Нови придобивки в гардероба - 26

• 108 261
  • 717
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
И тук да съобщя хубавата новина - от март 2012 ще имаме магазин на H&M в София, който ще зарежда всичките им колекции, включително лимитирани  Party

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 12:14 от Лу

# 691
  • София
УРАААААА
а знае ли се къде ще е

# 692
  • Belgium
По предварителна информация - в The Mall  Laughing

# 693
  • София
Лу   bouquet (този мол хич не го долюбвам  Rolling Eyes )

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 23:15 от bubanka

# 694
  • София
Разбрах, че H&M ще бъде в някакъв нов Мол строящ се в Лозенец, около Софияленд  newsm78 Ама колко е вярно не знам. Така чух от 2 места  :peace.

# 695
И тук да съобщя хубавата новина - от март 2012 ще имаме магазин на H&M в София, който ще зарежда всичките им колекции, включително лимитирани  Party

Усещам от сега, на кого ще досаждам редовно  Whistling

# 696
  • Belgium

Усещам от сега, на кого ще досаждам редовно  Whistling

Любима моя, нямаш грижи  Hug

Аз колкото съм ти досаждала ... hahaha

# 697
  • Все на втория етаж
Разбрах, че H&M ще бъде в някакъв нов Мол строящ се в Лозенец, около Софияленд  newsm78 Ама колко е вярно не знам. Така чух от 2 места  :peace.

Одеве това го пишеше в АБВ- то като новина. Но доколкото разбрах ще е в Мола на Цариградското, който ми е доста далеч от Нови Искър Sad

И за якето да кажа, че е купено от ибей и не е от търговец, а го спечелих на търг, та немога много да помогна за него.

# 698
Лу, легинса  е на Зара, но тази в Рим, убедих се вече лично, е не получават тук всички артикули, поне досега не съм го срещала в българските магазини. Пуловерите освен да ги постна като снимки тук, но не знам дали е редно да разтягам така темата Thinking От една страна много се радвам за H&M, от друга ми е малко тъжно, че свършва лова и всички ще бъдем като в униформи отначало

# 699

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Йееес!
Честити придобивки на всички и честит празник!

# 700
  • Belgium
Валандинче, изобщо не свършва лова, спокойно  Hug

Има още толкова марки, които ги няма в БГ и цял необятен e-bay за изследване. Да не говорим, че оригиналността е в съчетанието на елементите, това не всеки го може, ако ще да има достъп до най-добрите магазини  Laughing

И новината вече в информационните агенции, магазинът ще е в The Mall за сега:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4094131

# 701
А дали България ще присъства в online магазина им? Много ми се ще по нета да си поръчвам разни неща, а не да ми ги мъкнат от чужбина. Praynig Praynig Praynig Аз се подготвям за зимата, днес си купих тези на промоция.

# 702
Фирмата ,в която работя шие главно за H&M и Dorothy Perkins  Peace Преди няколко седмици видях в магазин на H&M в Букурещ, рокля шита от въпросната фирма на цена от 140 леи( горе долу 70 лв) ,а във фирмения магазин е на цена 29 лв..  hahaha

# 703
Вещи, къде е тази прИмоция? и каква е парата? Mr. Green

# 704
Вещи, къде е тази прИмоция? и каква е парата? Mr. Green
В наш скромен Ямбол  Mr. Green, модела е от миналата зима, взех ги за 115 лв. Не знам колко са били преди това, но цената ме устройва идеално,а колко са мекички...

Общи условия

Активация на акаунт