Октомврийче,дай на мама знак-ритни коремчето й с крак!

• 26 252
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Добро утро, момичета  Hug
Честит празник на всички празнуващи   bouquet
Болничките бързо да се оправят  Hug
Пожелавам ви едни прекрасни почивни дни, пълни с много положителни емоции! Починете си, забавлявайте се и без никакви притеснения  Hug  Hug

# 631
Добро утро!!!!
Изчетох ви,но ми е боза в главата.
Потресена съм от историята на Zeirna,но важното е че е с хубав край.
А гледам и другите момичета са се похвалили с добри новини.
И момите се показаха,браво!!!Честито и на момците!!!
За имената доста сте писали -сина ми исках да е хем и на двамата дядовци ,хем и на никой и успях.Но всеки който ме е пита как се казва прави асоциация с Стилия Петров.И в действителност беше така-докато се чудих какво да е името ,влезнах в пощата си и отстрани на рекламен банер пишеше нещо/вече не помня какво за Ст.Петров/ Joy
Сега ми се въртят няколко имена,малкия навсякъде разправя,че ще има сестричка и ще се казва Ели newsm78.Това пък от къде го измисли незнам.Може би от на една приятелка детенцето-казва се Елис.
По въпроса за количките -имам една от баткото в зелено,която отлежава при майка и най-вероятно пак нея ше ползвам.Бях я обявила за продажда дни преди да разбера,че съм бременна
Изключително доволна съм от нея,много е стабилна,за който питаше за триколки и маневрена.Коша съм го ползвала и като кош за кола.Сега обче ще ми трябва повече място за багаж в колата и ще купя на Quinny Zapp с кошница .Пак триколка.
Алтер Его знаеш ли каква е разликата между кабрио и пебълс на макси кози?

Стокки ми е много при сърце,но трябва апартамент да купуваме и няма как да оотделя 3 бона за количка.
Джордани имах лятна количка ,също бях много доволна от нея.
За кърменето и моите наблюдения са,че малките гърди кърмят повече време JoyАз съм мама цоцолана,но кърмих едва 6 месеца и то с дохранване вечер.
eli_manСега видях,че нашите батковци са набори с два дни разлика

# 632
Здравейте, момичета!
  Да се разпиша и аз -вчера бях на преглед.Чакаме момченце stork-boy
Таткото е много щастлив.А на мен ми стана малко тъжно че вече няма да връзвам панделки и да слагам шарени роклички./Моята дъщеря е вече на 7 г./ Мм ме базика че нищо не ми пречи да го направя и да го снимам в къщи ако толкова много ми се иска. Joy JoyНо да се роди живо и здравичко.
Иначе с бебчо всичко е наред.
Исках да ви питам -вие правите ли някакви упражнения за да се поддържате ,доколкото е възможно.Аз намерих това в You Tube http://www.youtube.com/watch?v=NEyyn2sfyx4. Изглежда лесно изпълнимо и е само половин час. jump
Аз за мое най-голямо съжаление не мога да ходя на плаж и да се пека, защото имам проблеми с разширени вени, освен това цяло лято ще трябва да ходя с еластични чорапи  в най-големите жеги  : sweating sweating
Sunny пожелавам ти бързо да се оправиш и на всички болни също!!!!
Весело изкарване на почивните дни!!!

# 633
Алтер Его знаеш ли каква е разликата между кабрио и пебълс на макси кози?

Единственото, което виждам е тази възглавничка, която има Пебълс (тя е като пирамидка) и се слага на извивката на столчето при по-малко бебе, за по-равно положение на гръбчето. Не съм особено запозната обаче и трябва да се пита там където ги продават Rolling Eyes

# 634
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Честит празник на всички празнуващи и от мен!   bouquet   bouquet   bouquet

Дес Петева, честито ти розово вързопче!   bouquet

Марина, на теб пък честито синьо вързопче!   bouquet

Желая хубав ден на всички ви! Разхождайте се и зарадри мен!  Grinning

# 635
  • варна
здравейте ,тук времето е много топло ,излязахме да разходим кучето докато стигнем до градинката ми се опече мозъка ,такива експерименти повече няма да си правя  Naughty
marina_n  честит ти мъж  bouquet

# 636
хоп, здравейте от мен!

Zeirna най-вероятно е от това, че го вдигаш и аз съм имала подобни болки. Ти най-добре би могла да се усетиш дали заслужават лекар, но при всички случаи си вземи но-шпа. Моята лекарка винаги това ме съветва - 3х2 таблетки, курс от 5 дни. Съвета ми е да избягваш да го вдигаш, само в най-наложителните моменти и то не рязко. Когато Сузи още не беше прогодила, а аз бях в първите месеци си я водих навсякъде за ръчичка - допадаше й доста.

Ние днес сме на сватба и сега дребишка спи и събира сили, че довечера ще сме сигурно до 9-10 часа. Малкото човече ще е нещо като шаферче, защото е племенница на младоженеца Simple Smile

Кисса благодаря за информацията и със здраве да си ги носиш щом са ти удобни. Моята Пиротска е Шишман, че ми е по-наблизо.

Някой беше питал за колички Джордани - при старите модели, какъвто имам аз, летния им вариант според мен е тесен в горната си част. При по-едро бебче със сигурност би било неудобно. Новите може би са по-широки - нямам наблюдение. Иначе като цяло са много удобни, маневрени, компактни и леки, което беше голям плюс в моя случай.

marina_n хубави са упражненията и според мен си заслужава човек да ги прави, когато състоянието му го позволява. На мен ми се е случвало да имам леки болки и въпреки тях да излезем на дълга разходка - организма ми се настрои, че това е положението и дори отминаха Simple Smile

Хубав слънчев ден на всички.

