Мъж Телец - 5

• 48 086
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Ред Бул, ама защо тия дни си така гневен?  newsm78
Май много сме сгазили лука, та така ни насмиташ с последните постове  Sad, ама недей де..признай, че никак не сте лесни за разбиране  Simple Smile А пък и влюбената жена е в пъти по объркана, отколкото, ако не обича и не се интересува от телето си.. Thinking
А ние тук сме все от тези влюбени-загубени във вас момичета   bouquet

# 691
  • UK
 Ето и една крава влюбена в говедо - Той е 27.04 - Аз 18.05

# 692
Ето и една крава влюбена в говедо - Той е 27.04 - Аз 18.05

Мдаа познато ми е това  Grinning и аз като теб .

# 693
Много съм изненадана, че не сте на по 20 години! Още по-изненадана съм от факта, че след толкова разговори за "духовното" сте натворили това...
В тази тема единствената духовност е в постовете на редбула - точно под нецензурните му думички, които приемате за гняв, лошо настроение и яхване на метла!
Азът (егото) ви вкарва в тези игри, в които има значение, какво е казал и направил той, в които е важно да влезнем в главата на "противника" и да го разберем, за да съставим от това нашата тактика към него..., докато единсвеното важно в този живот е да се обичаме!

# 694
ushco, поне тук ни беше спокойно и уютно, моля не ни безпокойте с вашите - нямащи нищо общо с темата терзания  Praynig !

# 695
Разбира се! Много се извинявам  Heart Eyes

# 696
ushco, поне тук ни беше спокойно и уютно, моля не ни безпокойте с вашите - нямащи нищо общо с темата терзания  Praynig !
smile3501

# 697
Да търсите уют и спокойствие пред компютъра, да се изолирате от околният свят и да живеете в страх от него е все едно да живеете под похлупак.
Кравата иска нормална жена, не пълна със страхове. Уверена, отчасти самостоятелна и уважаваща себе си, но обичаща него Grinning
Мисля че пак ви прихлопаха дъските, какъв уют и спокойствие в интернет? Може би виртуални - несъществуващи? Grinning Grinning

# 698
Имах предвид, че в повечето теми, някои потребителки използват по-остър и конфликтен език и отношение. Тук в тази тема, това го няма. На мен лично ми харесва общуването с приятелски чувства и отношение, като това между нас в тази тема.
...
В моето ежедневие задължително присъства компютъра, защото такава ми е работата и професията. А ми се налага по сериозни причини да използвам и форума, за информация за въпроси свързани с децата ми. От споделеното тук бях достатъчно подготвена, за да се справя успешно в един особено труден за семейството ми момент.
... Ежедневието ми е такова, че се върти в кръг между домакинство, грижи за деца и компютър.

# 699
smile3501
newsm10 smile3521 

# 700
Да търсите уют и спокойствие пред компютъра, да се изолирате от околният свят и да живеете в страх от него е все едно да живеете под похлупак.
Кравата иска нормална жена, не пълна със страхове. Уверена, отчасти самостоятелна и уважаваща себе си, но обичаща него Grinning
Мисля че пак ви прихлопаха дъските, какъв уют и спокойствие в интернет? Може би виртуални - несъществуващи? Grinning Grinning
Аааа, чакай  ся, нека се изясним... Grinning Значи страховете  са едно нещо , а объркването,  относно непредсказуемите  маневри на една крава,  е нещо съвсем друго.  Naughty Има голяма  разлика... Mr. Green

# 701
RedBull, изолирала съм се от околния свят, щото си нямам вяра, ако излизам по-често навън, не съм сигурна дали ще устоя на всички тези прекрасни мъже и току виж, не съм останала вярна на моя телец.  Joy

ПП Шегувкам си се, разбира се  Joy

# 702
RedBull, изолирала съм се от околния свят, щото си нямам вяра, ако излизам по-често навън, не съм сигурна дали ще устоя на всички тези прекрасни мъже и току виж, не съм останала вярна на моя телец.  Joy

Joy anjali  Hug

Ред бул, моите уважения към теб ... Hug Ноооо....не знам кой го е страх, като говориш за страх, моя извод е, че май кравата я е страх...  Wink   щото има едно странно качество: да живее с миналото в новата връзка , тоест  като го била  изоставила " бившата " и се терзае милия с месеци или години  Laughing А може само да каже "кръц-приключих вътре в себе си  с бившата!  Laughing  Ама нъц... Mr. Green Та всички следващи едва ли не са същите , като бившата!  Ами  нелепо е да сравняваш двама човека,  защото всеки човек е отделна  Вселена...  Просто случило се е, осъзнаваш ,  приемаш каквото е , изживяваш/ изстрадваш си го/  и продължаваш смело напред, без излишно шашкане и  маневри, които объркват  " противника"  Mr. Green  Всеки си е индивидуален за себе си и всеки е неповторим...но това предполагам отнема години на телето. Sunglasses   Дано греша!  Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 21:41 от waterlady17

# 703
RedBull, изолирала съм се от околния свят, щото си нямам вяра, ако излизам по-често навън, не съм сигурна дали ще устоя на всички тези прекрасни мъже и току виж, не съм останала вярна на моя телец.  Joy

Joy anjali  Hug

Ред бул, към теб ... Hug Ноооо....не знак кой го е страх, ако говориш за страх, моя извод е, че май кравата я е страх...  Wink   щото има едно странно качество: да живее с миналото в новата връзка , тоест  като го била  изоставила " бившата " и се терзае милия с месеци или години  Laughing А може само да каже "кръц-приключих вътре в себе си  с бившата!  Laughing  Ама нъц... Mr. Green Та всички следващи едва ли не са същите , като бившата!  Ами  нелепо е да сравняваш двама човека,  защото всеки човек е отделна  Вселена...  Просто случило се е, осъзнаваш ,  приемаш каквото е , изживяваш/ изстрадваш си го/  и продължаваш смело напред, без излишно шашкане и  маневри, които объркват  " противника"  Mr. Green  Всеки си е индивидуален за себе си и всеки е неповторим...но това предполагам отнема години на телето. Sunglasses   Дано греша!  Peace
smile3521 waterlady 17 тельо с години се нагажда, после с години се отказва и след още толкова години се нагажда към съвсем новото.. Whistling
Ред бул като разярен бик си напоследък. Каквото кажем все е криво  Crossing Arms
Подкрепям, че тук си споделяме, общуваме и се учим от опита на другите и то все с мирен и приятелски тон  Simple Smile
И не съм видяла някой да се изолира от околния свят!  Naughty, и какво му е лошото да потърсим малко спокойствие, уют с виртуални приятели  newsm78

# 704

Joy anjali  Hug

Ред бул, към теб ... Hug Ноооо....не знак кой го е страх, ако говориш за страх, моя извод е, че май кравата я е страх...  Wink   щото има едно странно качество: да живее с миналото в новата връзка , тоест  като го била  изоставила " бившата " и се терзае милия с месеци или години  Laughing А може само да каже "кръц-приключих вътре в себе си  с бившата!  Laughing  Ама нъц... Mr. Green Та всички следващи едва ли не са същите , като бившата!  Ами  нелепо е да сравняваш двама човека,  защото всеки човек е отделна  Вселена...  Просто случило се е, осъзнаваш ,  приемаш каквото е , изживяваш/ изстрадваш си го/  и продължаваш смело напред, без излишно шашкане и  маневри, които объркват  " противника"  Mr. Green  Всеки си е индивидуален за себе си и всеки е неповторим...но това предполагам отнема години на телето. Sunglasses   Дано греша!  Peace
smile3521 waterlady 17 тельо с години се нагажда, после с години се отказва и след още толкова години се нагажда към съвсем новото.. Whistling
...

Мда, така и предполагах.. . Laughing

Общи условия

Активация на акаунт