нищо лично, просто аз знам как се "разбирам" с всички лъвове около мен... с мъжете обикновено има нещо като привличане, много повече от тяхна страна, отколкото от моя, но никога не съм имала тръпка към някой, за да се стигне до повече от флирт. С жените е жив кошмар - майка ми е лъв, много добър човек, много дава за хората, които обича, но просто сме сууупер различни характери и докато живеех вкъщи постоянно се сдърпвахме (не че не се обичаме); една колежка също е лъвица и ми се налага всеки ден да сме заедно и не мога и не мога и не искам! А по темата за мъжа - една приятелка (риби) около 4 месеца излизаше с 1 теленце, но явно за него е било по-сериозно, отколкото за нея. Преди около 2 седмици се разделиха по нейно желание (тя не го направи разделянето като хората според мен, но както и да е) и оттогава няма отказване тоя човек, всякакви начини да си поговорят и да се съберат, ама всякакви - от обаждане непрекъснато, скайп, смс-и, пращане на цветя. В крайна сметка тя му каза, че не иска да се виждат, но не и не - продължава, дори отиде в къщата на родителите и (не знам с каква цел), звъни на един приятел (който е от нашата компания, но явно си мисли, че като е мъж ще вземе неговата страна ли, ще му даде някаква информация ли...). Аз и казах, че за да постъпва така наистина има чувства към нея и да очаква още изестно време да се домогва до нея, дори чакам да ми се обади и да каже, че седи пред входната и врата... Обаче не ми идва нищо наум, с което евентуално да го откаже да я търси... някакви мнения?