аз също имам наблюдения, че като има повече слънче и се появяват повече пъпчици. Но пък и ние сме си постоянно с мокра уста, толкова лиги, а още не са почнали да му избиват зъбите. Най- редовно се дави в лигите си , особено като заспи... все гледам да го слагам полуседнал, че ако го сложа легнал сигурно ще се удави

Добра нашият батко е голям, но да ти кажа честно като съм с двамата ми е малко нанагорно. Докато се оправим да излезем, да приготвя багаж... откачам накрая. А с по-малко дете сигурно е още по-трудно. Но няма начин трябва да се свиква, наши са си .
Поли.т за у-щето още от сега съм в тиха истерия. Незнам как ще бъде, но със сигурност ще е чудо на чудесата
А и малкия тъкмо ще прохожда, ще летят домашни , проходилки... мани, мани. Но по-добре така да съм с в къщи
За храненето ние сме на 7 пъти... а пък днес ако се събуди сега да яде ще бъдат 8... ( в 00:10ч, в 3ч, в 5:30ч, 8:30, 11:30, 14:30, 17:30 и евентуално 20:30 ) Честно казано смятам ,че е страшно много, но ...мисля да си го кърмя още 1 месец и после да захранвам и може би нещо да променя в този режим, че е страшна работата.
Ставам момчета, че готвя , а пък и съм в очакване малкия да вечеря, поне да си свърша домакинската работа

Засега не съм се амбицирала да ги намалим храненията, защото сме само на кърма и не бързам да захранвам. Ще поизчакам поне още 2 седмици, пък тогава ще решавам кога и как ще се започва. 

Ние независимо дали сме в къщи или в количката цепим секундата на 40-тата минута. Ни по-малко , ни повече. Като сме на вън и не спи само се чуди накъде да си вирне краката. Понякога заема страшно сгъната поза, полуседнал и си вирнал и краката нагоре... абе не го свърта от сега на едно място