Ах че бързо минава времето!

Стискам палци Алето наистина да е добре. Може пък тази хрема да е заради зъбки наистина, дано да е това!
Събота и неделя го дават големи жеги и без дъжд- как бих отишла на плаж... еххх

Хубав ден ви желая!

от нас

. Казах и, нали захраних преди 2 седмици, какво месо, какъв жълтък.... Ето, виждаш ли ако беше захранила по-рано, сега бебето щеше вече да яде месо и жълтък и хемоглобинът и щеше да е поне 110-115.... Не, че това било толкова лошо, ама на нея и се искали такива стойности.
То за анемия се говорело под стойност 100, ама.....
С най-кроткия тон, който можах да постигна я питах дали е редно да пуши насред пясъчника, а тя ме гледа тъпо та тъпо и ме пита " е какъв е проблема". Мари, какво друго да ти кажа!!!! доизпуши си невъзмутимо и имаше късмет, че не бях пред цикъл, защото както тя тръскаше пепел над детето ми така щях да излея една бутилка вода на главата на нейното и да я питам има ли проблем. Ама нали си водя сама курсове по самоконтрол 
Пък той стърчи от месото, не е отвън та да съм го сложила .... и също не съм руса...... Та и по тази линия така приключхме.... нищо не се случи, даже си го платих....
, той един тих и скромен, ама хич не ми се мълчи и на мен в такива ситуации, особено пък що се касае за децата.
непременно ще се видим, ако ви се идва до Банкя.
, той един тих и скромен, ама хич не ми се мълчи и на мен в такива ситуации, особено пък що се касае за децата.

Но е весело!
Но е весело!
и ние сме така с живота, но и аз не го заменям за нищо 
До после!Препоръчани теми