Мъж Телец - 5

• 49 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте на всички! Искам да споделя нещо. Значи днес моето теле ме потърси и веднага подходи директно за среща. ПОкани ме да излезем, че не му се седяло вкъщи и аз му казах, че днес не мога, но може друг път, ако срещата остава в сила и той знаете ли какво ми каза. Каза ми:" Няма да има друг път!" Вярно, че тази година ни е последна и завършваме, не се знае кой накъде ще поеме, ама той какво ми се прави на интересен. Значи аз за тя среща молих 6 месеца да ми я даде, какво ли не беше-беше контузен, нз си какво, зает, бла-бла... И сега хоп щом той поиска среща и аз трябва да тичам. И направо си го отрязах. Казах му , че няма как. И ок щом ще е за последно. Вече не ми пука. Това е. МИсля, че и той го усеща и затова се реши. Писа ми 3 пъти по скайп и аз не му отгпварях и сега пак ме потърси. А преди мислех, че ако не му отговоря, ще се прецакат нещата. Нз ще видим, Но няма да го поздравя за РД. Той така или иначе ми каза, че няма да има друг път. Аз го приемам все едно слага край на отношенията ни. Но щом така иска, така да бъде. И мн ме издразни, че въобще не зачита моето време и се разпорежда както си иска. Той бил ангажиран и какво аз трябв да се събразявам с него, така ли? На всеки времето е ценно. Ако иска да излезе с мен, ще намери начин да ме впиши в програмата си.

# 61
Браво, кака! Simple Smile Само така! Той ако има интерес ще те потърси втори път и тогава трябва да оцениш ситуацията! Wink

# 62
Здравейте на всички! Искам да споделя нещо. Значи днес моето теле ме потърси и веднага подходи директно за среща. ПОкани ме да излезем, че не му се седяло вкъщи и аз му казах, че днес не мога, но може друг път, ако срещата остава в сила и той знаете ли какво ми каза. Каза ми:" Няма да има друг път!" Вярно, че тази година ни е последна и завършваме, не се знае кой накъде ще поеме, ама той какво ми се прави на интересен. Значи аз за тя среща молих 6 месеца да ми я даде, какво ли не беше-беше контузен, нз си какво, зает, бла-бла... И сега хоп щом той поиска среща и аз трябва да тичам. И направо си го отрязах. Казах му , че няма как. И ок щом ще е за последно. Вече не ми пука. Това е. МИсля, че и той го усеща и затова се реши. Писа ми 3 пъти по скайп и аз не му отгпварях и сега пак ме потърси. А преди мислех, че ако не му отговоря, ще се прецакат нещата. Нз ще видим, Но няма да го поздравя за РД. Той така или иначе ми каза, че няма да има друг път. Аз го приемам все едно слага край на отношенията ни. Но щом така иска, така да бъде. И мн ме издразни, че въобще не зачита моето време и се разпорежда както си иска. Той бил ангажиран и какво аз трябв да се събразявам с него, така ли? На всеки времето е ценно. Ако иска да излезе с мен, ще намери начин да ме впиши в програмата си.

Не, не и не!
Така не става! Не може ти да му се молиш 6 месеца за среща и той да си намира оправдания. Искам да кажа, че защо си губиш времето с него? В крайна сметка който и да си, като пренебрегваш другите, които и да са - си плащаш. Веднъж имаш шанс, после си чукаш главата. И да му пишеш и да не му пишеш, да му говориш и да не му говориш едва ли ще се синхронизирате. Освен, ако не му покажеш на тъпата крава че ти имаш по- големи топки от него и спреш да се държиш детински. Постави му ясно въпроса и искай ясен отговор. Отговори ли ти ясно няма да мръдне повече. Отговори ли ти не с времето може и да мръдне Grinning Започне ли да се чуди какво да прави, ушумлява ли се. Заеби го - това не е сериозният телец който искаш. Това е няква мишка. Пак зависи и колко е голям но, да знаеш че не се променяме много с годините. Освен повече пари друга разлика няма Grinning

# 63
Аз в момента се намирам в много странен етап от връзката ни- на пръв поглед  уж всичко е наред между нас ,  не сме в конфликт ,но не си говорим по телефона , рядко си пишем просто защото се разминаваме - има някаква дистанция между нас и като че ли всеки е заел наблюдаваща позиция все едно се тестваме- така сме от две-три седмици  . Снощи на рожденният ден бяха голяма компания , беше супер купон - моето теле ме покани на няколко блуса , успя да ми обърне внимание и да ми каже че оценява моят жест че съм дошла на рожденният ден и тк.н.Обаче имаше и една друга мацка за която знам че е лудо влюбена в него и уж случайно  Wink беше в същото заведение с приятелка - тя обаче се забавляваше с нашата компания , моят Телец танцува с нея и усетих че има нещо между тях - но което много ме учуди че танцува с мен и ми обръщаше специално внимание предвид факта че тя е там и наблюдаваше всичко и  ме убиваше с поглед  Grinning аз обаче се държах на ниво , забавлявах се на макс , танцувахме , дори й направих комплимент колко е готина тази вечер / тя ми е позната от години и е голяма палавница /- така че момичета при мен има интрига , много съм объркана и се чудя как да постъпя да го попитам ли директно дали има връзка с тази мацка или да си пасувам докато не се убедя на 100 %. Давайте съвети , Redbull ти винаги си бил нашият телешки консултант , кажи ми според теб на какво ти прилича нашата сапунка  Grinning мислиш ли че няма да го бъде ...

