Мъж Телец - 5

• 48 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
В едно съм сигурна ако твойто Теле те обича то няма лесно да се откаже от теб , напротив ще се бори Simple Smile. В случая просто има нужда от време ,не се притеснявай ! Много са търпеливи,но до време !
Също много точно казано. Моят телец казва: "Трудно вземаме решение, но вземем ли го - то е за цял живот!".

Толкова трудно, че вече година и половина го чакам да се назландиса и реши какво иска..... не, че решението е лесно, но колкото повече отлага толкова повече виждам несигурност в него Sad дано си въобразявам, но не е ли така хора - щом не смееш да вземеш решение значи има големи съмнения... Sad

# 586
Е, по-голям егоист от мъж телец НЯМА !!!!   #2gunfire Shocked  Днес се убедих за стотен път!   #Crazy  Twisted Evil

# 587
Е, по-голям егоист от мъж телец НЯМА !!!!   #2gunfire Shocked  Днес се убедих за стотен път!   #Crazy  Twisted Evil

Shocked защо така, Дафне

# 588
не, че решението е лесно, но колкото повече отлага толкова повече виждам несигурност в него Sad дано си въобразявам, но не е ли така хора - щом не смееш да вземеш решение значи има големи съмнения... Sad[/color]
По принцип, когато са несигурни или не желаят една връзка, са категорични и прями - казват директно.  Hug

# 589

Shocked защо така, Дафне

Е те това вече е сложно за обяснение, то трябва да се изживее с някой телец, за да се разбере какво имам предвид.
Общо казано - интересува се само от собствените си интереси и занимания като им придава такава важност, че все едно той е най-великият. А пък за мен се сеща само, ако му пасвам в егоистичните планове!!!  #Cussing out smile3511

# 590
не, че решението е лесно, но колкото повече отлага толкова повече виждам несигурност в него Sad дано си въобразявам, но не е ли така хора - щом не смееш да вземеш решение значи има големи съмнения... Sad[/color]
По принцип, когато са несигурни или не желаят една връзка, са категорични и прями - казват директно.  Hug

Дано си права Anjali, само дето последния път на срещата ми изтъкна една единствена причина, че все още се виждаме - било му приятно, такак като и на мене ...........  Joy Shocked ooooh! щях да падна - може ли да ми говори такива глупости - било му приятно!!!!!! това ли е цялата работа?!

# 591
  • Варна
Как може да свалиш един мъж-телец? Щото има един тельо... Simple Smile

# 592
Най-добре е да се оставиш да бъдеш свалена. Simple Smile Или да създадеш това впечатление, че ТОЙ тебе ...
И още нещо - телците показват какво чувстват, имам предвд, ако е любов, когато се уверят, че и ти чувстваш това.

# 593
Телците харесват естествеността в жената във всяко отношение - да няма лицемерие, преструвки, да бъде открита, женствена, нежна и ЛЮБЯЩА!
И при моя телец чувствата не бяха от пръв поглед, но за сметка на това - после станаха толкова силни, че за него нямаше никакво съмнение какъв избор да направи. А пътя към изграждане на нашето семейство не беше лек - трудности, препятствия ... Но ако решат, преминават през всичко и са постоянни.
Проверете в каква зодия е според Венера - това ще ви помогне много. Например моя телец във Венера е Риби, а аз самата съм Риби, така че не ми е никак трудно - той иска много обич, а пък аз искам да давам много обич  Wink
Желая ви успех!  Hug

# 594
  • Варна
My love don't cost a thing.....ех,тези телци,,,

# 595
Телците харесват естествеността в жената във всяко отношение - да няма лицемерие, преструвки, да бъде открита, женствена, нежна и ЛЮБЯЩА!
И при моя телец чувствата не бяха от пръв поглед, но за сметка на това - после станаха толкова силни, че за него нямаше никакво съмнение какъв избор да направи. А пътя към изграждане на нашето семейство не беше лек - трудности, препятствия ... Но ако решат, преминават през всичко и са постоянни.
Проверете в каква зодия е според Венера - това ще ви помогне много. Например моя телец във Венера е Риби, а аз самата съм Риби, така че не ми е никак трудно - той иска много обич, а пък аз искам да давам много обич  Wink
Желая ви успех!  Hug

Абсолютно вярно за първото изречение - съгласна съм с това ! Grinning

# 596
Тооолкова много се изписа за тоз телец, ама ние пропускаме факта, че има 100  вида телци или по-точно всеки един си е индивидуален, има значение не само че слънцето му е в телец ами и в кои знаци са му венера, марс, луна и други. Аз се позаинтересувах повечко от астрология и вярно че е малко сложно, но едничката зодия не може да обясни напълно поведението на един човек и неговата уникална личност и индивидуалност Simple Smile и мисля че вече се изтъркахме да обсъждаме телеца като цяло. Придадохме му куп качества, пет теми... просто за описание и разнищване на Слънце в Телец. Пробвайте да направите индивидуален хороскоп в astro.com от датата и местоположението можете да разберете в кои знаци са му планетите и после да проверите значението. Има и статистика за съвместимост на партньори и куп други неща.  Wink

# 597
Тооолкова много се изписа за тоз телец, ама ние пропускаме факта, че има 100  вида телци или по-точно всеки един си е индивидуален, има значение не само че слънцето му е в телец ами и в кои знаци са му венера, марс, луна и други. Аз се позаинтересувах повечко от астрология и вярно че е малко сложно, но едничката зодия не може да обясни напълно поведението на един човек и неговата уникална личност и индивидуалност Simple Smile и мисля че вече се изтъркахме да обсъждаме телеца като цяло. Придадохме му куп качества, пет теми... просто за описание и разнищване на Слънце в Телец. Пробвайте да направите индивидуален хороскоп в astro.com от датата и местоположението можете да разберете в кои знаци са му планетите и после да проверите значението. Има и статистика за съвместимост на партньори и куп други неща.  Wink
hephua,
това може да се изчисли само ако имаме точния час на раждане на телеца! и понеже не всички тук очевидно разполагаме с този час - ето защо се изписаха 5 теми. Достатъчно съм се интересувала по тази тема с правенето на хороскопи и ти гарантирам, че просто дата и местоположение е доста заобиколно обяснението, а често и невярно.... искаше ми се да не е така, но уви пробвала съм - не е точно инфото.
Благодаря все пак за идеята! Темата не е само разнищване на слънчевия знак, но и да поискаме някой съвет, я от изпатила жена, я от някой тельо ...., а и си е друго като споделиш с някой!

поздрави   bouquet

# 598
Неем, не е така. Разбира се най-добре е да се знае точният час, той определя асцендента, домовете и др. Но ако знаеш само дата и местоположение, можеш да провериш планетите му в кои зодиакални съзвездия попадат, което също е важно.(всъщност местоположението не е толкова определящо) В един ден се сменят вде луни, но планетите са бавно и бързо движещи се, и те се възможно да се променят най-много на дни, месеци и години. Венера и Марс са важни за любовните взаимоотношения,както и др. де. Но те не се променят от часа Simple Smile

# 599
Надявам се да си права, защото ми е казвано, че може да се дадат по този начин големи отклонения, а някои сайтове дори не ти дават опцията без да разполагаш с часа.... имаше само един сайт на английски, който позволяваше да прочетеш инфо, но все пак с едно на ум.... Ще се проразровя - няма да ме заболи я Wink

Общи условия

Активация на акаунт