Отговори
# 435
Здравейте! Днес черпя, защото Калина става на 6 месеца!

Ах че бързо минава времето! Simple Smile

Стискам палци Алето наистина да е добре. Може пък тази хрема да е заради зъбки наистина, дано да е това!

Събота и неделя го дават големи жеги и без дъжд- как бих отишла на плаж... еххх   grinning039

Хубав ден ви желая!  Peace

# 436
Честити месечинки на всички бебоци!   bouquet

# 437
 wavey от нас
Добре,че свърши предната седмица,щото аз бях пред свършване.......в понеделник дребния се обърна по корем и след няколко все по-уверени търкулки успя да изчезне от дивана за 60 секунди.Той порева,аз си плюх в пазвата.Няколко часа по-късно се докара като еднорог, след близка среща с  ръб.Минаха 3 дни и баткото подире му.Сега дивана е разпънат,отвсякъде заобиколен с възглавници,дребосъците заприщени вътре в двата края,но само след минути вече са едно върху друго, смучейки си взаимно ръцете.Вчера се ритаха за една гумена книжка,накрая всеки загриза по едно крайче и мирясаха.....за 5 минути.Днес смъкнахме нивото на кошарите,че акробатко Митко още не отворил очи,почва да мята кълки през решетката.
Историята с пюретата продължава да е цветна и звучна.Едното хем реве,хем отваря уста, на другото пък тъкмо натъпчем лъжицата и му идва приказката и се разхвърчават моркови и лиги  навсякъде.
Честита месечинка на Калина на Rosito_p  party006
Болничките дечица да оздравяват spoko
Приятни и слънчеви разходки с шошките и шошковците newsm68

# 438
Ох, да се оплача от мойта педи. Rolling Eyes
Днес водих Сияна да и поставят Хепатит В. Носих и резултатите от изследванията, да ги види доки.Сияна има хемоглобин 107, който след като потърсих инфо за стойностите при бебета, разбрах, че изобщо не е толкова лош резултат. Да, ама педи като каза: Хемоглобинът е нисък. Ти даваш ли достатъчно месо, жълтък? Аз  #Crazy. Казах и, нали захраних преди 2 седмици, какво месо, какъв жълтък.... Ето, виждаш ли ако беше захранила по-рано, сега бебето щеше вече да яде месо и жълтък и хемоглобинът и щеше да е поне 110-115.... Не, че това било толкова лошо, ама на нея и се искали такива стойности. doh То за анемия се говорело под стойност 100, ама.....

Моля, ако някой има инфо по въпроса, да  го сподели. Или майките, които имат малко по-големи деца да ми припомнят какви са стойностите при бебета, че аз съм забравила....

kremonsita , винаги ме развеселяват твоите постове. Ама не смея и да си помисля какво ти е с двама бандита сега, а пък като проходят.... #Crazy

# 439
Ох мами да ви се оплача, голям кошмар преживях преди малко, малкия се задави с пюре от картоф и беше голям ужас. Веднага му бръкнах в гърлото но извадих каръв и направо изтръпнах. Оправи се бебока сега се смее и всичко мина, но... Обадих се на педи каза че няма страшно това е от лигавицата която се възстановява от 15 до 30 минути. Ама се чувствам ужасно защото ми званна телефона и аз вдигнах като в същото време хранех Иван и стана белята, имам чувството че съм ужасен и безотговорен родител. Добре че ви има вас да има с кой да споделя, че ще се прасна. Дано Господ да пази децата ни.

