Отговори
# 75
В Руската църква ще сме.

# 76
Josepha   Браво на теб. Успя да ме изненадаш. Не съм очаквала такава реакция от тяхна страна. Както казва моя мъж, почват да се случват нещата в тая държава (ама аз още не вярвам)

Това са самоубийството  Joy Joy Joy може и за групово да помислим Joy

И ние заспиваме само на гърда. Това ме тревожи ама не мога да го променя:(

Монкас и ние сме с вашите мерки. И аз мислех с оризова каша да захранвам,но ми казаха че кашите се препоръчват за бавно надаващи деца и май ще мина на зеленчук.

Времето само изглежда студено. На вън е доста приятно. Ние направихме кратка разходка.

# 77
Браво  Laughing Ако повече хора се оплаквахме, друго щеше да е отношението към нас  Mr. Green

Николета, нормално е да сте с ниско тегло, пробвала ли си да му сложиш по-голяма дупка на биберона за да изяжда повече  Rolling Eyes Де да знам, нали трбявба да мине 6 кг. На нас ни казаха ако задържим тегло да ходим пак в нкб...

с 3 капки му е биберона той от малък яде с по-голям... изнервяше се като е малък и педиатърката ми каза да взема голям  Simple Smile

# 78
Josepha , явно им взимаш страха, където и да се оплачеш. Браво.  smile3501Само така може постепенно нещата в България да се променят.

За времето,, то в Англия откога се е стоплило   Nature Sunnyи са едни летни температури. А пък при нас студ... cold Побърка се това време и това е...

Аз днес дадох за първи път пюре на Сиси. Направих и картофче с кърма. Смятам, че и хареса newsm78, то ако може да се прецени от една лъжичка.... Но го изблиза с желание, като котенце беше, незнае как да гълта и ближеше от лъжичката... Mr. Green

Като сте се депресирали и мислите за масови самоубииства, кой ще ви гледа след туй децата.... Joy Joy Joy

Отивам да хапна нещо сладко( но без Нирвана), че и мен ме хваща депресийката от мрачното време.

# 79
 лелееее  ,  anich -Искам да ви пусна много сладка и интересна статия за мамите на стрелчета - знам , че имаме и козирози и скорпъончета, но май стрелчетата преобладаваме , дано не се сметне за спам     
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=375

за хороскопа мога само да кажа: *олеле майкоооо*- ще ни бъде много интересно със стрелчетата smile3521 и забавно Joy Joy Joy

# 80
Еха ето че нова тема си имаме вече ,а аз още да не съм писала. Ама то аз от сутринта чета ли чета, немога да изчета всичко, защото мойто момче не мислеше ,че трябва да пия кафе на спокойствие  Mr. Green После пък комп-а почна да ми се прави на интересен, тъкмо напиша 2-3 реда и забие и се самоизключи... ще му видя скоро сметката ,ама да видим кога ще откача  #Cussing out та така сега да видим дали ще мога да се впиша ...

Мацки, наистина времето е мегадепресивно...Ако си пусне човек някое парче на Нирвана, примерно, преспокойно може да помисли и за самоубийство. Joy  Joy  Joy   Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Добре че прочетох тези редове още сутринта ,та се развеселих. Ама си е така, направо да откачи човек. Сега пък грее яко слънце при нас, но вятъра е як, предполагам ,че ако излезем ще ни отвее нанякъде... дано поне е на по-  хубаво място Simple Smile Мен много яко ме цепи днес глава ,ама че как няма ... първо мойто редовно недоспиване явно си казва думата вече, второ тази рязка промяна на времето ме убива и смазва. Имам чувството че съм препила яко предната вечер, после че са ме били здравата и накрая стадо слонове са минали през главата ми...  Tired не мога да намеря подходящ емотикон за да ви покажа как изглежда и се чувствам.

На всичко отгоре малчо пак ми се обрина и то многооо гадно. Едни ситни червени пъпчици... имам чувството ,че яко сърбят, въпреки че той е доста спокоен. Е и пак не разбрах от какво е ... че е от някоя от мойте " диетични" храни, с които се тъпча е така ,ама ... много съм зле значи, едно криво ми е сега. Дано да му мине бързо пък аз уж съм се зарекла вече да внимавам какво ям  Praynig
Ние в събота сме на ДК, може би ако се оправят обривите и док каже ще сложим и втори прием на ваксините. За това също ми е едно спечено... меря го моя човек на кантара ( то нали аз съм все отгоре на кантара да се тегля , та реших и него да измеря ) ама нещо само 300гр го изкарвам да е наддал  от миналия месец Sad Малко ми се вижда, като се има предвид, че той досега все около и плюс 800гр... та така при нас ... иначе сме добре   Grinning

Жозефа Браво,че си поставила на място софийска вода ... само така. Много се кефя като някой успее да постигне нещо, дано да има ефект от писмото ти ,а не само подаръка и да си продължат по стару му. Хубаво е,че все пак не са ти пратили кофа да си сипваш резервна вода ,а букет ... може би има надежда  Mr. Green
Трябва да мина на обучение при теб, че днес пак ни спираха тока... явно плачат за гневно писмо ... миналата седмица цялата го спираха през деня за по час -два , сега от днес пак почнаха ... ей аман  #2gunfire ама не ме бива в писането, иначе ехеее имам си стимул от теб Simple Smile

За заспиването на гърда ние съо заспиваме, но в момента в който го сложа да си легне на леглото или дивана отваря очите и ми се смее. Пробвала съм да си го гушкам, че дано поспи повече, но резултата е точно 10 мин и пак се събужда. Та това с гърдата не ни приспива много .

Ей ANGYA тази пицария аз много я харесвам. Единствения минус е може би  местоположението й, въпреки че мен ме устройва. Може пък да вземем да хапнем там някоя събота с вас Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 16:01 от mama_Iva

# 81
Най- накрая се завръщаме от дълга почивка, а вие сте изписали цяла тема. Запис и започвам да чета назад!!!
Поздрави на всички!!!

# 82
Бебешондел, страхотен празник сте си запланували. newsm10 Дано случите на хубаво време и малките кръщелничета са спокойни и весели. Някой беше питал, но май не съм видяла отговор, махнала ли гипса на Явор? Как е той?

Мама Ива, дано е нещо временно на малчо и отшуми Praynig

Josepha smile3501 само така, не ги оставяй да дишат тези монополисти. А пък те дано вземат в предвид самата същност на жалбата, а не само да замазват положението с подаръци.

Ох, това време и на мен ми е болна тема, че и каката не е на градина, че тъкмо сме я излекували що годе, да не лепне пак нещо и направо избръмчаваме в къщи двете, на малката и харесва в къщи, на нея любимото и занимание е де се мята насам-натам по нашата спалня. Даже вече имам чувството че се опитва да пълзи, така се дупи и забива главата ooooh! Laughing Докторката на последната конслутация каза ме имаме страхотен тонус и ако в къщи така подритва постоянно, а то при нея си баша слабо даже, да не се изненадвам ако реши рано-рано да реши да ходи. То и свекърва ми каза, че мъжа ми е проходил на 9-10 месеца...... То и заради това каза да не се притесняваме от наддаването на тегло, което при нас за три седмици беше 300гр. Но мен ме притеснява това че тя яде много кратко време и то постоянно се бъчка, оглежда се, но пък иначе е спокойна, в смисъл не изглажда гладна, а пък и откъде такава енергия ако не яде, върви че я разбери, но аз пъстоянно в някакво притеснение newsm78 вече направо не се понасям, постоянно се вкарвам в някакви филми Crazy

Още щях да пиша, но ....... дългът ме зове Grinning

# 83
Днес бяхме на лекар, още седмица казаха  ooooh! ще станат 40 дни  Tired

# 84
  • София
Таман се наточих, че излизаме и пак се смръщи... Освен да си сервирам от ябълковото ми диетично кексче и да стискам палци нещо да пуснат по НВО, на друго не се надявам  Crossing Arms
Вероятно юли-август ще успеем да излезем навън....ако стискаме палци...

Ивче, давай да ги мачкаме от ЧЕЗ, може и ти да отнесеш някой букет и някоя играчка за Алекс...  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy. Без ток също е мизерия и трябва да имат мнооооого основатена причина, за да се случва това...
B_NADI , сигурна съм, че и аз плаша гаргите само. Едва ли ще им спра ремонтите, но поне си измрънка човек мрънкането и му олекне на душата

Мацки, споко с тея ваксини - ние не сме слагали досега нищо, освен противохепатитната и то само 2ия прием на 1 месец. Няма проблем и по-нататък да бъде - кво пък толкова.

Аз да ви кажа със захранването ще целя бавно бавно да замествам хранене и да минаваме на някакво АМ - дали хипоалергенно или нещо като ФРИЗОПЕП, че на тая диета не се издържа.
Ивче, вероятно Алекс ти реагира на нещо, но е добре че бързо изчезва обрива...

Филип поседи ли 30ина мин по корем и после целия е станал на пъпки на корема - едни такива дребнички, като протрито. Явно кожата му е много чувствителна и като се трие в дрехите и го дразни. Тъпото е, че така ме обърква с алергична реакция и все се чудя какво съм съгрешила с яденето, че така се получава.

# 85
Ако решиш да минеш на фризопеп гледай да мине поне месец преди да захраниш.

# 86
кажете вашите бебета по колко часа спят през ноща и хапват ли през ноща или не.
Ние заспиваме в 23:30 часа и се събуждаме в 7:30-8. Това е от 3 дена да чукна на дърво.  Praynig Преди това се събуждаше на 4 часа през ноща.
anna84 не знаех за оризовата каша, че се препоръчва за бавно наддаващи деца. Може би няма да му давам тогава Thinking

# 87
И аз щях да питам за съня, но за дневния понеже ние от два дена почти не спим през деня. И вече 3 часа е будна като преди това заспа за 10 минути и още не и се е доспало. Нещо много изведнъж си смени режима.  newsm78

# 88
Monkas,ние сме от хранещите се нощем.Вечер заспиват към 21-22ч. и стане ли 01:30-02ч. зейват,глааааааад.Изцокват млекцето и почва рецитала на един глас,на два,аз се включвам с шъткане,таткото с хръкване и така до 3ч.

# 89
Mari ние махнахме бибата на 2 години и 6-7 месеца. И аз в началото бях направила голяма дупка и ме заведоха в магазина за нова, но след това изчаках  седмица и повторих експеримента с доста по малка, но ефикасна дупчица Joy
И аз непрекъснато се вкарвам във филми за правилното развитиеу въпреки, че ми е второ. Даже имам чувството че първият път хич не се притеснявах, а сега Лора я гледам под лупа. Незнам защо така се психясвам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт