Мъж Телец - 5

• 49 005
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте и от мен ! Да взема и аз да се цопна при вас !

Мойто мъжле е Телец а аз съм Рак , заедно сме вече 12 години . Разбираме си се прекрасно , е с времето се научаваш да бъдеш търпелив и да правиш компромиси но така е с всички мисля . Хич не е сдържан, напротив ! Много е упорит!

Прочетеното в една статия, че "Сексуалният интерес към задниците е характерен за някои Телци" - също установих по безспорен начин Simple Smile))

Това и аз го подкрепям ! А сигурно ще има и още интересни неща , с радост ще чета !

# 556
присъединявам се и аз към това със задниците Simple Smile

# 557
# 558
Как съжалявам, че се сблъсках с това теле рррррр

# 559
Как съжалявам, че се сблъсках с това теле рррррр

Защо? Какво се случи?

# 560
Ми уж му липсвам, така твърди.
И ме обичал, ама нещо се пренапрегнал с работа семейство и приятели.
И аз му казах усещам, че искаш спокойствие - пространство и той вика да.
И аз каза о.к и го оставих на спокойствие. Той каза мерси мило ррр (лъва е раздразнен)
уфф телето с теле са си мисля че ме разиграва

# 561
Ми уж му липсвам, така твърди.
И ме обичал, ама нещо се пренапрегнал с работа семейство и приятели.
И аз му казах усещам, че искаш спокойствие - пространство и той вика да.
И аз каза о.к и го оставих на спокойствие. Той каза мерси мило ррр (лъва е раздразнен)
уфф телето с теле са си мисля че ме разиграва

Може наистина да има нужда да си почине. Обаче не мога да разбера защо се занимавате с крави, които имат жени деца... те вече са си избрали. И дори и да не са доволни от избора си - си траят защото си обичат децата. Не разбирам какви надежди таите, за какво?

# 562
Той няма деца и жена. Жената до него съм аз.Живеем далеч един от друг. Просто ме ядосва неговото поведение.
И аз съм заета с много неща но все намирам за него минута.
Искам да спра да се занимавам, но наистина го обичам

# 563
Той няма деца и жена. Жената до него съм аз.Живеем далеч един от друг. Просто ме ядосва неговото поведение.
И аз съм заета с много неща но все намирам за него минута.
Искам да спра да се занимавам, но наистина го обичам

Ей тва дето ми го написа на мен му го прати на съобщение. Може да помогне Simple Smile
Иначе щом си иска време и пространство - или наистина е започнал нещо което иска да довърши (което е по-вероятно щом ти казва "мило") или се опитва да се оттегли (което е по-малко вероятно защото ти казва "мило", а не по име).

# 564
Писа още ще се видим бебче. Ти би ли го написал ако разкарваш жена от живота си?
Еми надявам се, да не ме разкарва по тоя лесен начин.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 00:43 от Alia_V

# 565
С моите жени обикновено се разделяме с гръм и трясък. Няма лесни неща. Но все пак зависи колко държа на нея. Обикновено им казвам че не искам да ги виждам повече. Grinning

# 566
Еми явно пак ще съм на изчакване. Ох как искам да се откажа, но ме увъртя тоз младеж
Яд ме, е че пръв той го каза. И сега колко ще чакам вашето безвремие?

# 567
Еми явно пак ще съм на изчакване. Ох как искам да се откажа, но ме увъртя тоз младеж

Тегли му една майна на тъпата крава. Лъв и крава е като в природата Grinning

# 568
Тегля аз всеки ден. Но го обичам за мое съжаление и са ще чакам сигурно години

# 569
Тегля аз всеки ден. Но го обичам за мое съжаление и са ще чакам сигурно години

Що години?

Общи условия

Активация на акаунт