# 440
Поли, с първата ми дъщеря не съм правила такива изследавния за хемоглобин, в чужбина не  правят профилактични изследвания, само при нужда, сега с Алето също не мисля да правя, сигурно педиатърката ще ни прати.Мисля, че хемоглобинът ви е ок, не се вкарвай във филми.
margoot , разбира се , че си най-добрата майка!Просто се случва, дори и да не ти беше звъннал телефона.
Поли, ами то при нас май нещата са по-лесни!Имаме планове да живеем от наемите на апартамента и къщата , които имаме във Франция.А според мъжа ми ако не ни хареса тук , винаги може да се върнем обратно, те така или иначе ще му пазят работата, а дори и да не я пазят той веднага може да си намери нова.Всички ни казват така, дори и аз започнах да се убеждавам, след 10сет месечния си престой, но пък от друга страна много ми е хубаво да съм до близките си.Ако можеше всички да живеем заедно там Hug

# 441
Поли, с първата ми дъщеря не съм правила такива изследавния за хемоглобин, в чужбина не  правят профилактични изследвания, само при нужда, сега с Алето също не мисля да правя===
Хемоглобинът не е единствения важен показател за анемия, защото тя е различни видове. Ето, Гошко има добър хемоглобин, но отчайващо ниско желязо 5,4 при стойности от 10-30 единици.. По принцип по ЗК се пуска само ПКК, което не включва желязото и е голяма тъпотия - бодеш детето за нищо! Аз си искам от педиатърката да ми дава направления за много показатели накуп, като ще мъча бебо поне да има резултат.
За захранването, месо и жълтък ....... мога да кажа само ТАЯ ЛУДА ЛИ ЕЕЕЕЕЕЕЕ! Жълтък дори при ранно захранване се започва след 9ти навършен месец. На 6м бебе за какво говори.

мари, днес бях пак в Банкя с двете деца на разходка. казвала съм, че много ми е приятно там. Та сядам на едно барче с детски съоражения до него. Друсам Гошко да зяпа пейзажа, а каката играе отстрани. Идва една "майка", влиза с детето си ВЪТРЕ в пясъчника, защото то ходи още нестабилно и пали цигара  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Излязох от кожата си, но стиснах зъби, рекох си няма да правя скандали, ще си скапя настроението, а тя по-умна няма да стане. Е да, но в едни момент не издържах - започна да си тръска пепелта насред пясъка над децата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire С най-кроткия тон, който можах да постигна я питах дали е редно да пуши насред пясъчника, а тя ме гледа тъпо та тъпо и ме пита " е какъв е проблема". Мари, какво друго да ти кажа!!!! доизпуши си невъзмутимо и имаше късмет, че не бях пред цикъл, защото както тя тръскаше пепел над детето ми така щях да излея една бутилка вода на главата на нейното и да я питам има ли проблем. Ама нали си водя сама курсове по самоконтрол  Crossing Arms
после поръчвам кюфтенце за каката, да хапне. Започвам да го чупя с вилицата и се проточва отвътре един вграден косъм..... Извиках сервитьорката да и кажа - тя го погледна и отсече "Готвачът ни е мъж, а този косъм е рус"  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Пък той стърчи от месото, не е отвън та да съм го сложила ....  и също не съм руса...... Та и по тази линия така приключхме.... нищо не се случи, даже си го платих....
на мен не ми издържат нервите на ежедневната простотия с която сме принудени да живеем тук, пък не знам само аз ли се впечатлявам толкова....

# 442
За който се интересува от плуване за бебоци -
хотел Ясен Банкя
понеделник и четвъртък от 17ч за деца под 2г.
Цена 5лв за придружителя или карта за 10 посещения в рамките на 1 месец за 30лв. За бебето не се доплаща (поне по първоначална информация). Басейнът е средно голям, водата приятна на пипане, помещението силно затоплено. Искат предварително записване по телефон, защото групите започвали да нарастват. Мисля да се пробваме скоро.

# 443
Добра, сещам се за заведението, и ние често сядаме там като е хубаво времето.Нямам думи, и аз съм попадала в подобни ситуации , мъжа ми все вика да си трая, един вид , че съм била с претенции Sad, той един тих и скромен, ама хич не ми се мълчи и на мен в такива ситуации, особено пък що се касае за децата.
От детската на свекърите водят там децата да плуват, но аз никога не съм ходила.Имаш ли представа колко градуса е водата?
Тези дни в детската градина очакват да им докарат малък надуваем замък, свекъра ще прави за приемните деца една гъбка, ще нещо като лафка, ще продават безалкохолни , кафе, сандвичи.Децата ще стопанисват замъка и лафката, каквото си изкарат ще е за тях.Искат да ги научат на отговорности и труд, пък и да имат малко самочувствие.Ако се наканим другия месец да дойдем, Дая да тества замъка Grinning непременно ще се видим, ако ви се идва до Банкя. Hug

