, да са живи и здрави, да папакат и да слушкат 

. Добре че всичко се е разминало без последици. Те сега стават много въртеливи и ще има да падат, но първото падане е най-кошмарно. По-нататък се притръпва и ако няма нещо сериозно минава и заминава. За кошницата за кола аз отдавна не я ползвам, защото ни е страшно малка и още преди месец се опита да скочи от нея на земята. Абе от сега нататък си трябва дасе ползват колани или само зад решетките на леглото ( мале как звучи само ) 
За сметка на това още не се обръща. Почти прави движението от гръб по корем, но едната му ръка остава под тялото и не се сеща да я дръпне напред и да се подпре на нея и затова неможе да се обърне напълно. Аз му помагам, показвам, но много много няма ефект. Но иначе се върти като пумпал. Като го сложа по гръб с изтласкване, с ритане и се върти като часовникови стрелки, а също и се придвижва и все целта му е ръба на дивана. Кога ли и ние ще паднем ...
Алекс също предпочита активната гимнастика да я гледа отгоре и да я удря, но аз немога много време да го държа така. След като го сложа да лежи отдолу той почва да я рита и съответно я сриява цялата и голям кеф... От няколко дни се смее страшно много с глас. Направо като кикотене и е много сладък ... общо взето такива неща при нас

Препоръчани теми