Мъж Телец - 5

• 48 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Написано е в 1 л, ед. ч.
Мъж с Венера в знак Телец:
"Обичам спокойния, сигурен и стабилен живот, държа да имам достатъчно пари, които да ми го подсигурят. Същото се отнася и за любовните ми връзки. Емоционалната сигурност ми е толкова нужна, колкото и финансовата. Обичам класическите неща, които издържат проверката на времето - музика, красиви вещи, стари, качествени платове.
Не съм агресивен в любовта. По-скоро привличам, отколкото преследвам. Обичам да докосвам и да бъда докосван. Харесвам физическия контакт, като чувството ми за допир е много изострено. Мога да бъда романтичен, но по природа съм практичен. Бих подарил на любимата си бутилка вино или цвете в саксия вместо букет. Ще се насладим заедно на виното, а цветето ще живее дълго. Не харесвам вятърничавите дами, които не знаят какво искат. Харесвам здравомислещите, добродетелни жени, жените с добър произход, които са създадени за комфортен и спокоен живот. Допадат ми закръглените красавици. За мен е без значение дали държат на сигурността и парите. Имам предразположение към изящното и чувствам близка връзка със земята, затова моята жена трябва да цени красивите растения. Мъж, роден за семейство, аз обичам фамилния живот.
Моят дом е моето небесно царство. Искам да бъде красив, подреден традиционно и с вкус, и жена ми да е винаги вкъщи. Притежавам силно развито чувство за собственост. Държа на всичко, което е мое. Понякога проявявам ревност, но само ако е застрашена емоционалната ми сигурност. Нежен съм и обичам прегръдките и целувките. Може би няма да повтарям, че ви обичам, но пък ще ви го показвам. На мен може да се разчита и в най-тежките ситуации. Трудно се ядосвам. Обичам спокойствието. Аз съм любовник, а не боец.

# 676
Жена с Венера в знак Телец:
"За мен е важна окръжаващата среда. В нея трябва да има чувственост, красота и преди всичко комфорт. Нямам слабост към екстравагантното - ценя само семплото и естественото. Или това, което е традиционно. Ако съм консервативна, каквато съм всъщност, то е в името на доброто. Стремя се към всичко солидно и дълготрайно - независимо дали става въпрос за мебели или за взаимоотношения. Ценя класиката. Новостите и последната мода не ме интересуват. Ценя това, което е минало проверката на годините. У мен е най-развито чувството за допир. Харесвам хубавите тъкани - коприна и кадифе, вълна и кожа, както и човешката кожа.
Красотите на природата и вкусните ястия ми доставят голяма радост. Обичам традиционните неща. Разумна съм и имам огромна нужда от сигурност. Покровителствам всичко около себе си - предмети и близки хора. Бих желала да съм сигурна във всичко, което е мое - някои ще кажат, че имам силно развито чувство за собственост. Веднъж установила контакт, аз го поддържам. Независимо, че мога да се привържа тайно към някого, аз не се впускам в прибързани запознанства. След като реша кой е моят избранник, аз ставам целенасочена. Правя всичко, за да спечеля и задържа този човек.
Не мога да живея без интимност. Търся солиден, но зависим от мене мъж, който ще ми е постоянна опора. Той трябва да е нежен и кротък - и привлекателен. Още по-добре, ако е заможен. Не виждам нищо нередно в брака по сметка. Да не се заблуждаваме - в този живот парите са важни.
Внимателна съм и никога не забравям рождени дни и годишнини, изпращам подаръци и грижливо подбрани картички. Държа на празничното меню. Не флиртувам и изисквам същото от партньора си. Зная цената на любовта. Издръжлива съм. Никой не се справя по-добре от мене с превратностите на живота."

# 677
  • Варна
 Shocked  Shocked
абсолютно вярно и за двамата
благодаря ти!  bouquet  bouquet

# 678
 Hug Винаги съм на разположение  Heart Eyes  За Луна не написах нищо, защото дадох линк, но ако решите - почвам да пиша и за нея.

# 679
waterlady17, специално за Венера, нямам линк, гледам от една книга, изд. от 1991 г., "Планетите на любовта" на М. Дж. Абади и Клодия Бейдър, отдавна съм я купувала. Ако никой няма нищо против, мога да вписвам от време на време за 12-те зодии, за да се избегне дългия пост. Ако знаеш точно в кой знак е според Венера, веднага ти преписвам и изпращам. А за Луна, веднага мога да пусна тук линк.
А за комбинация Телец - Риби, наистина я дават много успешна.

Ето линк за Луна: http://lubomir.name/bg/html/eoiaoa_ii_ciaoe.html

anjali, ти си златце Hug   bouquet

Сега видях...значи любимото теле Овен във Венера, а  аз съм Водолей /Венера. И Луната ми е в Водолей, а на теленцето в Дева / но за Луната ще видя в твоя линк/ ...за Венерата ще чакам да пуснеш тук .  Flutter Много ми е интересно!!!   Grinning

# 680
Това за луни, муни, марс, венери - добре. Ама останалото направо ми бърка в мозъка. Трябва ли да напомням да се стягат тия дето са забравили в кое измерение са? Айде малко по-сериозно! Започваш една връзка уж всичко на чисто с нов човек ново място бла бла... и в следващия момент си пренасяш миналите проблеми и тревоги върху тоя новия човек и го смазваш. Убиваш всичките му надежди че ти си по-добра, че си по-разбрана, че ще си вярна и т.н. в крайна сметка отивате на ново чисто място и вместо да му се порадвате, изсипвате една кофа катран отгоре му и после си задавате въпроси от сорта - ама защо е мръсно или си казвате с отчаяние - всичките са еднакви. Еднакви сте вие - въпросната персона, която не може да се откаже от миналото. С риск да ме определите като циничен ще кажа че ме боли оная работа с кой и/или колко си била преди, важен е момента и че си с мен. Ако си ми вярна ще се влюбя в теб, ще си кажа - това е човека. Ако не си и гледаш в друга посока - хващаш пътя! Честно казано не се и опитвам да се поставя на твоето място, но от това което чета и на двамата ви хлопат дъските. Прегърнете се, кажете си че се обичате и да се приключва с тая драма. Кой знае к'во ще стане като му кажеш първа че го обичаш. Не само ще го покажеш ами и ще го доказваш с всяка една възможност през цялото време докато сте заедно. Айде спирайте се с глупостите, който правят лайнян и без т'ва скапаният ни живот.

# 681
Ех, че хубаво! И аз съм Овен във Венера!
Пиша:
Мъж с Венера в знак Овен:
"Обичам действието във всичките му форми - във взаимоотношенията, в спортните занимания, във филмите. Привлича ме всичко най-ново, най-последно, най-авангардно и най-недостижимо. Въодушевяват ме новите впечатления. Живея за мига. Изненадайте ме! Покажете ми нещо, което не съм опитвал преди. Ако е изключително и единствено по рода си, толкова по-добре. Животът ми е пълен с бурни събития - около мен всичко е шумно и крещящо. Оръжията ме впечатляват - независимо дали ги използвам или не. Тяхната огнена сила е символ на ултимативното действие. Имам бърз ум, който непрестанно разсъждава. Стига обектът на разсъжденията ми да е нещо ново. Различно от всичко предишно.
Влюбя ли се, аз съм романтичен и импулсивен. Виждам се като юначен борец срещу злите сили, посветен на дамата на сърцето си. Малко е да се каже, че съм идеалист в любовта. Поставям любимата си на пиедестал, макар да зная, че в края на краищата тя ще падне от него, защото също е обикновен човек. Признавам, че се старая да се покажа мъжествен. Че искам да се грижа за нея. Искам любовта ми да бъде подложена на изпитание - все едно съм нейният рицар. Мога да накарам всяка жена да се почувства единствена. В любовта съм ентусиаст - мразя скуката и не допускам любимата ми да се отегчава. Двамата пътуваме и се забавляваме.
Избраницата ми трябва да бъде жизнена и енергична, фрапантна и предизвикателна. Трябва да обича споровете - аз също ги обичам. Те ме стимулират и карат кръвта ми да кипва. Ако ми създава трудности, това също е в реда на нещата. Обичам състезанието и мига, когато тя няма да може да издържи на съпротивата ми. Активен съм в любовта, харесвам закачките, забавленията, дори игривото боричкане. Обичам бурните връзки, независимо, че това означава стълкновения. Може би не бива да признавам публично, но те ме стимулират, дори тези в спалнята. Разрешаването им е половината от удоволствието. Интересът ни един към друг не угасва, защото и двамата не знаем какво можем да очакваме!

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 00:15 от anjali

# 682
Момичета,   bouquet

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 00:11 от waterlady17

# 683
Жена с Венера в знак Водолей:
"Аз съм еклектична и черпя едновременно от различни източници: от античността до футуризма. Правя най-странни комбинации, след което се измъквам. Днес съм цялата в черни дантели, утре - в работен комбинезон. На следващия ден ще ги комбинирам. Обичам разнообразието - в предметите и у хората. Необикновеното ме омайва и ако е достатъчно непознато, аз го приемам с отворени обятия. Чужди са ми всякакви предразсъдъци. Раса, религия, култура, родина, социално положение - всичко това е без значение за мен. Имам много и всякакви приятели и смятам, че мога да бъда много добър другар. Интересувам се от различните взаимоотношения поне на теория. Не смятам, че може да се живее по един-единствен начин. Моногамията е прекрасна, но неестествена. Ревността не е нещо, на което давам воля. Просто не вярвам в нея. Може би затова в интимните си отношения съм леко срамежлива. Тези отношения често предполагат обиди и недоразумения. И пречат на развитието ни. Единственото решение е рационалността.
Моят девиз е свободата. За повечето хора любовта означава да си обвързан, да си притежаван и да притежаваш - нещо, от което изпитвам ужас. Тя често дегенерира в скука, а аз не понасям скуката. Искам да летя! Нуждая се от пространство. Винаги съм устремена напред, като избирам рискования път, който води отвъд рутинното и консервативното. Не мога да бъде ограничавана. Преследвам интересите си и държа на връзките с приятелите си.
Най-важното за мен е избраникът ми да е и мой приятел. Той може рационалнло да обсъжда чувствата си. В себе си имам предостатъчно мъжки черти и бих искала моят любим да притежава известна женственост. Не е необходимо да демонстрира излишна мъжественост, за да е истински мъж. За мен интелигентността е най-сексуалното качество у всеки човек, бил той мъж или жена. Хубавите тела се чудесни, но той ще ме спечели само с ума си и стремежа си към нови познания, както и с оригиналния си подход във всяко начинание - било то в секса или в приговянето на вечерята. Той не трябва да ме ограничава и да ме ревнува от свободата или приятелите."

# 684
Ред Бул, Благодаря ,че се включи ... Grinning

...ами  много вярно си написал всичко, макар че не знам, към кого  е отправен поста ти, newsm78  Ако е към мен.. то да си кажа де, че  аз не спирам да показвам обичта си на  човека, когото обичам.  Blush
Само се притеснявах, да не му досадя или да го вземе като обсебване...за това питах за границата, до къде е,за да може да дам на човека усещане за лично пространство. ...евентуално Rolling Eyes Трудно ми е в началото...нали се сещаш, че няма как да знам,ако съм нямала никакъв опит с теле, преди това. Те са пълната противоположност явно...на това, каквото правят мъжете от останалите зодии...и затова влизам тук...да си помогна, като  разбуля донякъде мистерията около телеца, че правя грешни изводи за някои неща, и от там по погрешка искам ад избягна вентуално  грешни ходове за напред, защото държа на този човек Sunglasses  Нещо лошо ли има в това?   newsm78

# 685
 RedBull, newsm51 
Съжалявам, че понякога те разочароваме...

# 686
Опит... грешки... бла бла...
Не виждаш ли че това което изпитваш към тая крава се случва рядко? Нещичко отвътре не ти ли подсказва че тая крава е за тебе? Вярно е нали? - подсказва ти.
Та сега се запитай това същото нещичко отвътре какво ти казва да направиш? И като си помислиш да го направиш, стомахчето ти става ли на топка? Ако да, значи точно в този момент, трябва да направиш точно това което си мислиш.

Всичките се прецаквате със силни думи от самото начало - любов моя, единствена бла бла... и като дойде момента да изразиш наистина дълбоки, искрени и откровени чувства какво ще кажеш?

# 687
Може би нещо от сорта на: Ти нежен, хубав, мой любящ, чаровен тельо. Ако знаеш само как отвътре изгарям и искам да си тук до мен и да ме прегърнеш с големите си силни ръце, да почувствам сигурността и топлината която ми даваш... бла бла...

А можеше да е само с две думи Wink

# 688
Ау, че сърдит и лош  Ред була Laughing Да, подсказва ми всичко , че това е моето теле... Grinning  Аз нали писах, че съм сигурна в това,ама съмненията ми не са в това, дали това теле е за мен,а дали телето  чувства това, което и аз,  щото тия спирачки  назад ме объркаха  и не знаех  как да реагирам ooooh! Това само  исках да знам .., Mr. Green и вече днес вечерта, след един телефонен звън,  го разбрах ...осмелих се и зададох въпросче и получих отговор... в прав текст! Heart Eyes Не било никак страшно, а и ми е едно такова хубаво на душичката...  Flutter

И   еее,  не бий с камшика де, плийз   Simple Smile Stop

Благодаря на всички за коментарите, пожеланията и  критиките!     bouquet  Hug

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 05:04 от waterlady17

# 689
Жена с Венера в знак Телец:
"За мен е важна окръжаващата среда. В нея трябва да има чувственост, красота и преди всичко комфорт. Нямам слабост към екстравагантното - ценя само семплото и естественото. Или това, което е традиционно. Ако съм консервативна, каквато съм всъщност, то е в името на доброто. Стремя се към всичко солидно и дълготрайно - независимо дали става въпрос за мебели или за взаимоотношения. Ценя класиката. Новостите и последната мода не ме интересуват. Ценя това, което е минало проверката на годините. У мен е най-развито чувството за допир. Харесвам хубавите тъкани - коприна и кадифе, вълна и кожа, както и човешката кожа.
Красотите на природата и вкусните ястия ми доставят голяма радост. Обичам традиционните неща. Разумна съм и имам огромна нужда от сигурност. Покровителствам всичко около себе си - предмети и близки хора. Бих желала да съм сигурна във всичко, което е мое - някои ще кажат, че имам силно развито чувство за собственост. Веднъж установила контакт, аз го поддържам. Независимо, че мога да се привържа тайно към някого, аз не се впускам в прибързани запознанства. След като реша кой е моят избранник, аз ставам целенасочена. Правя всичко, за да спечеля и задържа този човек.
Не мога да живея без интимност. Търся солиден, но зависим от мене мъж, който ще ми е постоянна опора. Той трябва да е нежен и кротък - и привлекателен. Още по-добре, ако е заможен. Не виждам нищо нередно в брака по сметка. Да не се заблуждаваме - в този живот парите са важни.
Внимателна съм и никога не забравям рождени дни и годишнини, изпращам подаръци и грижливо подбрани картички. Държа на празничното меню. Не флиртувам и изисквам същото от партньора си. Зная цената на любовта. Издръжлива съм. Никой не се справя по-добре от мене с превратностите на живота."

1:1 е вярно това ...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт