Кошче за кола ?

• 2 962
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
На Макси Кози има едни такива за новородени, хем да не се кандилка, както казахте, главата, хем да не се сплесква (има и за в леглото такива приставки, но на други фирми).

Иначе плътните приставки за новородени към кошчето много добре пристягат бебето, но не знам с недоносените как е  Simple Smile

# 31
  • София
то такива приставки май си вървят с почти всяка кошничка.... но нямат особен ефект...

иначе имаше на сейфти фърст надуваема възглавничка, която уж я надуваш според  нуждите на детето, т.е. за по-малко бебе  просто е по-спаднала и като расте вралетлето по-надута... ама моят само като види каквато и да е възглавница и опищява света....Simple Smile

# 32
  • София
Може ли да вмъкна един въпрос.. не баш по темата но е по темата за столчетата за кола, а не видях друга тема.
Имаме домашен спор - може ли бебешкото столче да се сложи на предната седалка... според мен няма как да може... даже не е ли забранено със закон деца до незнам си колко години да се возят отпред.. Според приятеля ми обаче като съм сама в колата как ще го сложа отзад, като няма да мога да го наблюдавам какво прави.. и ако съм се била загледала по колите с деца в тях повечето били отпред  Shocked не ми се вярва нещо, но единствения довод за обратното, който се сещам е еърбега, а наща кола няма.. ако съм права, какви са другите причини против возенето на бебето отпред, да ги изтъкна и да приключа спора....

# 33
Може да се сложи отпред, но еърбегът трябва да е изключен и кошницата да е поставена обратно на посоката на движение.
Аз моето дете винаги съм го возила на задната седалка.

# 34
  • София
може по закон, дете до 10 години може да се вози на предната седалка, ако е със столче, еърбега при кошница се изключва.

аз обаче не бих, щото децата обичат да пипат, най-малко ми трябва някой да ми ръчка скоростите или другите копчета докато карам..(или на който там шофира де), а и от зад си е по-сигурно.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 19:33 от Angel_Dust

# 35
Аз пък редовно моят синковец си го возя отпред до мен в столчето  Peace Разбира се, еърбега е изключен. Някакси ми е по-спокойно като е до мен, въпреки, че и специално огледало си взех да го виждам като е отзад, ама повече се разсейвам, като го сложа на задна седалка  Peace Пък и на него му е по-приятно щото си зяпа през предното стъкло  Peace

Общи условия

Активация на акаунт