# 637
Кисса благодаря за информацията и със здраве да си ги носиш щом са ти удобни. Моята Пиротска е Шишман, че ми е по-наблизо.

Някой беше питал за колички Джордани - при старите модели, какъвто имам аз, летния им вариант според мен е тесен в горната си част. При по-едро бебче със сигурност би било неудобно. Новите може би са по-широки - нямам наблюдение. Иначе като цяло са много удобни, маневрени, компактни и леки, което беше голям плюс в моя случай.

Сега май и съседки ще се окажем newsm78. Ако искаш пиши ми на лични къде сте и може да бутаме количките заедно някой ден Hug

За Джордани забравих да пиша. И аз имах стария модел и напълно подкрепям горното изказване. Обаче какъв кош за багаж имаше, това най ми харесваше Grinning. Новите имат хубав дизайн, но нямам наблюдения върху употребата им или да съм чувала мнения.

# 638
Здравеите от мен Hug
Къде се загубихте всички? Сигурно сте по разходки Laughing
Съни, добре ли сте? Притеснявам се за теб Sad
Хариелка, вие утре ли бяхте на преглед?
Ние сме добре, вчера се разходихме с приятели из природата, колата ми се развали и сега сме я оставили на ремонт, но иначе изкарахме много добре Laughing
Днес отиваме да видим родата на приятеля ми, че не сме се виждали от Коледа Wink

# 639
Вчера времето беше прекрасно тук, и ние бяхме на разходка.
Бях прочела, че питате за ФМ в Сливен.
Аз като се интересувах, всички медицински лица тук, които питах, ме пратиха в Стара Загора.
В Сливен имало 3D, даже и за 4D чух, обаче нямало специалисти.
Аз ходя при една жена, която ми препоръчаха, чух и за други специалисти ( една приятелка ми каза ), само че не ги запомних и ще и се обадя допълнително, ако някой се интересува.
Аз се изкушавам да отида и към София за ФМ, само че ми се вижда много пътя и да ходя сама...

# 640
Здравейте на всички мами в този хубав и слънчев ден. Включвам се с много вълнуващи новини - ЩЕ СТАВАМ И ЛЕЛЯ за пръв път  newsm44 newsm44 newsm44 Много се радвам а няма с кой друг  да споделя че засега е тайна Simple Smile))) Все се притеснявах че изпреварих сестра ми защото е по голяма от мен и сега много се радвам Simple Smile Едвам успях да заспя снощи от радост!! Сега почвам да се моля всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 641
supermum,честито.Лека и безпроблемна бременност на сестра ти.
•°o.O Blueberry O.o°• ,както и други момичета които се интересуват за ФМ в Стара Загора с две ръце препоръчвам д-р Тодоров. И ако идвате насам обадете се,ще се радвам да се запознаем.
Алтер Его,благодаря.май ще трябва да разпитам в магазините,ако изобщо ги има тези модели тук.
Упражненията и на мен ми изглеждат лесни,друг е въпроса дали ще имам стимул да ги правя сама в къщи.Най -много да накарам хлапето да се чекне с мен Joy
Хубав ден на всички!!!!!!!

# 642
  • Sofia
Здравейте, мацки!
Ей, големи разходки правите..., ама само така...  Grinning

Супермам, честито за сестра ти! Наистина много хубава новина, винаги е хубаво да разбереш, че някой чака едно малко човече!  Grinning А ти какво се притесняваш, в тези работи ред няма, на който, когато му се случи. И сестра ми е по-малка от мен, пък роди преди мене и то племеннка ми на 5 години ще стане вече. Тя ли подрани, аз ли закъснях (май второто), ама така се случи. Но в това няма никакво значение, важното е всеки да си има дечица и да са живи и здрави!  Praynig

Смуси, да миличка, утре сме на преглед с бебка. Ти как се сети за нас?  Hug С такова голямо нетърпение го чаках този преглед, за да видим как вървят нещата, а в същото време умирам от страх какво ще ми каже док ... Той е прав, като ми каза, че ще взема да развия фобия от тези прегледи...

Аз вчера нещо пак се бях параноясала, то нали като лежиш вкъщи и само глупости мислиш..., та за да се разведря, си направих списък за това, което ще трябва да купим за бебка и какво ще ми трябва за болницата, представяте ли си ... Ще кажете, че съм стигнала вече 9-ти  месец и се приготвям за срещата с малкото човече...., защото нали съм доста рискова .... Ама да ви кажа това донякъде ми помогна, поне насочих мисълта си към хубави неща... Че даже и помпа за кърма си избирах..., абе ...

# 643
privet ot Ruse i sorry za latinicata Peace
vchera kupihme tova leglo s rakla za nashite deca

http://www.irimbg.com/

supermum, chestito! iskam i az taka Hug

# 644
Здравейте  Hug
 Tired Два-три дни не съм писала,но ми е толкова ниско кръвното,че чак ми се вие свят от което пък ми се повръща. 90 на 60 ,вчера даже беше 82 на 52  Rolling Eyes и лекарката ми вика еми радвай се нали не е високо пии айрян със сол.... newsm78
Даже взех да се притеснявам за бебо да не му стане нещо  ooooh! след като аз съм с толкова ниско кръвно.  newsm78
 Blush Какви ли не натрапчиви мисли се въртят из главата ми като не съм била на преглед от 20 дни вече  #Crazy чудя се дали е живо дали е наред...  иначе като чели го усещам поне 2-3 пъти дневно  Blush, но пък като усетя въпросното трепнете,пърхане и си викам сега това бебо ли е пулса ли си усещам...
и ей така сама ще се побъркам  Laughing то защото ми е лесно.....

Някоя от вас има ли ниско кръвно? Знаете ли дали е опасно? Пулса ми варира по някой път е 60-70 друг път 90-100?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт