Мъж Телец - 5

• 49 432
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Весела, много ми е интересно наистина как се разбирате... Simple Smile нищо лично, просто аз знам как се "разбирам" с всички лъвове около мен... с мъжете обикновено има нещо като привличане, много повече от тяхна страна, отколкото от моя, но никога не съм имала тръпка към някой, за да се стигне до повече от флирт. С жените е жив кошмар - майка ми е лъв, много добър човек, много дава за хората, които обича, но просто сме сууупер различни характери и докато живеех вкъщи постоянно се сдърпвахме (не че не се обичаме); една колежка също е лъвица и ми се налага всеки ден да сме заедно и не мога и не мога и не искам!

А по темата за мъжа - една приятелка (риби) около 4 месеца излизаше с 1 теленце, но явно за него е било по-сериозно, отколкото за нея. Преди около 2 седмици се разделиха по нейно желание (тя не го направи разделянето като хората според мен, но както и да е) и оттогава няма отказване тоя човек, всякакви начини да си поговорят и да се съберат, ама всякакви - от обаждане непрекъснато, скайп, смс-и, пращане на цветя. В крайна сметка тя му каза, че не иска да се виждат, но не и не - продължава, дори отиде в къщата на родителите и (не знам с каква цел), звъни на един приятел (който е от нашата компания, но явно си мисли, че като е мъж ще вземе неговата страна ли, ще му даде някаква информация ли...). Аз и казах, че за да постъпва така наистина има чувства към нея и да очаква още изестно време да се домогва до нея, дори чакам да ми се обади и да каже, че седи пред входната и врата... Обаче не ми идва нищо наум, с което евентуално да го откаже да я търси... някакви мнения?

# 541
Весела, много ми е интересно наистина как се разбирате... Simple Smile нищо лично, просто аз знам как се "разбирам" с всички лъвове около мен... с мъжете обикновено има нещо като привличане, много повече от тяхна страна, отколкото от моя, но никога не съм имала тръпка към някой, за да се стигне до повече от флирт. С жените е жив кошмар - майка ми е лъв, много добър човек, много дава за хората, които обича, но просто сме сууупер различни характери и докато живеех вкъщи постоянно се сдърпвахме (не че не се обичаме); една колежка също е лъвица и ми се налага всеки ден да сме заедно и не мога и не мога и не искам!

А по темата за мъжа - една приятелка (риби) около 4 месеца излизаше с 1 теленце, но явно за него е било по-сериозно, отколкото за нея. Преди около 2 седмици се разделиха по нейно желание (тя не го направи разделянето като хората според мен, но както и да е) и оттогава няма отказване тоя човек, всякакви начини да си поговорят и да се съберат, ама всякакви - от обаждане непрекъснато, скайп, смс-и, пращане на цветя. В крайна сметка тя му каза, че не иска да се виждат, но не и не - продължава, дори отиде в къщата на родителите и (не знам с каква цел), звъни на един приятел (който е от нашата компания, но явно си мисли, че като е мъж ще вземе неговата страна ли, ще му даде някаква информация ли...). Аз и казах, че за да постъпва така наистина има чувства към нея и да очаква още изестно време да се домогва до нея, дори чакам да ми се обади и да каже, че седи пред входната и врата... Обаче не ми идва нищо наум, с което евентуално да го откаже да я търси... някакви мнения?

Аз се рзбирам добре с моя засега, благодарение на съветите на Редбул. Но се опитах няколко пъти да се отърва от него / това беше в началото, защото усещах, че не се получава/ и не можах. Колкото пъти му казвах - приключваме, край, той ми казваше - добре и си тръгваше. След няколко часа пак се появяваше и все едно нищо не се е случило - вика ми - дай целувка  Laughing пък аз не можех да му откажа  Laughing
Сега нещата вървят спокойно, без сътресения. Аз се уча на търпение. Много ми е трудно, но целта си заслужава усилията.
Колкото до твоята приятелка - питай Редбул, ама да не те отчайвам - ако телето е решило, че това е неговата жена, отказване почти няма.
А аз като лъв нямам проблеми с останалите. 90% от хората около мен са земни зодии - козирози, телци и деви. Най-добрите ми приятелки за козирози, най-добрите ми приятели са деви. разбирам се прекрасно с всички, може би защото те са много търпеливи и правят компромиси спрямо моите шантавини. Щото аз съм такава - шантава  Laughing "Проклет лъв" както се изразява една моя приятелка.

# 542
Redbull, питам те Simple Smile

# 543
Наистина се иска голяма доза търпение към тези чифтокопитни представители. 
На който му липсва както на мен например се стига до това  smile3511 smile3514
 Joy  Joy  Joy

# 544
Човек се учи да бъде търпелив.
Аз още не съм се донаучила, но се старая много. Simple Smile

# 545

Ще му мине от само себе си. Ще се опомни в един момент и това ще е края. Тя никога повече няма да може да рачита на него за каквото и да е, както и нейните приятели. Нека да си минат още 2 седмици и това ще е. Simple Smile
Гаврите се с кравите, а после умирате за тях...

# 546
Или кравите се гаврят с нас, а после... търсят път обратно... Grinning

# 547

Ще му мине от само себе си. Ще се опомни в един момент и това ще е края. Тя никога повече няма да може да рачита на него за каквото и да е, както и нейните приятели. Нека да си минат още 2 седмици и това ще е. Simple Smile
Гаврите се с кравите, а после умирате за тях...

Е защо в множествено число де Simple Smile. А колкото до разчитането на него единствено тя ще загуби, ние (тоест нейните приятели) не го познаваме, тя ни запозна с него и няколко общи излизания е имало и това е.

# 548
Ще си го получите, рано или късно ще ви потрябва тая крава Simple Smile
Имах подобен случай, само че с момата си останахме приятели след случката. А нейните приятели се опитваха да оправят отношенията си с мен (в някакви моменти за всеки от тях бях ценен), само че не стана и до ден днешен като ги видя ги подминавам като малки гари. Човек, който не се е опитал да ми помогне когато съм имал нужда, а той възможност и след това да ми се прави на приятел - не става.

# 549
  • Варна
Ще си го получите, рано или късно ще ви потрябва тая крава Simple Smile
Имах подобен случай, само че с момата си останахме приятели след случката. А нейните приятели се опитваха да оправят отношенията си с мен (в някакви моменти за всеки от тях бях ценен), само че не стана и до ден днешен като ги видя ги подминавам като малки гари. Човек, който не се е опитал да ми помогне когато съм имал нужда, а той възможност и след това да ми се прави на приятел - не става.

Ама да не лъжеш  Blush  Rolling Eyes  hahaha

# 550
# 551

Стига спамил Simple Smile
Кажи някоя магия за любов Simple Smile

# 552
Моят Телец - /условно мой/ - е много огнен, когато сме заедно, и много сдържан /да не кажа хладен/  при писане, говорене по тел. и т.н.
Прочетеното в една статия, че "Сексуалният интерес към задниците е характерен за някои Телци" - също установих по безспорен начин Simple Smile))

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 14:54 от Rosita

# 553

"Сексуалният интерес към задниците е характерен за някои Телци" - това също установих по безспорен начин Simple Smile))

Това напълно го подкрепям и съм се убедила, че е така.

# 554
Такааа... Mr. Green И аз потвърждавам (поне за още трима представители на зодията), така че "някои" расте скорострелно към "всички". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт