Отговори
# 90
Monkas,ние сме от хранещите се нощем.Вечер заспиват към 21-22ч. и стане ли 01:30-02ч. зейват,глааааааад.Изцокват млекцето и почва рецитала на един глас,на два,аз се включвам с шъткане,таткото с хръкване и така до 3ч.

Joy Е, твоите постове винаги ме развеселяват. Чак се чудя как покрай грижите за 2 бебчета не си загубила чувството си за хумор. Браво, само така.

# 91
Здравейте! Да почерпя - днес имаме годишнина от сватбата с милото

От няколко дена не мога да сваря да пиша. Малкия е голям дивак, а като спи гледам да свърша нещо..и все не ми стига времето  Grinning

За храненето нощем- ние от 3-4 дена , не се събуждаме нощем (в 2ч.) Заспива към 23ч ( като яде най-късно в 22) и става в 6-7 ( първия път стана в 8.45  Shocked направо не повярвах)
За захранването - днес дадох тиква - многооо му се ослади , но пак му дадох 60гр и 120 кърма.

За памперсите -  вчера попаднах на едни памперси Хъджис. Опаковката е от тази синьо със зелено , но вътре бяха НЕ такива каквито аз имах... Тези са с голяма картинка на мечо Пух точно отпред и са бели , с много хубав ластик и много широки лентички за залепване. Хъджиса , който аз купувах беше целия на мечета Пух, многооо свето оранжеви. Разликата м/у 2та вида е голяма ... Ясно е ,че с малките картинки трябва да се ментетата , след като опаковката е 1 към 1...

Лека нощ , връщам се да почета Simple Smile

# 92
Добро утро  Flutter
Днес и ние имаме годишнина - 2 г от сватбата  Flutter

# 93
И АЗ ДА ПОЧЕРПЯ -ИМАМЕ BIRTH DATE  5 party023  лелеее другия месец живи и здрави правиме половин годинка Heart Eyes-така лети времето неусетно...

Бебешондел Честита Ви Годишнина-пожелавам Ви като  празнувате догодина 3 год да си имате 3 сладурчетааа  Laughing

# 94
Добро утро!

Честити годишнини, месечинки, рожденни дни... Grinning Живи и здрави да сте всички  Hug

За спането си спим по цяла нощ, но през деня подремва по 30 мин. и край, нищо не мога да свърша от домакинската част така.  Cry Вечер заспива към 21.30 ч. и си спи до 7ч. сутрин пу-пу-пу

И аз знам, че кашите се препоръчват за ненаддаващи бебоци. На нас ни ги забраниха за сега  Joy

Ох, да ви питам как сте с комуникацията с бебоците? Моята инатка само крещи, вика...главата ми е подута вече. Играе си сама и крещи от радост, като ме търси крещи, че ме търси, като е гладна крещи, абе постоянно крещи ви казвам...не се издържа вече  Weary

# 95
Нийй сме същите само вика... сега от няколко дена го слагам на бънджи и малко спокойствие има за 20-30мин  Grinning

Честита годишнина бебешондел Simple Smile
Честити месечинки Simple Smile да са живи и здрави  passifier

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 09:37 от Ниkoлета

# 96
  • София
здравейте,

Бебешондел честита ви годишнина   bouquet Да сте живи и здрави и много много щастливи Simple Smile

надявам се днес времето да се задържи недъждовно Simple Smile

# 97
RikaRurika Честита месечинка
Бебешондел , rossy-pm Честити годишнини

rossy-pm и аз съм попадала на различни Хъджис. На ментето пише на турски и има разлика в бройките в пакета. Аз вземам от белите.

За спането: спим по цяла нощ. Заспива към 21:00 и се буди 6:30-7:00ч През деня спи по 20-30мин м/у храненията.
За храненето: ядем 6 пъти на ден по 160мл кърма. На обед му давам и по 3-4 лъжички пюре да свиква с нови вкусове. Досега давах 7 дни тиква и моркови и ги прие ОК. Няма алергична реакция, въпреки АД. Днес ще дам ябълка и морков. Няма да замествам хранене. Ще папка кърма докато мама има Simple Smile

Мами, вие по колко памперса сменяте на ден? Аз ги харча по 7-8. Дали не се престаравам  newsm78

# 98
Сменям памперсите преди всяко ядене,т.е.5 пъти.Ако се случи авария,бройката става +2/3,ноооооооо понякога момчетата правят хет трик и цифрата скача на 16. Laughing
честито на всички празнуващи бебчовци и родители Tada

# 99
аз сменям преди всяко хранене.. но моя бебок някой път има навика като го сменя и докато хапва да го пълни..  и пак на ново сменям така че към 9-10 ми опиват на ден някаде  Thinking

# 100
Бебешондел , rossy-pm Честити годишнини!  bouquet

rossy-pm и аз съм попадала на различни Хъджис. На ментето пише на турски и има разлика в бройките в пакета. Аз вземам от белите.

За каката преди съм взимала Хъджис и си спомням, че попаднах на 3 вида. На едните пишеше made in Turkey, на вторите made in Rumania, а на третите made in UK. Няма смисъл да казвам, че третите бяха най-хубави и съответно най-скъпи (тогава 31-2 лева). Whistling Английските ги намирах само в Метро, а Румънски съм взимала от Кауфланд. Peace И м/у другото нямам спомен да са боядисвали бодитата, но сега явно са ги развалили щом много мами се оплакват. ooooh!

# 101
аз ползвах Huggies до скоро,все попадах на пакета с многото мечо пух по тях (3-ка) и не съм доволна постоянно ми пропущаха, а като ползвах 2-ката бях много доволна те имаха по една голяма картинка от геройте на мечо пухи бяха много меки самите памперси.. иначе и сега са толкова 33лв ги взимах аз Simple Smile сега последния път взех Пуфис и съм много доволна  Simple Smile не сами прпуснали за сега :0

# 102
Здравейте,
Успяхме да се върнем от пътешествието ни със Сава  Grinning
Днес мойта тиква хапна тиква за пръв път. Беше много хепи, като пиленце си отваряше устицата да иска още. Много смешен беше. Сега така няколко дни и после морков или авокадо ще дам.
Хъджис са супер боклуци, но пък в сравнение с другите те най-ми допадат.
Аз около 5 памперса сменям +/- 1.

# 103
Страшно време днес, направихме разходка на чист въздух. Малко духаше, ама нищо; в сравнение с предните дни.

Аз пробвах всякакви памперси и това дали някой ще пропусне или не - не зависи от марката според мен. Зависи на бебето кой как ще прилегне. Има по-пухкави или по-слабички, както и по-дребни и по-едрички. И зависи колко е пълен памперса Mr. Green И аз взех от пуфис, но му беше мокро дупето с тях.

# 104
Здравейте момичета,

надявам се, че се разхождате днес активно, че Чолаков каза от утре ,че ни чака застудяване. То кога стана топло, че да се застуди ама айде Simple Smile
Ние се разходихме 2 часа и сега го прибрах да яде и мисля пак да излезем, но явно чистия въздух си каза думата, защото човека още спи Simple Smile

Аз снощи имах много тежка вечер. След ядането  към 16:00ч така ме заболя една гърда (от която яде) , за нула време ми се появиха бучки, после стана твърда... абе ужас и боли ли боли. То досега ми се е случвало така няколко пъти, но след топъл душ и изцеждане нещата се оправяха. Да ама не. След час започна да ме боли цялото тяло, всяко кокалче, абе като начални симптоми на грип и се размазах тотално. То и без това цял ден и глава ме боля. Пих веднага осцилококцинум, но малко по-късно вече ме втресе яко ( а в къщи сме си запалили камина и минаваше 23 градуса) и работата ясна. Имах 38 градуса. тъпках се с чайове, парацетамол, аспирин, накрая намерих и време да си взема още един душ и да се изцедя пак и вече бях смазана и си легнах. Като ме събуди човека за нощното ядане към 2ч вече бях добре. Само гърдата ме болеше леко, но след като яде от нея ми помина, а и вече нямам бучки и втърдявания. Сега пак ме боли леко, но не е нещо сериозно, а от болестните симптоми няма и следа. Какво беше това чудо незнам, но снощи имах чувството ,че ще се мре Sad

Та в тази връзка на някоя друга кърмеща мама да и се случва така от време на време да и се получават бучки и болезнени втърдявания ?!? Защото на мен това ми е може би вече за 5-6 път, но както казах вече бързо овладявам ситуацията ...

За спането ние си хапваме по 7 пъти на ден задължително. КОето само по себе си говори ,че яде 2 пъти и през ноща. Един пък към 1-2ч най- късно 2:30ч и после след три часа пак и нататък все на 3 часа до вечерта. По-продължително спане има, когато яде в 19-20ч и като го изкъпем заспива и се буди пак в ранните часове. Та така... понякога се отчайвам, защото си мисля, че няма изгледи скоро да се откаже от което и да било нощно хранене. То вече му стана и навик  и просто не виждам как ще бъде занапред. Идват ми тъпи идеи от сорта да му купя АМ и вечер последното му ядане да е такова ,че да спи повече ( дали ?!?!? ) ама  засега не съм извършила тази глупост. Simple Smile
За памперсите аз също сменям след всяко ядане, като през нощта пропускам. КОето пък прави по 5 памперса, понякога може да се случи и 6 , но рядко. То не съм ги броила досега, но като го смятам сега така се получава.

Данили честито ти християнче. Много хубав празник си избрала за повода, дано и да сте изкарали добре. СПодели как понесе малката цялата церемония? Цялата ли я къпахте или само крачета ? Simple Smile
Аз за нашето кръщене исках да е октомври на датата, на която баткото е кръстен. Но смятах ,смятах и бройката гости стана доста страшна. Та се замислих дали не е по-добре да го направя лятото ,че да изполвам двора ни и там да спретна трапезата. Че трябва трапеца и гости в къщи , то е ясно , няма как... дано все пак да има лято ...

Общи условия

Активация на акаунт