Фантичка

• 9 624
  • 147
  •   1
Отговори
Пийвате ли?
Преди малко прибрах  една чашка , оставена до леглото на чедото, на 4-5 дни е. не знам доколко различавате положението от снимките, това отгоре е мухълче, а боичката е на дъното, на повърхността е водата.  Любимата ни напитка е, не знам какво точно да си мисля.

# 1
Като я разбъркаш - цветът става еднакъв Peace А мухълчето - през цедката Mr. Green

# 2
Да ти я запазя ли?

# 3

Тенкс Stop
Ама какво се чудиш - това е положението - вода, боя, химикали Close

# 4
Това е пример за културите в една газирана напитка. Не е за прости хора.

Довечера ще снимам мухлясало кисело мляко, ако ви е интересно.

# 5
Това, че е мухлясало, е добър знак. Значи все има някакъв естествен материал, който да мухляса.
Фанта пия само като разредител за коктейли. За миг не ми е минавала през ума мисълта, че чрез подобни напитки ще набавя всичи необходими за организма ми витамини и минерали.

# 6
За миг не ми е минавала през ума мисълта, че чрез подобни напитки ще набавя всичи необходими за организма ми витамини и минерали.

Едва ли минзухар я пие с тази цел Wink

# 7
Едва ли минзухар я пие с тази цел Wink

Е, тогава защо се диви, че боичката е на дъното?

От друга страна и на прясно изцедения портокал, ако го оставиш достатъчно дълго да престои, на дъното на съда ще се утаи оранжевото, а отгоре ще остане само водичка /почти безвкусна/.

# 8
Това е пример за културите в една газирана напитка.
Може и от чашата да е  Mr. Green

не ми обръщайте внимание, откак минзи ме разкри, че не владея чужди езици не ме свърта как да я изловя и аз в крачка. Че не си мие чашите ми се стори добро начало  Blush

# 9
Е, ти пък. К'во като не владееш чужди езици... Тия дето владеят да не би да се оправиха... Laughing

# 10
 До леглото на детето има чаши с недопити напитки, които си стоят там с дни,без да се разтребят? Това според мен е по-притеснително от фантата сама по себе си.

# 11
Еее, вий пък сега - що не разтребва по-често, що не си мие добре чашите, защо дава на детето газирани напитки, защо ги дава вечер, ама то(детето) мие ли си зъбите след това Rolling Eyes Направо я хванахте минзухар в крачка hahaha

# 12
 На всеки човек (или на почти всеки) му е ясно, че газираното е вредно. Пълно със захар, ужасно много захар, оцветители, химия, газирано, от него се пълнее много, подува се коремът и т.н.
 Честно казано, наистина ми е странно, как така вместо да се засрами от това, че у дома и мръсните чаши толкова време стоят неразтребени, че чак мухлясват, тя им прави снимки, и ги пуска в интернет  newsm78

# 13
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Аз ако кажа под моето легло какви работи съм намирал Sick които не са мои. Няма да правя снимки че яко ще се изложим Joy

# 14
Вие влезнахте в ролята на ХЕИ. Може жената да си търси момък пък, к'во сте я захапали.

Общи условия

Активация на акаунт