# 64
Не знам какво да ти кажа в случая. Напоследък доста рязко отрязвам и задавам въпроси директно. Та съвета ми е просто да го попиташ. Обясни му че не искаш да си губиш времето и че ако си мисли да продалжава да ти каже по- раничко за да може да не си губиш и ти времето.

# 65
Абе накрая ще излезе голям женкар , той и без това го ухажват напористи мацки - говоря за момичета много по-малки от него .А как не ,като е толкова красив  и забавен мъж - толкова е лъчезарен че просто обезоръжава всяка жена  и като прибавим и високият социален статус се сещате за какво говорим .Аз съм го приела обаче и ми ясно че трудно ще устои на такава съблазън отвсякъде- но едно ме кара да се замисля , неговите думи, че аз за него съм била  мило момиче което той чувствал много близко и че точно  аз съм подходящата жена за него - непринудена ,искрена , предана и търпелива.Може би е искрен но какво ще правя като съм и ревнива , много трудно успявам да се овладея и извися над нещата - засега все още съм примерна и не съм показала ревността си явно . newsm78 но незная занапред дали няма да изпуша ... Grinning

# 66
Абе накрая ще излезе голям женкар , той и без това го ухажват напористи мацки - говоря за момичета много по-малки от него .А как не ,като е толкова красив  и забавен мъж - толкова е лъчезарен че просто обезоръжава всяка жена  и като прибавим и високият социален статус се сещате за какво говорим .Аз съм го приела обаче и ми ясно че трудно ще устои на такава съблазън отвсякъде- но едно ме кара да се замисля , неговите думи, че аз за него съм била  мило момиче което той чувствал много близко и че точно  аз съм подходящата жена за него - непринудена ,искрена , предана и търпелива.Може би е искрен но какво ще правя като съм и ревнива , много трудно успявам да се овладея и извися над нещата - засега все още съм примерна и не съм показала ревността си явно . newsm78 но незная занапред дали няма да изпуша ... Grinning

Неизбежно е, като те предизвикват ще се случи. Колкото и да си силна не го ли решите тоя проблем заедно. Ще си изпуснеш нервите.

# 67

Неизбежно е, като те предизвикват ще се случи. Колкото и да си силна не го ли решите тоя проблем заедно. Ще си изпуснеш нервите.

Значи и ти  мислиш като мен , ще си пасувам известно време защото искам той да разбере че аз няма да съм от напористите мацки , при мен има самоуважение и достойнство и ако мисли че с чара и всичко останало може да ме има просто ще му избистря мътната главица  и ще разбере какво губи всъщност докато той се забавлява -макар че си мисля че отново съм в някакъв мой сценарий - но аз знам едно житейско правило " Когато действията и думите се разминават вярвайте на действията " Времето ще покаже аз не бързам за никъде , което си е мое не се губи. Grinning

# 68
Така е, дори и думите да не се разминават - гледам действията. Simple Smile

# 69
Така е, дори и думите да не се разминават - гледам действията. Simple Smile

В момента по-скоро е бездействие при него - или е вече сигурен в мен и е спокоен или просто не съм само аз и в момента някъде с някоя се забавлява  Wink и аз съм му последна грижа .Живота е прекрасен ,въпреки всичко и аз съм уверена в себе си това е важно !  Simple Smile

# 70
Може и наистина да се вкарваш в някакъв сценарии? Пък може и да е с неговата. Знаеш ли? Simple Smile

# 71
Може и наистина да се вкарваш в някакъв сценарии? Пък може и да е с неговата. Знаеш ли? Simple Smile

Тя живее в друг град- а той тук е сам и си живее като ергенче .Само почивните дни  ходи при нея и децата - иначе е много отговорен като родител и съпруг , но си живее както му харесва на него .Обича да се забавлява и умее да го прави .
 Аз мисля да лягам , лека нощ от мен RedBull , благодаря за мнението и съветите . Grinning

# 72
Нищо чудно тогава да прави каквото си иска... Не е добре тая работа

# 73
Нищо чудно тогава да прави каквото си иска... Не е добре тая работа

Ако иска да бъде с мен ще трябва да направи усилие , ако не, ще му пожелая да е щастлив и успех в живота.  WinkИ може би ще го разбия с това защото по принцип на него няма жена да му се дърпа - всички са съгласни само да щракне с пръст - но така е, като за загубили себе си .

# 74
Май за това телците искаме другия да направи първата стъпка. За да сме сигурни в искреноста му.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 00:09 от RedBull

Общи условия

Активация на акаунт