще стискам палчета и на крачетата всичко да е наред с двете ви с бебка.  Praynig

Sunny_girl, mimenceto123, Zeirna и всички други болнички - да оздравявате бързо! Няма да се давате на някакви си болести!  Hug
Zeirna, когато аз боледувах, ползвах Куикс спрей за нос, а също и Тантум гел - подобен е на Ринолекс и помага, ако ти е запушено нослето. Предимството му е, че има дълъг накрайник и се впръсква по една дозичка по-надълбоко в ноздрите. Не пречи да опиташ, пък дано ти помогне някое от двете!  Peace

# 670
Windy,много благодаря за съвета,ще го пробвам обезателно.  Hug

# 671
Здравейте!И  аз от 3 дена съм болна ,гърло,хрема,кашлям и ми е отпаднало ,но днес поне не ми е вече отпаднало.Пръскам Биопарокс в устата и носа,хомеожен смуча рез час,мукоплант сиропи още 2-3 вида хомеопатични.Дано се размине от нещо сериозно.
И аз се ровя в едни сайтове за колички и виждам,че в чуждите сайтове са наистина по ефтини
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydispl … 1_14051_-1_10001_
http://www.mamasandpapas.com/range/travel-systems/5866/,ама тук няма цени  или аз не намирам newsm78
 Айде довечера пак ще пиша,че сме на село newsm57

# 672
покана за Уинди и Галя
http://www.facebook.com/index.php?lh=8933bcd79c4b40a4a95f75fc28d99f0e&#!/event.php?eid=112337575516578

момичета, нищо не казвате за нашето легло-дългосрочна инвестиция Wink голяма шаренийка, а Whistling Лили ще си го ползва, пък нали на бебето щяла да си подари кошарката. после на него ще спят и двете. аз количка си избрах-втора употреба, ползвана 7 месеца, в комбинация с кошче за кола, за 200лв.-Cangaroo Kids Tour  Peace
Suny,ти изби рибата с това кръвно ooooh! то и аз ходя като на две ракии напоследък.......
иначе вече съм по-спокойна, след като вече доста често през деня усещам беборана Heart Eyes

# 673
Хейй,момичета Hug Hug Hug

Аз съм по-добре,определено.Пия си повече течности,стоя на хладничко вкъщи.Сутринта излязох към 9 и се прибрах към 12,преди да стане горещо и сега мислим пак да излезем на разходка с детето,но след 5 часа.

Цял ден си търсим хотел в Поморие,направо ми пламна главата...Голямо търсене беше,голямо чудо.Спряхме се на няколко хотела и ще видим какво ще изберем,но до края на юни,най-късно до началото на юли трябва да запазим места.Заради работата на ММ можем да отидем само от 30.07 до 06.08,а на мен ми се искаше да отидем по-рано,най-вече заради горещината,а и с големия корем...Ама карай,ще ходим на плажа по-малко,но....

Всички болнички да оздравяват бързо! Praynig Hug

Семра,честито ви момченце!

Калиопа,много кофти неща са се случвали при теб с това кръвно. ConfusedДано сега не се случват подобни неща,че е ужасно! Hug

Хариелче,айде,чакаме те с добри новини след прегледа! Hug

Дезъртче,приятно изкарване днес(ако не сте се върнали вече) Hug

Оххх,айде да ви оставям и да се приготвям за разходката. Hug Hug

# 674
  • Варна
Здравейте ,момичета и аз да се оплача хващат ме гъбичките май  #Cussing out
Толкова ги мразя ,този гаден сърбеж  течение все още нямам дано и да не се появи  Praynig
Взех някакви мерки да го пресека ама май няма да успея.

Какви мерки вземаш превантивно?
Момичета, може ли паролата за албумчето?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт