Възможно ли е телец да прави секс без чувства? Просто така за забавление и за разпускане на напрежението.

Ако е вярно, тогава изгорях

И защо мислиш, че се държа детински? Аз наистина бях заета, не мога да си променям плановете само заради него, да се е обадил по-рано да се уговорим. Не мисля, че се държа детински, просто не искам да склонявам някой към неуважение

А когато се заинати няма мърдане , първа крачка никога не прави , трябва жената да се пречупи но той никога .
Щом ти казва че те обича и го показва можеш да му вярваш ,но се учи да четеш между редовете с мъжът Телец - истината винаги е някъде там , трябва да го усетиш .
Redbull поправи ме ако греша .
Щом ти казва че те обича и го показва можеш да му вярваш ,но се учи да четеш между редовете с мъжът Телец - истината винаги е някъде там , трябва да го усетиш .
Redbull поправи ме ако греша . 
И защо мислиш, че се държа детински? Аз наистина бях заета, не мога да си променям плановете само заради него, да се е обадил по-рано да се уговорим. Не мисля, че се държа детински, просто не искам да склонявам някой към неуважение 
Искам да кажа че е крайно време да му поставиш въпроса лице в лице - искаш ли ти да си с мен или не искаш? И ако, искаш колко време ти трябва да загубиш за да се усетиш? Ей така му го кажи директно в лицето и ако почне да мрънка и да се колебае... следващия.
И факта, че ме кани в последния момент показва неуважение. Той явно не цени моето време и очаква всички да се съобразяват с него.
. За двама мъже много, ама много ми е било гадно и много съм се тръшкала - за една дева и за един скорпион и за двамата по средата на цялото тръшкане съм спирала да се попитам дали ми е гадно, защото губя Любов, или защото губя Приятел. Рано или късно влюбването преминава и в приятелство.
. За двама мъже много, ама много ми е било гадно и много съм се тръшкала - за една дева и за един скорпион и за двамата по средата на цялото тръшкане съм спирала да се попитам дали ми е гадно, защото губя Любов, или защото губя Приятел. Рано или късно влюбването преминава и в приятелство.