Новия каталог на Ейвън - въпросчета за някои продукти

• 6 933
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
  • До хладилника, който обичам
Да се оплача и аз от "блестящата" спирала Аметист...нищо не й блести. Изобщо. Няма нищо общо със спиралата в каталога - рядко съм била така разочарована от козметика от каталог. Просто някаква кафява спиралка, то поне четката й да беше хубава (например като на Extreme volume), а то...Тц, тц, ядосвам се само...
За сметка на това гланцът от новата серия с метален блясък (Topaz patina  в случая) е хубав, приятно ме изненада.

# 91
моливите от последната страница са много меки и приятни, точно каквито ги обичам
вече съм заплюла и поръчката от следващия каталог Simple Smile

# 92
вече съм заплюла и поръчката от следващия каталог Simple Smile
Бубанка, мен ме е срам да кажа какво количество козметика съм набелязала от новия каталог... Направо разорително. Суета...В тази връзка, да попитам знаещите маските за лице от серията Naturals добри ли са? Доволна съм от Планет Спа маските като цяло, но тези не съм ползвала.
А също - за лосион за тяло с отмиване Skin so soft - отзиви?
А ФДТ Personal Match Matte? Как да позная кой е моя цвят - има ли мостри?
Дистрибуторката ми рече, че червилата Avon Gold нямат мостри и останах на сухо...

# 93
  • Бургас
В тази връзка, да попитам знаещите маските за лице от серията Naturals добри ли са?
имам само хидратираща серия Алое (старата) и Алое и авокадо (новата) - нищо особено....
много съжалявам за спиралата, аз си я поръчах сега Sad и крема с тониращ ефект дето Дуци не го харесва.
На тази поръчка получих почистващата маска на Pure Pore-Fection, на принципа на глинените маски е, хареса ми. Другото е фдт "Невидим воал" ..... матира, но ми се струва доста покривен (уж невидим де). Поръчвах без мостра на изуст. Маалко по-тъмничък ми е, ама след два-три часа става почти невидим  Wink - никакъв го няма и така повече ми харесва  hahaha, абе, аз ккаво искам за 3,90лв.... иначе кожата остава матирана и не лъщи  Peace

# 94
...и крема с тониращ ефект дето Дуци не го харесва. ...
Аз пък тоя крем го харесвам Simple Smile Даже гледам, че в следващата брошура е на 6,90 и ще си взема един - за запас, не друго Simple Smile

# 95
Бу, а слагаш ли нещо отгоре му - в смисъл пудра? И на мен много ми лъска кожата от него   newsm78

А видяхте ли в новия каталог серията Горещи аризонски пясъци - парафинени маски за ръце и крака и разни други парафинени истории?  Аз съм силно заинтригувана и сигурно пак ше се разоря Embarassed

Последна редакция: ср, 21 дек 2005, 02:13 от niika

# 96
Има ли най-новия каталог на AVON он-лайн?

# 97
  • Бургас
Има ли най-новия каталог на AVON он-лайн?
Още май не  newsm78. Следва 2-ра поръчка и след нея ще го качат .

# 98
Новата маска за премахване на токсините е много ефектна.Ще си поръчам още една на втора . Hug

# 99
В тази връзка, да попитам знаещите маските за лице от серията Naturals добри ли са? Доволна съм от Планет Спа маските като цяло, но тези не съм ползвала.

аз не харесвам нещата от тази серия за лице; Планет Спа са на светлинни години над тях!

иначе от аризонските ще си взема маските за очи и с парафина; от Сълюшънс не харесвам затоплящата и сигурно и тази няма да ми хареса

Бубанка, мен ме е срам да кажа какво количество козметика съм набелязала от новия каталог...

уф, аз и Орифлеймския съм си харесала много

# 100
  • София
Бу, имам го този фдт, за който питаш и съм доволна /аз съм със смесена кожа/, моят е Ivory и добре ми покрива, има мостри - 2,50 са 6 нюанса, поръчай си.
Златните червила наистина нямат мостри, аз си поръчах Cappuccino и ми харесва, не е ярко, блестящо е, като цвят е същото като Cappuccino от червилата Ultra Colour Rich, но малко по-блестящо.
За маските според мен определено на СПА-то са по-добри, иначе съм ползвала тази с прасковата и хидратиращата с алое, не са лоши.

Аз пък искам да питам за моливите на последната страница на каталог №1, някой получи ли такъв, защото на сестра ми в поръчката не дойде нито един цвят  newsm78

# 101
  • София
В тази връзка, да попитам знаещите маските за лице от серията Naturals добри ли са? Доволна съм от Планет Спа маските като цяло, но тези не съм ползвала.
аз не харесвам нещата от тази серия за лице; Планет Спа са на светлинни години над тях!
Аз имам един ексфолиант за лице от серията Naturals с масло от чаено дърво нещо си беше и маската хидратиращата с алоето. Simple Smile
Ексфолианта, меко казано, вони отвратително Twisted Evil, а може би това е характерната миризма за ченото дърво Thinking.
Почти никаква работа не върши. Количеството, които излиза от тубичката, някак си ми се размазва измежду пръстите и някак си нямам какво да нанеса на лицето. Не вярвам аз да е правя нещо както трябва.. Wink.
 Аз предпочитам по-нежни ексфолианти за лице с по-финни частички. В този частичките жулят повечко. Определено има по-добри находки от него.

Маската като че ли повече ми върши работа. Повече я харесвам нея. Peace
Но определено се ориентирам вече в избора си само към серията Планет спа и Anew. bowuu Peace

# 102
Аз пък искам да питам за моливите на последната страница на каталог №1, някой получи ли такъв, защото на сестра ми в поръчката не дойде нито един цвят newsm78

да, аз имам черно и бяло - много мекичък и приятен
в номер 2 ги има на същата цена

# 103
  • София

Хубав ли е? А бялото блестящо ли е? Аз си бях поръчала лилавия, ама не дойде  Sad

# 104
Аз пък искам да питам за моливите на последната страница на каталог №1, някой получи ли такъв, защото на сестра ми в поръчката не дойде нито един цвят newsm78

Ей, страхотно, аз също съм поръчала този черно и бяло и го чакам всеки момент. Тъкмо се притеснявах дали е хубав и вие ме обнадеждихте.

Иначе новия каталог е върха и аз толкова неща харесах, че не знам как ще казвам на мъжо какво съм си поръчала Confused

Общи условия

Активация на акаунт