Честити месечинки на празнуващите днес ако има такива.
само като му направя многоооо смях да се засмеее с глас тогава бутам лъжицата 
докато я биеха малкия се стресна и в момента който си поема дух да заплаче и замръзна с отворена оста лекарката почна да скача да го мокри ужас беше!!! после почнаха да викат пое си въздхух в продулжение на 1-2мин ужас беше... вече няма да ходя сама като му бият ваксинки ще карам моя мъж даидва с мен и да го държи
мииличкото ми така се стресна катопочнаха да викат те да го мокрят....
уф много сложно ми се струва с това захранване 

Добре че всичко е минало и дано няма някакви проблеми тази вечер. Ох с тия ваксини, честно откачам и аз, но да ви кажа пък ме е страх без тях... и не смея да ги откажа.

няма вече да ми разревават детето, че тя ми е една гласовита, като ревне и разревава и другите бебета пред кабинета. 

. Струва ми се, че доста ще се забавляваме и мацаме
.
От лигичките, от това че постоянно пъха играчките в устата си и от жегата също. Отново само на едната бузка. Водих я на кожен лекар и ни казаха лек дерматит. Да мажа с Биодерма Атодерм ПП. Аз мажа с А-дерма, мия с душ-олиото Нахтхерцен и чакам уж да мине, но гледам че и на гушката има от спарването...Иначе по телцето никъде няма и пъпчица, но по личицето от как се е родила постоянно я мъчат. изключвам вариант да е от храната. Давала съм само картоф, морков и тиквичка и пу-пу хапва с удоволствие...

...
Препоръчани теми