# 444
Добра, сещам се за заведението, и ние често сядаме там като е хубаво времето. Нямам думи, и аз съм попадала в подобни ситуации , мъжа ми все вика да си трая, един вид , че съм била с претенции Sad, той един тих и скромен, ама хич не ми се мълчи и на мен в такива ситуации, особено пък що се касае за децата.
...
И моя мъж ме кара да си трая, аз даже опитвам  Mr. Green Но в някой ситуации колкото и да искам не успявам.
това, което ме изумява е, че на хората не им се занимава. А става въпрос за техните деца!!! Имаше още 2 майки със съвсем малки дечица, нито ме подкрепиха, нито реагираха. Обърнаха гръб и се правиха, че ги няма, а пясъчника 2 на 2м. Тази коза тръскаше навсякъде, а дребните насядали долу.
За басейна - не питах за Т, но пипнах с ръка, приятна, без да е много топла. Предполагам около 28-29 най-много.
В банкя сме редовно, така че ще се видим  Hug

# 445
Rosito_p, честита месечинка на адашката (казва се като нашата кака) Mr. Green, да расте здрава!

Добра, браво за търпението ти, аз както съм се изнервила напоследък, не бих издържала на тази простотия с кротък тон. #2gunfire   ooooh!

Мари, как е Алето, ходихте ли да я прегледат?
Ние днес минахме на контролен преглед, хрипчетата на мишлето са напълно изчезнали и е почти здравичко. Ще си продължим антибиотика още малко докато завърши пълния курс, пък дано да нямаме повече проблеми, че се побърках от притеснение тези дни. Решила съм да спра каката от ДГ през месеците юни и август, малко нанагорно ще ми дойде, ама предпочитам да не носи нови вируси и настинки (то и това не е гаранция де). Crazy

Банкя и на мен ми е от любимите местенца. Heart Eyes

# 446
...Решила съм да спра каката от ДГ през месеците юни и август, малко нанагорно ще ми дойде, ама предпочитам да не носи нови вируси и настинки (то и това не е гаранция де). Crazy
извинете ме, за  тази страница  Embarassed
каката и аз ще я спра, но не заради вируси. Уви, все се разболява като не ходи на градина и досега никога оттам.
В къщи с девете ми е много по-спокойно отколкото само с дребния. Забавлявам ги на куп и те помежду си се веселят. Само организацията по излизане ми е малко сложна, че обличам едното, друото, първото междувременно се наакало - събличам се мия .... нааква се второто ....  Mr. Green Както казва мъжа ми, напоследък живота ни е лайна, болести, рев и преобличане  Whistling Но е весело!

# 447
Както казва мъжа ми, напоследък живота ни е лайна, болести, рев и преобличане  Whistling Но е весело!

Laughing Laughing Laughing

# 448
Добра, Grinning и ние сме така с живота, но и аз не го заменям за нищо Hug
Кимбърли, добре е , хрипчетата са от задната хрема, днес педито гледа гърло и преслушва, стичат се секрети назад, но аз правя инхалации , давам хомеопатия и капя Низита и физиологичен разтвор.Радвам се ,че вие сте добре Hug

# 449
Здравейте момичета:)

Добра,Мари,вие сте страхотни!Прегръщам ви силно за позитивното отношение към живота и трудностите:)Това с живота дето мъжа на Добра е казал искрено ме разсмя...ама си е тска...то с едно е така...пък при вас с две...Като гледам аз как се сдухвам от дребни неще покрай Алексчето,не знам ако имах две в момента...

Кремониста,а пък вашите случки направо ме съсипват от смях...ама ти си знаеш какво ти е и на теб:)

Ние сме добре,таткото ни замина за Лондон,но поне баба ми пак дойде малко,че ако остана толкова дни сама не ми се мисли...Simple SmileДо после!

Общи условия

Активация на акаунт