Фантичка

• 9 624
  • 147
  •   1
Отговори
# 15
Това не е новина. Един от разпространените научни проекти в началните класове.  Simple Smile Логиката е, че когато газиращите киселини почнат да изветряват, захарния сироп започва да ферментира и се образува мухъл. Скоростта зависи от условията, съда, достъпа на въздух и пр., На алуминиевите кутийки им трябва около седмица.

И още:

Цитат
In 1893, C. Wehmer discovered Penicillium mold could produce citric acid from sugar.
Цитат
Citric acid is a weak organic acid. It is a natural preservative/conservative and is also used to add an acidic, or sour, taste to foods and soft drinks.

http://en.wikipedia.org/wiki/Citric_acid

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 03:18 от Кейси

# 16
Значи минзухар си прави гаргара с нас Crossing Arms - проверява дали сме внимавали в час Rolling Eyes

# 17
Малииии, цяла нощ сте се вихрили.  Научих много неща за себе си, стана ми гадно, засрамих се дълбоко.  Утешава ме единствено факта, че съм успяла да доставя удоволствие на няколко женици в самотната дълга нощ.

# 18
Това, че е мухлясало, е добър знак. Значи все има някакъв естествен материал, който да мухляса.

не правиш разлика между плесен и мухъл. и съответно м/у полезно и вредно.

# 19
Спокойно, Минзухар, това са извънземни форми на живот. Децата много обичат да си ги развъждат. Щом не говорят още, няма страшно.  Laughing
Но пък се сетих за онзи филм - Плесен.
Не е за хора със слаби сърца.

# 20
Малииии, цяла нощ сте се вихрили.  Научих много неща за себе си, стана ми гадно, засрамих се дълбоко.  Утешава ме единствено факта, че съм успяла да доставя удоволствие на няколко женици в самотната дълга нощ.

На мен достави едно такова приятно чувство и дълбоко уважение - в този форум да си признаеш, че чашата седи 4-5 дни.  Аз съм обирала 4-5 чаши около компа.

# 21
  • Варна
Сега му е времето да си обърнем клавиатурите и да се отчетем какво е паднало от тях. Приз печели скелет на хлебарка.  Grinning

# 22
Когато чашката се намира  на височина 2.30 м. върху гардероба и не е оставена там от теб, вероятността да престои известно време не е малка. 
Само преди секунди вдигнах  щората зад компа и видях скелет на осичка. Да ви я снимам ли сега, или да оставя следващата доза оргазъм за довечера?
Ще изгледам на Сийка филма.

# 23
  • Burgas, Bulgaria
Олеее ама Доня Перфекта колко много щерки има само.......... аман ....
по темата- гадничко ама вкусно  Mr. Green. Аз редовно намирам по нещо подобно- сок, Кола ,кафе......сега трябва да наведа глава и да се засрамя ....
А аз сега намерих една мумифицирана глава лук върху гардероба  Shocked

# 24
Когато чашката се намира  на височина 2.30 м. върху гардероба и не е оставена там от теб, вероятността да престои известно време не е малка. 

Айде сега оправдания, видя се каква домакиня си.  Joy

# 25

Само преди секунди вдигнах  щората зад компа и видях скелет на осичка...

Не се учудвам. Явно чистенето у дома не ти е приоритет, и не ти се случва често.

# 26
Това, че е мухлясало, е добър знак. Значи все има някакъв естествен материал, който да мухляса.

не правиш разлика между плесен и мухъл. и съответно м/у полезно и вредно.

Може и минзухар да не прави разлика. Ние откъде сме сигурни, че в чашата е имало мухъл? Може пък де е било плесен.

А пък в детските стаи може да се намерят невероятни форми на живот. Аз съм откривала мумифицирана наденичка, надлежно прибрана в чекмеджето при количките. Разтребило дететето по мое нареждане, разчистило плаца, така да се каже, за да може мама да мине с прахосмукачката. Аз нямам навик да почиствам ежедневно и всички шкафове и чекмедженца със съкровища. Но понякога случайно, прибирайки нещо, се натъквам на чудеса.

# 27
У нас се носеше едно особена миризма. Оказа се, че детето грижливо си събирало неизядените закуски в джоба на раницата.

# 28
Самият факт, че мъж някога е пожелал Минзи, ми дава повече храна за размисъл
от зародилият се живот в чаша фанта.

# 29
Самият факт, че мъж някога е пожелал Минзи, ми дава повече храна за размисъл
от зародилият се живот в чаша фанта.

Характера ли имаш предвид или домакинските умения?

Общи условия

Активация на акаунт