Мъж Телец - 5

• 48 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ами нали казахте че те като се отнесат в свойте неща може да мине доста време преди да ми се обади.
Та сега се готвя за години Simple Smile

Той ще  е най-голямата ми грешка. Прецаках се яко

# 571
Ами нали казахте че те като се отнесат в свойте неща може да мине доста време преди да ми се обади.
Та сега се готвя за години Simple Smile

Той ще  е най-голямата ми грешка. Прецаках се яко

Няма бе, ще страдаш 1 2 месеца и тва ще е. Няма какво да го мислиш толкова. Пък и следващия и той ще дойде Simple Smile

# 572
Не искам друг. Пробвах тука да го заменя, не се получава. не мога да почуствам нищо от изневярата.
Омагьоса ме и тва  е.
На теб колко време би ти трявало да рестартираш ако си супер напрегнат - Simple Smile

# 573
Не искам друг. Пробвах тука да го заменя, не се получава. не мога да почуствам нищо от изневярата.
Омагьоса ме и тва  е.
На теб колко време би ти трявало да рестартираш ако си супер напрегнат - Simple Smile

Ако съм супер напрегнат - докато реша всичките проблеми. Но има един момент в който ако нещата не се оправят или не започнат да се нареждат ги заебавам - режа и започвам отначало или нещо друго в което няма проблеми Grinning

# 574
О.к ще се утешавам тука с други, то се е видяло с тая крава нищо няма да излезе. Simple Smile
Интересното е преди сменях мъжете без проблем, са какво се запънах като теле Grinning
И така вече една година

# 575
О.к ще се утешавам тука с други, то се е видяло с тая крава нищо няма да излезе. Simple Smile
Интересното е преди сменях мъжете без проблем, са какво се запънах като теле Grinning
И така вече една година

От колко време сте разделени?

# 576
Не сме ужким . Аз му дадох пространство.

# 577
Моят мъж също е Телец! Твърд характер и са доста необичайни,както и разумни.Думата им тежи,харесвам това в мъжете.Тези мъже са уникални, познават се отдалеч  Peace Хванеш ли го -  здраво дръж  Heart Eyes

# 578
Не сме ужким . Аз му дадох пространство.
А от колко време му е дадено това пространство?

# 579
Смешно от няколко часа, а преди седмица се скарах с него яко. И не ми се обади цели 3 дни луда работа. Аз му звъннах, но не тела му беше изключен. Сладко нали

# 580
Alia_V, няма да се опитвам да гадая развръзката, но мога единствено да те посъветвам да имаш търпение, търпение ... и пак търпение, без натиск. Ако приятелят ти проявява мило отношение към теб, но в същото време те уверява, че има нужда от време, значи просто си има някакви свои проблеми за решаване. А единственият начин да помогнеш на връзката ви да продължи, е да направиш компромиси, особено ако си убедена, че той е правилният ти избор в живота. Зная, че никак не ти е лесно, (синът ми е лъв и го обожавам), но пък и телецът си се обожава сам, така че - просто търпение..., и ти желая успех!

... и не се карай с него, те не обичат кавгите, а просто някой да ги разбира и непрекъснато да ги уверява, че ги обича!

# 581
Мерси точно това ще направя. Обичам го

# 582
Alia_V, няма да се опитвам да гадая развръзката, но мога единствено да те посъветвам да имаш търпение, търпение ... и пак търпение, без натиск. Ако приятелят ти проявява мило отношение към теб, но в същото време те уверява, че има нужда от време, значи просто си има някакви свои проблеми за решаване. А единственият начин да помогнеш на връзката ви да продължи, е да направиш компромиси, особено ако си убедена, че той е правилният ти избор в живота. Зная, че никак не ти е лесно, (синът ми е лъв и го обожавам), но пък и телецът си се обожава сам, така че - просто търпение..., и ти желая успех!

... и не се карай с него, те не обичат кавгите, а просто някой да ги разбира и непрекъснато да ги уверява, че ги обича!
Колко си права, ако знаеш само!!!   bouquet

# 583

Колко си права, ако знаеш само!!!   bouquet

В едно съм сигурна ако твойто Теле те обича то няма лесно да се откаже от теб , напротив ще се бори Simple Smile . В случая просто има нужда от време ,не се притеснявай ! Много са търпеливи /поне мойто/ ,но до време !

# 584
В едно съм сигурна ако твойто Теле те обича то няма лесно да се откаже от теб , напротив ще се бори Simple Smile. В случая просто има нужда от време ,не се притеснявай ! Много са търпеливи,но до време !
Също много точно казано. Моят телец казва: "Трудно вземаме решение, но вземем ли го - то е за цял живот!".

Общи условия

Активация на акаунт