Новия каталог на Ейвън - въпросчета за някои продукти

• 6 922
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
цветовете не винаги отговарят , все пак фотошопа/корела  доста променя действителността ...
аз съм с такава кожа и коса и ми харесва - толкова е сочно на нейните устни Simple Smile

# 16
  • Пловдив / София
Някой пробвал ли е гланца на 3та страница,че ми харесва как стои на картинката.Ами на живо как ли е? newsm78

Този гланц специално не съм го ползвала, но мисля, че не си заслужава цената. Аз лично ползвам гланц на "Manhattan" Twist and Taste 2 in 1, чиято цена е 8-9 лв. Т.Е. по-евтин с близо 5лв., а и, смятам, ще се съгласиш, че марката "Manhattan" е по-реномирана от "Avon".
13.5 е цената на спирала , тоя гланц, молив за очи и розова чантичка за грим , ако си купиш продукти за 19 лева от каталога ...
на снимката наистина седи много добре , но никога не съм си купувала гланц на ейвън , та не знам какво е в действителност

Спец. за тази оферта в този каталог не съм разбрала наистина, но този гланц(Glazewear) по принцип си е скъп. Варира м/у 11-14 лв.

# 17
  • Бургас
Яна (2 в 1), мерси Simple Smile
За две-три намазвания ще стигнат, надявам се, да мога да преценя дали ми допада Simple Smile
оооооооооо, гарантирам че ще можеш да си го ползваш поне седмица

# 18
  • София
От кого мога да си поръчам нещо от този каталог?
Ами можеш вече да поръчваш, аз ще си пусна първара поръчка в четвъртък.
Бу, мострите ще ти стигнат за доста време. Така че смело си поъчай 10ина цвята  Mr. Green така хем ще видиш, кое червило ти стой най добре, хем ще имаш за всякакви поводи  Mr. Green

# 19
  • София
Тези златните червила имат ли мостри?
На мен ми хареса капучиното  Simple Smile
Аз ползвам предимно гланцове и мога да кажа, че съм доволна от Ейвънските, последно миналия път си купих от металическите - марвелос метал /скапа ми се латиницата  newsm78 /, доста е блестящ. В новия каталог ми хареса комбинацията на 97 страница - лака и гланца Аметист, особено лака  thumbsup
А гланцовете на редовна цена са 8,90, а намалена в момента 6,50, обаче аз не знам някой да купува на редовна  Thinking

# 20
  • Габрово
И аз да питам нещо - как си поръчвате ФДТ по каталог  newsm78? Как си улучвате цвета? Удачен вариант ли са комбинациите 2в1 ФДТ пудра (такова нещо има на стр.115 горе в дясно... И някой ползвал ли е това кремче пак на стр. 115 тонираното?

# 21
И аз да питам нещо - как си поръчвате ФДТ по каталог newsm78? Как си улучвате цвета? Удачен вариант ли са комбинациите 2в1 ФДТ пудра (такова нещо има на стр.115 горе в дясно... И някой ползвал ли е това кремче пак на стр. 115 тонираното?
Фон дьо тен отказвам да поръчам на някого,ако не е сигурен,какъв цвят иска.Или се поръчва мостра-всеки представител може да поръча или се гледа по цветова карта,която пак преставителят я дава,но и там не са много реални цветовете.Общо взето аз не рискувам да поръчвам такова нещо без да съм наясно,какво се очаква,защото после разправиите по връщането на продукта ще са за моя сметка.
Искай мостри!

# 22
  • До хладилника, който обичам
Девойки...а кой е най-новия каталог? Аз имам като последен кампания 01/2006, но в На пазар се говори за някакъв 'нов', където имало метър-жираф - аз нямам никакви животни в моя...

# 23
  • София
Девойки...а кой е най-новия каталог? Аз имам като последен кампания 01/2006, но в На пазар се говори за някакъв 'нов', където имало метър-жираф - аз нямам никакви животни в моя...

Жирафът е в Орифлеймския каталог за декември, ама май беше доста скъп  newsm78

# 24
Жирафът е в Орифлеймския каталог за декември, ама май беше доста скъп newsm78
Разгадах загадката, благодарение на Амидала. Simple Smile Цената е 15 лв, доколкото разбрах.

# 25
  • София
жирафчета   
Струва 15,90 даже  Shocked

# 26
жирафчетата са голям боклук, взех за беба 'Играчка за куклен театър Жирафчо' - за тези пари ще купя нещо 100 пъти по-хубаво!!!

# 27
ръстомерът се е свършил вече, дали ще има нова доставка - не е ясно

# 28
  • София
Mомичета, няма да мога да ви дам отзиви за спиралата в събота.... болна съм и не съм пускала поръчка... та ако не ви е късно, другата седмица  Hug

# 29
Наденце, оздравявай бързо.
Аз май първа ще докладвам за спиралата Simple Smile Поръчах я, дано не се разочаровам.

Общи условия

Активация на акаунт